Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
refleksja wątek zamknięty Smutne jest, kiedy czytam opinie negatywne, które są wystawiane na podstawie...
~Refleksja
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 6 maja 2010

tak trzymać !!!! wątek zamknięty Niedawno odwiedziłam wraz z przyjaciółmi Blue jazz i jestem tym lokalem...
~kamikadze
-

dodano: 24 marca 2010

Uwaga przy barze! wątek zamknięty Ten Pub (choć zwie się restauracją a w nazwie ma cafe) jest totalną porażką!...
~Niezadowolony
1

dodano: 14 marca 2010

Udany koncert wątek zamknięty Bywam tutaj na większości imprez muzycznych.Wnętrze stworzone do muzyki na...
~Darek
-

dodano: 8 lutego 2010

... wątek zamknięty Jestem zawiedziona wizytą w tym lokalu. Słyszałam, że super klimat, że fajna...
~Marta
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 29 listopada 2009

Wspaniale !!! wątek zamknięty Byłam w waszym klubie po raz pierwszy i muszę powiedzieć, że miło się...
~Aga
-

dodano: 7 listopada 2009

szkoda gadać wątek zamknięty po prostu nie polecam kucharz chyba pracuje tam za kare !!zamówione danie raz...
~krzysztof,marzena
-

dodano: 7 listopada 2009

Najlepszy Jam Session w Trójmieście wątek zamknięty Byłem pierwszy raz w oliwskim Blue Time na Jam Session. Jestem pod ogromnym...
~Szymon
1

dodano: 27 sierpnia 2009

PORAŻKA wątek zamknięty bylem tam dzisiaj i chyba nigdy więcej -chociaż plakaty z koncertami bardzo...
~artur
1

dodano: 21 sierpnia 2009

swietny klimat! wątek zamknięty klimat, muzyka, ludzie i obsluga! czego chciec wiecej :) Na...
~chrisuu
-

dodano: 12 maja 2009

nikola wątek zamknięty Byłam w sobotę 28.03. na imprezie w klubie i muszę powiedzieć, że nie...
~Nikola
-

dodano: 30 marca 2009

Obsluga obsluga obsluga wątek zamknięty Witam, Lokal jest bardzo ciekawy, ma fajna lokalizacje. Zapewnia mieszkancom...
~Adam
-

dodano: 2 marca 2009

można by rzec fatalnie wątek zamknięty Wydaje mi się iż właściciele lokalu bardziej niż w jakość poszli w ilość....
~misza
-

dodano: 24 lutego 2009

W całym lokalu śmierdzi dymem wątek zamknięty Totalna dno!!! Jedzenie nie nadaje się do spożycia! Dodatkowo w całym lokalu...
~Kamil
-

dodano: 8 lutego 2009

było super wątek zamknięty bawiłam się świetnie aby częściej występował ten fajny band :-))
~sylwia
-

dodano: 1 lutego 2009

co się stało z poniedziałkowym jam session wątek zamknięty Witam Ostatnio była zapowiedź Pana Leszczyńskiego ,ze od przyszłego jamu...
~Piotr
-

dodano: 29 stycznia 2009

restaurant??? wątek zamknięty Dodatek "restaurant" w nazwie to nieporozumienie!!!! Z takim jadłospisem? Pub...
~Marek Prusakowski
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 10 stycznia 2009

Restauracja czy Jazz club wątek zamknięty A więc tak, lokal sam w sobie jset fajny. Muzyka na 5+(szczgólnie kwartet...
~Słuchacz B.S
1

dodano: 3 grudnia 2008

Pozytywnie wątek zamknięty Dobre piwo, miła obsługa i fajny klimat. Czego chcieć więcej?! Aż chce się...
~Anus
-

dodano: 20 listopada 2008

Castor - opinia wątek zamknięty Po wczorajszym śniadaniu biznesowym mam lekki niesmak. Wszystko O.K....
~Castor
-

dodano: 18 października 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
39

33

wątków

do góry