Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Tragedia jednym słowem! wątek zamknięty Sklep źle wyposażony obsługa niemiła.
~Ania
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 1 października 2015

CASCADIA wątek zamknięty SUPER BUTY POLECONE PRZEZ DARKA - KOCHANEGO DARKA - W NICH NIC NIE BOLI. W...
~MICHAŁ ZIELEŃ
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 15 kwietnia 2015

Idealny dobor butów wątek zamknięty Panowie z salonu w Gdańsku idealnie dobrali mi buciki, mimo dość dużej......
~Paula
-

dodano: 20 lutego 2015

Był proble... problemu nie ma :-) wątek zamknięty Do salonu Biegosfery trafiłem w lipcu 2014 r., gdy moje kostki od przeszło 2...
~Łukasz R.
-

dodano: 7 lutego 2015

Cena nie równa się jakość wątek zamknięty Wszystko było fajnie i pod płaszczykiem eksperckim. Określanie jak to moja...
~100 km i rozpada się but
3

dodano: 18 czerwca 2013

Problem z reklamacją wątek zamknięty Podczas zakupu byłem bardzo zadowolony z obsługi i dopasowanego towaru....
~P
-

dodano: 19 sierpnia 2014

super sklep wątek zamknięty Uwielbiam ten sklep! Sprzedawcy robią świetny klimat, są profesjonalistami,...
~biegacz z północy
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 19 listopada 2013

Pełny profesjonalizm wątek zamknięty Moja przygoda z bieganiem zaczęła się jeszce w tym roku, zawsze starałem się...
~Daniel
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 16 października 2013

Nareszcie profesjonalny sklep dla biegaczy w Trójmieście! wątek zamknięty Profesjonalny sklep dla biegaczy - także dla nas, amatorów. Spory wybór...
~dk
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 21 listopada 2010

Rewelacyjna obsługa, duży wybór, polecam wątek zamknięty W tym sklepie poczujesz różnicę pomiędzy marketem sportowym i sklepem gdzie...
~Monikulec
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 3 października 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry