Widok

Bliżniaki przy Poległych Żołnierzy i Księżycowej

Czy ktoś wie kto buduje bliźniaki w tym rejonie ? Chętnie bym się dowiedział jaki to deweloper bo szukam nieruchomości w tamtej okolicy .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
To nie jest deweloper tylko jakiś typek z ekipą budowlana sobie montuje te straszaki
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Myślałem że powstaje tam jakieś osiedle , jak byłem w tamtej okolicy to na budowie byli jacyś Ukraińcy i nie podali żadnych zamiarów na właściciela . Chyba trzeba szukać jakiejś fajnej działki i samemu coś postawić
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Powstaje tam osiedle bliźniaków. Wystarczy na e-mapach zobaczyć sieci projektowane i plan przyłączy. Jest tam zaplanowannych 28 przyłączy pod blizniaki poza tymi budynkami co są, czyli będzie tam 28 rodzin + 6 połówek już wybudowanych.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Antku , spójrz w lustro ... co widzisz ? ;-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Idź na tą budowę w sobotę rano lub w tygodniu 8-16:00 i prawie zawsze jest tam osoba odpowiedzialna za tą budowę i pewnie wszystkie informacje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziękuję
Byłem tam i niestety cena mnie powaliła , słaby dojazd bo droga z każdej strony piaszczysta myślę że zimą może być ciężko się z tamtąd wydostać bez terenówki , brak gazu i szambo , może kiedyś będzie super ale na tą chwilę to porażka . Wybrałem osiedle Aleja Brzozova , cena niższa a przy okazji większa działka
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 11
Ło matko ale się dewelopery obrażają na forum xD
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

I w pakiecie do osiedla Brzozova masz trasę S6 za domem - brawo TY
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

I jak to śpiewali? "Gdzie wiosna spaliną oddycha " .... Tu ma zapewniony oddech przez cały rok ;-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

akurat mimo dróg gruntowych dojazd jest świetny. ultraszybki dojazd do Gdyni i świetny internet do pracy zdalnej i to się liczy na co dzień. dodatkowo jesteś dokładnie na granicy Gdyni, a masz las i dzikie zwierzęta pod płotem (na czas tej budowy niestety uciekły :( , ale jak jest spokój i cisza, to wracają żurawie, bociany, króliki i sarny). dojazd podczas śniegów i media to jest osobny gruby temat..... ale raczej bez wpływu na życie codzienne, jak całodzienne hałasy czy długie dojazdy do pracy...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Swietny internet? Możesz przybliżyć od jakiego operatora/firmy?

Akurat tam to tylko WAVE radiowy. Nie jest najszybszy ale daje radę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Play - działa bez zarzutu. Znajoma w Kielnie ma radiowy i nie działa to aż tak dobrze.

Inne tematy z forum Bojano

Biuro Rachunkowe - gdzie w okolicy? (41 odpowiedzi)

Jest gdzieś w okolicy Koleczkowo, Bojano jakieś działające biuro rachunkowe? Verso z Bojana chyba...

Jechowi przy ul. Św. Józefa (83 odpowiedzi)

Słyszałam że znajduje się tam jakaś sekta jechowych którzy notorycznie śpiewają na pół bojana co...

Nowe połączenie autobusowe Bojano - Gdynia (115 odpowiedzi)

Witam. Od pewnego czasu obserwuję jak się żyje mieszkańcom Bojana w zakresie większych bądź...

do góry