Widok

Boję sie,ze przed problemy z potencją stracę żonę

Czy to mozliwe ,ze w wieku 31 lat penis przestaje być posłuszny? Od około pól roku mam z tym problemy. Nie chce stanąć, zdarza sie,ze opada w trakcie. Żona niby to akceptuje ale ostatnio kikla razy pokazała, że jest zirytowana takim stanem rzeczy.... boje się,ze tak dłlużej być nie może. Doradźcie co robić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Uwierz, że większość ludzi najpierw szuka w necie a później idzie do lekarza:)
Ja polecam pompki erkcyjne, działają całkiem fajne - tutaj można coś o nich poczytać https://dopilar.pl/meskie-sprawy/pompka-do-penisa/

Nie powinno się tak stać, jesli Twojej żonie na Tobie zależy. W razie potrzeby zawsze może skorzystać online i omówić temat z https://psychoterapeuta-online.pl/

Pompki są atrakcyjną i dobrą formą powiększania penisa to oczywiste. A czy testowałeś inne suplementy tak jak np. https://biozdrowo.pl/erogenx-opinie/ Bo z tego co mi wiadomo to wiele mężczyzn używa tego typu produkty i zachwala..

Takie tabletki jakie się w sieci spotyka to wiele opcji, są takie propozycje jak Tadaga - https://potencja.net.pl/tadaga-power-80-mg. Jest także dużo sklepów w sieci, które na sprzeda takich tabletek stawiają więc jak ktoś szuka propozycji dla niego odpowiednich to w sieci można porównać ofertę.

Nie zaczynałbym od razu od sildenafilu. Odradza sie na początku faszerować się takimi lekami. Szczególnie,że coś takiego może uzależnić. Polecam bardziej łagodne środki takie jak:
viamen - coś na wzór viagry
cum on
penis complete
Te dwa bierze się regularnie ( cżesto bierze się penis complete plus mozna wspomagać się viamenem, przynajmiej na początku)
Wszystkie zawierają L argininę, która ma dobre działąnie przy problemach ze wzwodem

Zgadzam się, Szczególnie,że z tego co wiem to środków z sildenafilem nie można kupić w pierwszym lepszym sklepie ale trzeba wybrać się do lekarza po receptę. A trochę obawiałbym się zamawiać jakieś podróbki viagry w sieci.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dokładnie! Szczególnie,że nie wiadomo tak naprawdę co zawierają takie tabletki. Jeśli są to tabletki powodujące jedynie placebo to mniejszy problem. Gorszy jeśli nafaszerujemy się czymś nieodpowiednim. L arginina nie uzależnia oraz nie powoduje efektów ubocznych. I z tego co wiem to w większości przypadków wystarczy właśnie ona. Viagre i jej pochodne wprowadza się już naprawdę w ostateczności. Kiedy nic innego już nie działa.

Dokładnie! Szczególnie,że nie wiadomo tak naprawdę co zawierają takie tabletki. Jeśli są to tabletki powodujące jedynie placebo to mniejszy problem. Gorszy jeśli nafaszerujemy się czymś nieodpowiednim. L arginina nie uzależnia oraz nie powoduje efektów ubocznych. I z tego co wiem to w większości przypadków wystarczy właśnie ona. Viagre i jej pochodne wprowadza się już naprawdę w ostateczności. Kiedy nic innego już nie działa.

Cóż, u mnie pomagają. Piszę przecież z doświadczenia.

A własnie,że nie. Na początek właśnie bardziej polecane są ziołowe środki.Potem dopiero jeśli takie środki nie pomagają to wprowadza się coś takiego jak sildenafil. Chociaż z doświadczenia wiem i z wpisów na tym forum,ze tabletki ziołowe w większości przypadków wystarczaja. I poprawiają sytuację na tyle,że nie trzeba się truć środkami przypisanymi przez lekarza.
Polecam:
viamen
cum on
oraz penis complete

Chciałbym powiedzieć wszystkim mężczyznom - jeśli masz problemy, nie bój się iść do specjalisty. Znajdź dobrego urologa i umów się z nim na wizytę. Co więcej, ci lekarze rozwiązują wiele problemów, które mogą być ze sobą powiązane. Dla przykładu przesyłam listę problemów zdrowotnych, które leczy urolog: https://doktorpro.sk/en/bratislava/services/urology Nie zwlekaj z wizytą i bądź zdrowy, bez niepotrzebnego stresu))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Powinno działać to i na powiększenie penisa i na erekcję. Wprawdzie jest to trochę droższy środek od tych które wcześniejszych, ale kompleksowy w działaniu. Tak więc i powiększa i stawia do pionu. Zawiera w sobie o wiele większe dawki L argininy i środków działających na erekcję i na powiekszenie niz cokolwiek innego co jest dostępne

A nie jest tak, że jak coś jest od wszystkiego to jest do niczego?

Każdy powinien wystawić swoją opinię.Sam jednak brałem i jak dla mnie tabletki mają bardzo dobre działanie. Mam porównanie z innymi i żadne inne tabletki jakie brałem wcześniej nie miały takiej mocy jak właśnie penis complete. Poczytaj sobie zresztą opinie innych.

Wiesz co w sumie sam byłem tego samego zdania dopóki nie spróbowałem penis complete. Kupiłam pod wpływem pozytywnyc opinii ale nie nastawiałem się na niewiadomo co. Chociaż teraz jestem pozytywnie zaskoczony. Chyba najlepszy środek na erekcję jaki jest obecnie dostepny w sklepach. Na powiekszenie również działa. W skłądzie ma generalnie potężną dawkę L argininy i innych substancji.

przede wszystkim do lekarza i porobic badania.. są tez rozne specyfiki na poprawe stanu rzeczy w sensie wiesz tabletki :D

mowisz o "tych" tabletkach? one chyba nie za sa zdrowe na dluzsza mete

nie wiem jakie to są "te" o ktorych mowisz ale ja kupuje na stronie https://www.erectan.pl/ są bezpieczne, nie drogie, i kilka rodzajow. Np takie ktore bierzesz godzine przed stosunkiem albo dlugotrwale wsparcie wiec bierzesz przez 2 miechy.. wybor nalezy do ciebie
ja miałem podobnie żona atrakcyjna wielu adoratorów w pracy a u mnie problemy z erekcją po czterdziestce. Teraz biorę tabletki Prosent 600 takie z niebieskim bykiem i o wiele polepszyła się potencja wróciła też ochota na seks nawet po ciężkim dniu w pracy.

Na początek możesz wypróbować mieszankę ziołową na potencję https://potencja.net.pl/shaktita, a niekoniecznie cięższe tabletki na podtrzymanie erekcji. To coś, jak bardziej zaawansowana wersja suplementacji dietetycznej, która nie wymaga nawet specjalnych konsultacji u specjalisty.

Inne tematy z forum Zdrowie

Dr Kijuć czy to dobry lekarz? (81 odpowiedzi)

Co sądzicie o nim? Wiem, że tylko do niego w LX na następny tydzień jest dużo wolnych terminów,...

aparat ortodontyczny - gdzie założyć? (12 odpowiedzi)

polecacie jakąś klinikę gdzie można założyć aparat? Chętniej w Gdańsku. Myślę o Klinice zdrowego...

Naprawdę dobry Dom Seniora znacie? (11 odpowiedzi)

Szukam odpowiedniego miejsca a niestety w Gdańsku i okolicach nie znalazłam takiego domu, który...

do góry