Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Komunia wątek zamknięty Miałem przyjemność być z żoną na obiedzie komunijnym w Zawijane. Mogę z...
~Tomek
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 12 czerwca 2017

Pyszne jedzenie wątek zamknięty Jedzenie bardzo dobre:)
~Kamila
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 29 maja 2017

Masakra wątek zamknięty Nigdy więcej. Nie polecam
~Ania
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 15 lutego 2017

Rozczarowanie... wątek zamknięty Przyszliśmy z mężem na niedzielny obiad. Kelnerka dopiero po pewnym czasie...
~ona i on
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 27 listopada 2016

Nie polecamy fatalne jedzenie wątek zamknięty Dziś właśnie byliśmy na obiedzie w bistro zawijane wystruj ładny gorzej z...
~Rodzina
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 16 kwietnia 2016

pyszne jedzenie wątek zamknięty Po dzisiejszym obiedzie muszę przyznać,że jestem mega pozytywnie zaskoczona...
~bea
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 24 sierpnia 2016

Raczej z narzeczonym już tam nie wrócimy wątek zamknięty Zachęceni Kuchennymi Rewolucjami poszliśmy do Bistro Zwijane i raczej już nie...
~mallla
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 11 lipca 2016

Kolejna restauracja w Trójmieście, w której można delektować się smakiem dobrych potraw wątek zamknięty Byłem w restauracji Zawijane Bistro z cała swoją rodziną. Muszę przyznać, że...
~Gość z Kościerzyny
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 16 maja 2016

Jedzonko pyszne. wątek zamknięty Jedzonko pyszne. Cała rodzinka się najadła. Szkoda tylko że nie jest to...
~Piotr
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 28 kwietnia 2016

45 min czekania i nic, bon dla kucharza sie zapodzial. wątek zamknięty dnia 31.03.2016r godz. koło 16.45. przychodzimy z mężem zamawiamy fante ja...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 14 kwietnia 2016

bardzo długi czas oczekiwania + dania niezgodne z zamówieniem wątek zamknięty 3 osobowa rodzina-2 napoje otrzymaliśmy w ciągu 5 minut, 3 napój (ten sam) po...
~Milena
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 9 kwietnia 2016

nie polecam wątek zamknięty Nie polecam za drogo, male porcje, nie dobre jedzenie de volaille nie...
~xxx
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 30 marca 2016

Pyszne wątek zamknięty Do bistro pojechałam zachęcona Kuchennymi Rewolucjami i nie zawiodłam się !...
~Monika
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 25 marca 2016

Niestety byłem tam w zeszłą niedzielę. wątek zamknięty Witam, Odwiedziłem to miejsce przez przypadek. Jechałem z żoną do Pruszcza i...
~Grzegorz
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 18 marca 2016

Drogo wątek zamknięty Witajcie, Devolaj to jedyne danie w przystępnej cenie, a więc wizyta na raz...
~Kinia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 17 marca 2016

nie polecam wątek zamknięty Wybraliśmy się z mężem i dziećmi na "walentynkowy" obiad do Bistro Zawijane....
~Agnieszka
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 14 lutego 2016

polecam wątek zamknięty z czystym sumieniem moge wam polecic bistro zawijane. de volayle, jak i piers...
~Anna
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 25 lutego 2016

B.drogo wątek zamknięty Wizyta Gessler spowoduje napływ ciekawskich, ale przy tych cenach...
~Pawel
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 22 stycznia 2016

Miejsce warte polecenia wątek zamknięty jakosc potraw bardzo poprawna. W sumie restuaracje odwiedzilisym z Zona trzy...
~Mihau
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 19 grudnia 2015

aż chce się wracać i na pewno będe już jestem stałym klientem wątek zamknięty Po prostu rewelacja. Perfekcyjna i bardzo miła obsługa, przepyszne jedzenie,...
~AGNIESZKA I JACEK
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 10 października 2015

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry