Widok

Bioparox- gdzie kupić?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny pomóżcie.
Jestem w 18 tyg ciąży i potwornie męczy mnie kaszel. Byłam wczoraj u lekarza, osłuchowo czysto, gardło czerwone. Lekarka mi powiedziała, że pomógłby mi Bioparox, ale.......jest wycofany. Co prawda wspominała, że w niektórych aptekach można jeszcze ten lek dostać, ale nie wie gdzie. Czy wiecie może coś więcej?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Biopaeox nie jest antybiotykiem

a zastanowilas sie czemu wycofali lek ktory dzialal elegnacko?
ano temu ze blokowal sprzedaz antybiotykow ktore mafia farmaceutyczna pcha ludzia na zwykly katar
pomysl zanim cos napiszesz
Szkoda, że nie nie wycofają całej masy innych nieskutecznych leków, tylko nabijają biednych pacjentów w butelkę. A właśnie bioparox był za skutecznym antybiotykiem, dodatkowo przeciwgrzybiczym, więc można było śmiało stosować bez trucia całego organizmu. No, ale cóż lichwa ważniejsza, a nie zadowolony pacjent.Inne leki nie szły.Ja i wielu znajomych jesteśmy totalnie zrozpaczeni, bo kończą się zapasy z Czech, a nic tak nie pomaga. Załamana pacjentka.
Kupiłam podróba ledwo przeżyłam noc po jednym psiknieciu

Witam czy dostała pani ten bioparox

Witam. Nie orientujecie się Państwo gdzie obecnie 2017/18 rok dostanę BIOPAROX?
Jestem chętna odkupić prywatnie od kogoś, ewentualnie od osoby sprowadzającej lek zza granicy Rosja, Czechy itd.
Proszę o info: 515-448-376, aa.skoczen@wp.pl
Tu link do opracowania zebranych wyników. To niejedyne badabie na fusafunginą w Polsce. Komuś wyraznie ten lek przeszkadzał. Mój laryngolog tez go sobie teraz sprowadza z Czech.

https://www.google.pl/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.mediton.pl/library/aai_volume-2_issue-3_article-248.pdf&ved=0ahUKEwjsv9XEk5fTAhWEthoKHWonAsUQFggrMAQ&usg=AFQjCNFSEUfxCf06y_7cIE6yDNEg7wBZiA&sig2=p8yaKkELZE326feTX5N3PA

to prawda rządzą wielkie korporacje farmaceutyczne a szczególnie w Polsce i wszystko " aby niby leczyć" ale nie wyleczyć...
to samo jest z leczeniem rama i marihuaną .. nawet na Słowacji i Czechach dostępna .. tylko u nas nie można ,każdy z nas ma być naszprycowany szkodliwymi lekami i umierać w agoniach... no i co poradzisz na mafie farmaceutyczne zdolne do wszystkiego za grube pieniądze,, oczywiście w tym i nasze.....kiedyś się mówiło " Boże " widzisz i nie grzmisz ... i to dalej aktualne...
Bioparox
Nawet w ciazy na angine bierze sie antybiotyk. Przestancie pierdzielic ze lepiej czosnem i mleko. Ja poronilam dzieki nieleczonej anginie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
rewelacyjny lek . i mozna było go uzywac w ciazy bo działał miejscowo , ale wycofany. Kpina poprostu :/
Jestem lekarzem i potwierdzam że lek jest skuteczny i chodzi wyłącznie o kasę.Zastępował on drogie i toksyczne antybiotyki.A to wielu cwaniakom było nie na łapę.To nie pierwszy lek który wycofano bo był za dobry i za tani.Podobnie było np. ze Stilbestrolrem na raka stercza.Bardzo dobry lek skuteczny i tani za kilka groszy.Potem znika z aptek i pojawia się bardzo drogi Zoladex.Rządzą nami tacy dla których nasze zdrowie i zycie jest warte mniej niż zero
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kupuję go w Rosji. Tam bez recepty tylko nie przez internet, szukajcie kogoś kto jeździ tam do pracy.
Szukaj ludzi którzy jeżdżą do Rosji ja zawsze tam kupuje
Ten lek został wycofany całkowicie z Europy nawet w Czechach go już nie ma byłem dzisiaj i d*pa
Najlepszy lek na gardło!!!!!!
Witam jeśli ktoś ma ten lek do odsprzedania lub wie w jakim kraju można jeszcze go kupić to proszę o info na 13kukus@wp.pl
niestety, tam już też jest niedostępny
witam, bardzo potrzebuję tego leku. od miesięcy walczę z przewlekłym duszącym kaszlem. zawsze mi pomagał, nie rozumiem, dlaczego wycofano coś co było dobre i w zamian żadnego zamiennika...
kontakt askab33@o2.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
witam jestem bardzo zainteresowana kupnem bioparoxu jeśli jest aktualny to proszę o kontakt boonia64@gmail.com

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

do góry