Widok

Ból w okolicy piersi, pod pachą - miałyście tak?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Od jakiegos czasu boli mnie pod pacha, promieniuje do ręki, piers rowniez boli (prawa strona), ale piers nie cala, tylko przy nacisnieciu w jednym miejscu (nie wyczuwam guzka), z lewej strony czasami boli tylko troszeczkę pod pachą. Guzka żadnego nie czuję, ale pełno gruczołów mlecznych (chyba). Karmic przestalam daaawno temu (ponad rok). Te bóle mam od jakiegoś czasu, nie są permanentne, nie są też straszne, ale zaczęłam się trochę martwic. Na usg sie wybieram, ale mogę dopiero w polowie lutego.
Miałyscie tak moze?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może jednak :)
Tez tak mam. Ponoc sprawy nerwicowe...
faktycznie, mam tak jak się stresuję
Ja ostatnio sie zdenerwowalam czyms i nastepnego dnia zaczelo mnie tak bolec mega mocno i bolalo 3 dni :(
mnie też tak pobolewa ale tylko kiedy zbliża się okres. przed ciążą nie miałam takich dolegliwości.
image
image
Dziękuję za odpowiedzi, uspokoiłyście mnie trochę. Ostatnio faktycznie żyję w ogromnym stresie :/

A czy przy tym bólu przechodzi on również na pierś od strony pachy, szczególnie przy naciśnięciu?
Mi tak. Tak ciągnie...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja też tak miałam tylko że u mnie to nie były sprawy nerwicowe ale problemy z węzłami chłonnymi, proponowałbym udać się do lekarza żeby wykluczyć taką możliwość, nie leczone węzły chłonne mogą być niebezpieczne
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (35 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...

poszukiwany dobry ortopeda (21 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

Wakacje z dziećmi (118 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

do góry