Widok

Bielizna

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
No i jest tak jak mówiłam.......czekałam na ten moment....i zaczełyście sobie gacie pokazywać-jednak jesteście beznadziejne!!!Ale bynajmniej mozna sie z was naśmiac!!!
Czekam na jeszcze lepsze wątki ! !!!! Pozdrowionka!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
MNIE TAM GACIE WITCH NIE ŚMIESZĄ, uważam że są bardzo ładne ... :)))

.......LALA a ty co sie nagle obudziłaś?????ach teskno ci było co;) !! WItch bielizna jest very nice ........:)

image
image
image
Dlaczego ci zrzędliwi, z muchami w nosie, co krytykują wszystkich i wszędzie (mieli chyba smutne dzieciństwo?) nigdy nie mają odwagi się zalogować?!??!
Lola jak ci się nie podoba, to po prostu nie czytaj i nie wchodź tu!
ojjj... długo juz tutaj nie zaglądałam-a dzsiaj byłam ciekawa co nowego na forum i.....na pierwszym miejscu widzę wątek o bieliżnie,aż ne mogłam sie oprzec żeby nic nie napisać!!!
Lala, Twój komentarz pt. "bynajmniej można się w Was naśmiać" zaprzecza sam sobie - bynajmniej jest przeczeniem, którego różne takie "Lale" używają zamiast słowa "przynajmniej". I nie naśmiać, tylko pośmiać, i nie z nas, tylko z Ciebie :P
image
czigra ;)))))))), ech biedna lala, zawsze jak probuje cos napisac to pisze cos glupiego i wszyscy sie z niej smiaja ;)

[url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]
Hihihihihhahahahehehehhehłehłebuhahahabuhahaha!Lala jesteś nudna!Dziewczyny, musimy jej wybaczyć!Na pewno nie ma łatwo w życiu,na psychologa ją nie stać a w jakiś sposób musi sobie pomóc! Niech pisze aż jej szponki odlecą! ;)))

Szponki nie moga odlecieć moga jedynie odpaść...-wiec mozna się z Ciebie pośmiać!!!!!
Lala, odpuśc sobie, powiedz ty po ślubie jesteś czy przed??? I skąd te nerwy? Ja jestem nerwowa to fakt, ale przy Tobie to ja anioł chyba jestem :)))

Szponki mogą się jedynie połamać, Lala, no chyba, że Ci je ktoś powyrywa metodą hitlerowską, na co kilka osób z forum może mieć ochotę, jak jeszcze trochę popyskujesz, hehehe;)
image
DZiewczyny, na takie Lale to najlepszy sposób brak reakcji z naszej strony, znudzi jej sie takie bezsensowne pisanie i zasmiecanie forum...

Della
image
Della, ale akcentów humorystycznych takich jak Lala nigdy dość! Ja się tam dobrze bawię:)))
image
A ja szukam tylko majteczek, szorcików z koronki, mleczny róż. Stanika nie mam. Mam dopasowaną górę. I tych majtasów nigdzie nie ma!!!!!!!!!!
zobacz w Batorym w Samancie, tam kupiłam takie właśnie
OK:) Dzięki. Jeszcze tylko tam nie byłam:)
lala ,ten wątek o gaciach jest specjalnie dla ciebie;)

kurka, zamiast zachwycać się moją bielizną, to wy lali dogryzacie ;-)
ja dodam, że ja w tym komplecie wyglądam lepiej niż laska na zdjęciu ;)
witch :):)no coment'S :):) l

image
image
image
jak wyglądasz lepiej niż ta modelka .....to hmmm......powiem tylko, że zazdroszczę ;D a komplecik śliczny ;D

image
image
do góry