Widok

Blender SilverCrest z Lidla

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Szukam opinii na temat tego blendera:

miesiąc temu oddałam do reklamacji nasz blender Zelmera, dzisiaj odebrałam zwrot pieniędzy. był świetny, mocny (moc 600W), szybki :) ale padł :P
kupiony w promocji w Realu za 69zł :P
bez promocji kosztuje ok 130-150zł.

patrzyłam co tam mają - ale raczej słabe blenderki :/

przywiozłam z Lidla gazetkę, a tam taki blender w ofercie za tydzień :P warto go kupić czy nie?

W sumie nie potrzebuję tych dodatkowych trzepaczek, rozdrabniaczy itp.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
image
moja sis kupowala i kupowala tanie blendery -- > przy dziecku
a ja wciąż miala sowjego BRAUNA i miała i miałam --> tez przy dziecku

ona wkoncu kupila BRAUNA i zapomniala o ciąglych usterkach ...

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
my też Brauna od kilku lat bez usterek:)
ja mam taki od wrzesnia i narazie nie narzekam dla moich potrzeb wystarczajacy w zupełności-zalezy ile i do czego bedziesz uzywac
Nie wiem czy pomogę, ale mam tej firmy też z Lidla maszynkę do pieczenia chleba i jestem jak na razie bardzo zadowolona. Jest solidnie wykonana, ma dużo fajnych funkcji i w niczym nie ustępuję tym "bardziej markowym" ;)
jakie macie Brauny?

Amika - teraz to właściwie do robienia zup-kremów ;) koktajli owocowych :)

miałam takiego Zelmera http://www.euro.com.pl/blendery/zelmer-490-4-np.bhtml - był super :) chciałam naprawy lub wymiany na nowy - ale do tej pory nie wrócił z serwisu więc oddali mi kasę :/ tylko co ja mam zrobić z 69zł? przecież dobrego blendera za to nie kupię :(
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Agusia ja co prawda nie mam tego blendera, ale z lidla i tej samej firmy mam: czajnik elektryczny, ekspres do kawy, toster, wagę, maszynę do chleba i termometr elektroniczny. I z każdej rzeczy jestem bardzo zadowolona, wszystkie mają standardowo 3 lata gwarancji (w "normalnym") sklepie zawsze jest rok...
więc nawet jak za rok się popsuje (tfu tfu) w 99% oddają kasę i za rok kupisz sobie nowy z tej samej firmy:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mam podobny blender, tzn. firma ta sama, też kupowałam w lidlu, ale wygląd troszkę inny, no i nie wiem jak parametry. Używam go ponad rok i wszystko jest ok. Nie mam porównania z innymi bo to pierwszy blender jaki mam.
ja też mam Brauna, akurat taki http://www.euro.com.pl/blendery/braun-mr-730-m-ca.bhtml - kupowałam jakoś taniej ale niestety nie za wiele,
za to zaryzykowałabym ten lidlowski, firma SilverCrest ma bardzo dobre opinie i jeszcze nie słyszałam żeby ktoś narzekał na ich wyroby
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
dzięki za opinie :]

no właśnie mój Mąż wychodzi z założenia, że przecież w Lidlu mają rzeczy raczej dobrej jakości (np. kupiliśmy areator-wertykulator i 2 sezony był używany), długa gwarancja - i jak coś się stanie, to się dostanie zwrot kasy i kupi następny :P
AgusiaGda kupiłaś ten blender? I jak ? Ma być znowu w lidlu i się zastanawiam czy nie kupić do robienia zupek dla córy. Wygodny w użyciu?
kupiłam, raz używałam, nie jestem zadowolona.

jak dla mnie - słabo mieli. szybko się nagrzewa.
miksowałam ugotowanego dorsza na pastę (w maleńkich kawałeczkach, bo wybierałam ości) - i dużo ryby wchodziło pod nóż i tam zostawało - w Zelmerze nie miałam czegoś takiego.

niby moc taka jak w moim zelmerze - ale tamten jakoś bez porównania lepiej i szybciej miksował.

plus tego Lidlowego - blender dobrze stoi w pojemniku.
kolejny minus - pojemnik nie ma ucha.

Zelmer miał odwrotnie - bałam się go stawiać ;) a pojemnik miał uchwyt

w sumie wkurzyłam się i powiedziałam, że nie będę go używać ;P Mąż kończył miksowanie :P

szczerze mówiąc mam nadzieję, że szybko padnie ;P a zamiast wymiany na nowy - oddadzą kasę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
O kurde ale wtopa a ja go kupiłam teściowej...:/
dla tesciowej sie nada:)))
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mam super teściową i kupiłam jej w podziękowaniu za opiekę nad małą.
:/
jeśli nie ma porównania z lepszym modelem ;P to może będzie zadowolona :]
Nie ma porównania, ale jak się zapsuje to bedzie wstyd.
oj tam oj tam ;) każdy może się zepsuć :]

reklamacja --> naprawa/wymiana na nowy/zwrot kasy i zakup innego ;)
jesteś od początku negatywnie nastawiona, nie można wychodzić z założenia że jeżeli coś jest tańsze i nie pojawia się w reklamach TV to jest gorsze. Ja kupiłam i moim zdaniem zarówno nagrzewanie się jak i sposób miksowania nie odbiega od tego co robił mój Braun Multiquick (który się oczywiście zepsuł zaraz po upływie gwarancji)
posiadam blender właśnie ten z lidla mam go ..ok.2 miesiące i strasznie głośno chodzi.. cos z nim nie tak..:(
A mi spadł pojemnik i się połamał :( Ogólnie pozytywnie działał itp ale bez pojemnika tego mniejszego nie wiele moge zdziałać ...w sumie na allegro itp nikt go nie sprzedaje :((

Szukam nowego lub używanego noża do rozdrabniacza SilverCrest Hand Blender Set SSMS 600 B2.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Dobry ortodonta (47 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (140 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Zakup mieszkania - rozterki (62 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

do góry