Widok

Biedronka.

Wiem ze w Baninio to majętna miejscowość, nie chce aby ktoś wyśmiał moje pytanie wiec proszę o wyrozumiałość.
Czy waszym zdaniem przydałaby się w Baninie sklep Biedronka. Bo z tego co się orientuje to chyba takiego nie ma. Wysłałam do nich maila i napisali mi ze jeżeli ktoś ma działkę pod budowę sklepu lub dysponuje lokalem handlowym to oni chętnie proszą taką osobę o kontakt.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 10
A gdzie tych polepszaczy nie ma ,z tego co ja wiem to we wszystkich produktach je posiadamy a ilość zależy od długości terminu ważności im dłuższy tym tych polepszaczy więcej Drodzy Państwo ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Mój osobny post na temat Biedronki został usunięty prze administratora, zatem w tym miejscu chciałbym ostrzec Baninian przed nieświeżymi rybami w naszej Biedronce. Ostatnio dwukrotnie zmuszony byłe zwrócić tam cuchnącego łososia z jeszcze kilkudniowym terminem ważności. Sympatyczna kierowniczka sklepu przyjęła reklamacje bez zbędnych dyskusji. Prawdopodobnie nieświeży był już zapakowany, albo hurtownik "przebił" etykiety.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ryby to się kupuje nie w paczkach a w rybnym - świeże.
Ja chodzę do budki w Baninie . Jak rybo ma być świeża skoro zafoliowana ma okres ważności kilka dni?
Dziś w rybnym były świeże liny tylko mi szkoda ich bo jeszcze żywe :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Masz rację. Tylko, że w naszej rybnej budce nie zawsze są ryby. W ostatni piątek ok. 16.00 były DWA pstrągi i cztery kawałki halibuta.
to dosyć szybko obudziłeś się żeby dostać rybkę w wielki piątek o 16 :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
A czy komuś zdarzyło się ze miał cos nabite na paragonie chociaż faktycznie tego produktu nie zakupił?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja nie miałam takiej sytuacji .Zawsze jak robie zakupy w Biedronce to nie mam jakichś większych problemów . Zawsze je robie w Gdańsku na Grunwaldzkiej. I to co np z moich obserwacji zauważyłam , to od jakiegoś dłuzszego czasu, widzę zmiany w ciastkach paryskich - dokladniej delicjach biedronkowych . Biszkopt jest o wiele mniejszy objętościowo niż w tych " starych " ciastkach . Poza ty posmak jest jakby chemiczny .. Jecie tez może te ciastka ? Jeśli tak , to co sądzicie o tych zmianach ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

Ozonowanie domu (15 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

do góry