Widok

Biopsja tarczycy

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Gdzie w Gdańsku wykonam najszybciej biopsję cienkoigłową tarczycy? Na NFZ? Prywatnie wiadomo że termin znajdzie się szybko ale też czekam na opinie. Z góry dziękuję.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dość szybkie terminy na biopsję są w centrum onkologicznym Copernicus. Może akurat na tarczycę też (ja akurat na inną "dolegliwość" cierpię), warto popytać. Cienkoigłowe wykonują też na nfz w Invicie (ja na termin czekałam tam tydzień).

Robiłam w InVictie w Madisonie. Szybkie terminy, Panie bardzo miłe bolało tylko troszkę ale bardziej wciskanie sprzętu usg niż igła no i szybkie wyniki.i Szczerze mogę polecić :) na NFZ z tego co pamiętam terminy bardzo długie.

Ja robiłam teraz we wrześniu i czekałam na nfz tydzień, ze skierowaniem od lekarza, który u nich pracuje.

Możliwe ja robiłam rok temu :)

Do Miśki - czy lekarz do którego chodzisz był też na NFZ ? Czy prywatnie a skierowanie na biopsję na NFZ się dało ??

W Invicie tylko na NFZ chodziłam (onkolog) i biopsję (cienkoigłową) też na NFZ.
Zresztą w centrum onkologicznym też tylko NFZ (usg, biopsja gruboigłowa i wizyty u onkologa).

Ze skierowaniem jest o tyle różnie, że to zależy czy będzie to pilne czy nie. Jeśli lekarz dopisze na skierowaniu (jak u mnie) sprawa bardzo pilna to i tak czekałam tydzień. Aż strach pomyśleć jakie są kolejki na wszystko też magicznego "pilne".
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Moze Gdynia

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

do góry