Widok

Boje się swojego byłego :( Co mam zrobić

Moj były nie potrafi zaakceptować tego ze nie jesteśmy razem . Wydzwania do mnie z różnych numerów . Śledzi mnie ,jeździ za mną .... wchodzi na siłę do mojego mieszkania , przepychamy się .... zabiera mi telefon wiec nawet nie moge zadzwonic na policje . Najgorsze jest gdy odprowadza nasza córkę. Jest bardzo agresywny. Nie mogę sobie z tym poradzić chyba popadam w depresję . Co mam zrobić ? Jak odzyskać spokój ? Man juz wszystkiego dość :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Idź na policję i zgłoś stalking, Amebo.
Jego zachowanie spełnia znamionowa stalkingu - uporczywie Cię nęka i Ty czujesz się zagrożona.
Ewentualnie idź do prawnika i odrazu załatwiajcie sądowy zakaz zbliżania.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przeszłam to samo co Ty. Ciężka sprawa....Zgłaszałam dwa razy na policję i raz do prokuratury. To co tam się działo to cyrk na kółkach. Tak naprawdę chyba mało policjantów i prokuratorów traktuje stalking poważnie. Jest to gehenna i droga przez mękę...Współczuję i życzę wiele wytrwałości. Najlepsze co możesz zrobić to pokazać byłemu, że się go nie boisz i masz jego i jego pogróżki "gdzieś", chociaż wiem, że to jest mega trudne.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak to wchodzi do Twojego mieszkania? Skąd ma klucze? Wymień koniecznie zamki!! No i można wnieść o zakaz zbliżania się, to jest niebezpieczne

Zostaw namiary do siebie. Możemy z kolegami Ci pomóc...pytanie jak bardzo mam go docisnąć?

"docisną" to cię w ZK, panie pomocnik.

Powinnaś udać się z tym na policję.

Inne tematy z forum Kobieta

Kupujcie może naturalne kosmetyki? (84 odpowiedzi)

Cześć. Kupujcie może naturalne kosmetyki? Możecie polecić mi jakiś dobry sklep oferujący szeroki...

Nie dochodzę (7 odpowiedzi)

Witam. Mam problem. Od pewnego czasu współżyje z partnerem. Uprawiamy seks dość często, ale ja...

Nerwica i depresja - jak wyjść z tego stanu ??? (407 odpowiedzi)

Witam, Czy są osoby na forum,które zmagają lub zmagały się z nerwicą i depresją ???? Jak...

do góry