Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Papaj jest w pyte wątek zamknięty Mieszkam w okolicy bistro od urodzenia, widziałem jak na jego miejscu były...
~Wariusz
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 20 czerwca 2017

:) wątek zamknięty Pozostaje wiele do życzenia, ale różnorodność pizz zachwyca i pizza wiosenna...
~Izka
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 7 listopada 2015

Tanio, szybko, a przede wszystkim naprawdę pysznie! wątek zamknięty Od pierwszego wykonanego zamówienia w Bistro u Papaya jest to moja ulubiona...
~Zawsze zadowolona
-

dodano: 26 września 2015

Bardzo smacznie wątek zamknięty Pyszne pizze i sosy. Pomidorowy o dziwo z pomidorów! Wrócimy na inne...
~Kemot
-

dodano: 26 maja 2015

Bogatość składników , dobry smak. wątek zamknięty Pizza zawsze gorąca , dobry czas dowozu , ceny przystępne , ciekawe...
~Paweł
-

dodano: 19 stycznia 2015

Świetnie! wątek zamknięty Bistro u Papaya: tanio, przepyszne, pięknie udekorowane dania. Na początek...
~Jula
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 9 listopada 2014

świetna pizza i nie tylko wątek zamknięty Nie przepadam za pizzą, ale ta, na którą namówiła mnie córka w tym lokalu...
~sąsiadka
1

dodano: 15 maja 2014

GOGA11 - opinia wątek zamknięty Dowóz na czas, bardzo dobra pizza, super ciasto. POLECAM
~GOGA11
-

dodano: 11 lipca 2014

Przepysznie wątek zamknięty Miejsce bardzo niepozorne, jednak jakość dań przewyższa nie jedną bardzo...
~Tomek
-

dodano: 19 czerwca 2014

Polecam wątek zamknięty Bardzo smaczne pizze polecam
~ania
-

dodano: 18 maja 2014

Bardzo polecam !!!!!!!!! wątek zamknięty Bardzo polecam Bistro. dostawa zamówienia nawet przed czasem pizza pyszna...
~Martyna
-

dodano: 18 kwietnia 2014

polecam!!! wątek zamknięty gorąco polecam bistro, jedzonko smaczne, szybki czas realizacji zamówień,...
~pitar88
-

dodano: 14 kwietnia 2014

Polecam wątek zamknięty Bardzo dobre jedzenie w dużych ilościach jest w czym wybierać w bogatym menu...
~buba
-

dodano: 9 kwietnia 2014

Bardzo dobre :) wątek zamknięty Powiem Otwarcie. Nie przepadam za niesprawdzonymi Knajpkami. To Bistro...
~Tomasz
-

dodano: 25 marca 2014

NAJLEPSZE BISTRO W 3MIEŚCIE wątek zamknięty Pizza nie ma sobie równych! Dania Obiadowe takie jak powinny być (Pięknie...
~CZAREK
-

dodano: 16 marca 2014

Polecam miła obsługa i dobre potrawy wątek zamknięty Obsługa bardzo miła, klimat panujący we wnętrzu sprawił ze poczułem się jak...
~Maksi
-

dodano: 14 marca 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry