Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
POLECAM ! wątek zamknięty witam. Do Gabinetu Pan Mariusza trafiłam z polecenia. Zmagałam się z okropnym...
~Klientka
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 15 listopada 2014

Mariusz Gabriel Głębocki - Wspaniały człowiek wątek zamknięty Do Pana Mariusza trafiłem z silnymi bólami kręgosłupa (do tego stopnia że,...
~Piotr z Gdańska
-

dodano: 28 października 2014

Aneta wątek zamknięty Przypadkowo znalazłam chiropraktyka,pana Mariusza Gabiela Głębockiego z...
~Aneta
-

dodano: 6 października 2014

Dla Wszystkich wątek zamknięty Jakiś czas temu podczas zwykłego spaceru,zaczęły boleć mnie kolana. Po...
~Denis
-

dodano: 5 października 2014

Pijawki wątek zamknięty Byłam u Pana Mariusza na pijawkach i choć bardzo się ich bałam to było warto!...
~Zośka
-

dodano: 3 października 2014

Marzena - opinia wątek zamknięty Szłam na zwykłe badanie rezonans magnetyczny z kontastem do szpitala w...
~Marzena
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 3 stycznia 2013

Naprawdę polecam wątek zamknięty Około dwa tygodnie temu poważnie skaleczyłam palec o żelazo. Strasznie...
~Violetta
-

dodano: 28 września 2012

Niedowiary wątek zamknięty Przez ostatnie dwa miesiące miałam problem z nogą.Lekarze stwierdzili...
~Bożena
2

dodano: 4 lutego 2012

Hirudoterapia - terapia z pijawkami wątek zamknięty Gram amatorsko w piłkę wiele lat. Co się się z tym wiąże doznawałem wielu...
~Michał
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 22 lipca 2011

Polecam - zwłaszcza tym przy których lekarze medycyny tradycyjnej rozkładali ręce. wątek zamknięty Do P. Mariusza trafiłam traktując go jako" ostatnią deskę ratunku". Po urazie...
~Elżbieta
-

dodano: 20 lipca 2011

z korzyścią wątek zamknięty Pan Mariusz zaproponował mi dla poprawy zdrowia akupresurę. Doskwierały mi...
~tatiana
-

dodano: 29 czerwca 2011

Masaż wątek zamknięty Witam, odwiedziłem gabinet z powodu doskwierającej rwy kulszowej (kto choć...
~Adam
-

dodano: 22 czerwca 2011

Polecam kazdemu kto dba o swoje zdrowie wątek zamknięty Bylam na masazu i chodze na pijawki czuje sie super polecam wszystkim jestem...
~Joanna
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 14 listopada 2010

neutralizator cieków wodnych wątek zamknięty Mimo wcześniejszego sceptyzmu, po namowie znajomych, ja równiez założyłem u...
~Maciek z Redy
-

dodano: 4 listopada 2010

Polecam wątek zamknięty Polecam wam odwiedzić ten gabinet , na pewno się nie zawiedziecie . Jeżdżę do...
~Jacek
-

dodano: 23 października 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry