Widok

Bobo Safe - gdzie kupić?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny,

gdzie kupowałyście test na odpływ wód płodowych Bobo Safe bądź jakis inny. Obdzowniła kilkanaście "dobrych aptek" i w żadenej nie ma. Może macie namiary na jakąś aptekę w której ostatnio kupowałyście test?

image image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
W aptece Dbam o Zdrowie. Zamów w internecie a odbierzesz w najbliższej Ci aptece Dbam o Zdrowie. Ja tak zrobiłam.
U mnie w aptekach też tego nie mieli i nawet nie wiedzieli, co to jest za test. I po prostu poprosiłam o zamówienie dla mnie tego testu w jednej z nich, a dokładniej w Gemini. Nie było z tym żadnego problemu.
ja tez zamawialam w www.doz.pl z odbiorem w "mojej" aptece, co prawda dlugo do nad jechal, bo z Lodzi i bylo troche zamieszania, ale po kilku dniach go mialam
image
image
ja kupowałam w Superpharmie

Zostały mi jeszcze 2 testy ( w opakowaniu są 3), jakbyś była zainteresowana i miałabyś blisko na Morenę to mogę odstąpić ;-)

kontakt: joannark77@wp.pl
Ja kupowałam w aptece w raealu. Został mi jeszcze jeden( w opakowaniu są 3 sztuki) jak Ci się przyda to chętnie go Tobie sprezentuję :-)
Marcelinka 28.11.2009, Dominik 20.11.2005
Moje dzieci są dla mnie sensem życia, są całym światem :)
Ojjka, a w jakim Realu w Gdańsku przy Alfie czy w Gdyni przy wzgórzu? Dziękuję dziewczyny za odzew, niestety jestem połozona w szpitalu, wiem że to dziwne ale tutaj skończyły sie testy i nikt nie zamierza tego uzupełnić:( od taka polska rzeczywistość, a o badania trzeba wręcz błagać
image image
W realu koło Alfy. A gdzie leżysz???
Leże na Zaspie. Wczoraj maz zamowil te testy w realu przy alfie mialy byc dzis, ale dzis powidziano ze brak u produceta stad tak trudno je wszedzie dostac.
image image
Mieszkam koło ETC, czyli rzut beretem od Zaspy. Jeżeli Twój mąż chciałby do mnie zajechać po ten test, to chętnie dam Ci go. Dla mnie to żaden problem. Zastanów się i w razie czego pisz na priv.
Od tygodnia moja żona leży na Zaspie i niestety nie mozemy sie dowiedziec czy plamienie, które ma to wody plodowe czy moze cos innego. Od kilku dni szukam bobo safe testu i nie moge znalezc ani zamowic.
Dziewczyny czy ktoras z Was chcialaby odsprzedac chociaz jeden test?
Olek mój mail to ojjka@o2.pl
napisz do mnie maila, chętnie oddam te co mam :) za zupełne free :)
Dziewczyny, poszukuję testu BoboSafe lub Al-Sense. Muszę zbadać czy wypływają u mnie wody płodowe czy to tylko plamienie. Obdzwoniłam chyba z 15 aptek i sprawdziłam ze 30 aptek internetowych i nigdzie nie ma tych testów. Może któraś z Was ostatnio kupowała i poradzi mi gdzie mogę je dostać. Strasznie boję się o dzidzię, a w szpitalu też nie mają tych testów więc położą mnie ewentualnie na obserwację. A tego wolałabym uniknąć. Będę wdzięczna za pomoc.

Pozdrawiam
Kasia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
lepiej pojsc do lekarza lub na ip zeby sprawdzili poziom wod plodowych, czyli AFI. te testy nie sa dobre, bo one nie wykrywaja jako takich wod plodowych tylko zabarwiaja sie w zaleznosci od pH - a co za tym idzie, wsytaczy jakakolwiek infekcja pochwy a pasek sie zabarwi i strach w oczach. a wiadomo, ze wiekszosc kobiet przez wiekszosc ciazy ma mniejsza lub wiekssza infekcje (najczesciej e.coli) i po co sobie serwowac stres?
image

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

poszukiwany dobry ortopeda (22 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

Urlop niani (64 odpowiedzi)

Dziewczyny, Czy płacicie pensje niani podczas urlopu? Pozdrawiam

alergolog swissmed lub luxmed (15 odpowiedzi)

Dziewczyny mozecie polecić lekarza z ww placowek.

do góry