No i jest tak jak mówiłam.......czekałam na ten moment....i zaczełyście sobie gacie pokazywać-jednak jesteście beznadziejne!!!Ale bynajmniej mozna sie z was naśmiac!!!
Czekam na jeszcze lepsze wątki ! !!!! Pozdrowionka!!!
.......LALA a ty co sie nagle obudziłaś?????ach teskno ci było co;) !! WItch bielizna jest very nice ........:)
00
~Izak28
(21 lat temu) 15 kwietnia 2005 o 09:53
Dlaczego ci zrzędliwi, z muchami w nosie, co krytykują wszystkich i wszędzie (mieli chyba smutne dzieciństwo?) nigdy nie mają odwagi się zalogować?!??!
Lola jak ci się nie podoba, to po prostu nie czytaj i nie wchodź tu!
00
~Lala
(21 lat temu) 15 kwietnia 2005 o 10:20
ojjj... długo juz tutaj nie zaglądałam-a dzsiaj byłam ciekawa co nowego na forum i.....na pierwszym miejscu widzę wątek o bieliżnie,aż ne mogłam sie oprzec żeby nic nie napisać!!!
Lala, Twój komentarz pt. "bynajmniej można się w Was naśmiać" zaprzecza sam sobie - bynajmniej jest przeczeniem, którego różne takie "Lale" używają zamiast słowa "przynajmniej". I nie naśmiać, tylko pośmiać, i nie z nas, tylko z Ciebie :P
Hihihihihhahahahehehehhehłehłebuhahahabuhahaha!Lala jesteś nudna!Dziewczyny, musimy jej wybaczyć!Na pewno nie ma łatwo w życiu,na psychologa ją nie stać a w jakiś sposób musi sobie pomóc! Niech pisze aż jej szponki odlecą! ;)))
00
~Lala
(21 lat temu) 15 kwietnia 2005 o 11:24
Szponki nie moga odlecieć moga jedynie odpaść...-wiec mozna się z Ciebie pośmiać!!!!!
Szponki mogą się jedynie połamać, Lala, no chyba, że Ci je ktoś powyrywa metodą hitlerowską, na co kilka osób z forum może mieć ochotę, jak jeszcze trochę popyskujesz, hehehe;)