Widok

Bóle nóg

Witam! Od niedawna męczą mnie okropne bóle nóg, jak siedzę zbyt długo w jednej pozycji to dosłownie mnie pieką.! Jak troszkę więcej pochodzę to znów to samo. Ból momentami jest nie do wytrzymania, już nie wiem jak mam sobie z nimi radzić, tabletki mam wrażenie że wcale nie pomagają, jedynie czasem jakieś masaże, maści rozgrzewające lub okłady... Proszę polećcie mi jakiegoś dobrego lekarza który by mi pomógł w tym przypadku, albo chociaż jakieś domowe sposoby na złagodzenie tych objawów.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zgadzam się z katarzyną, bardzo częstą przyczyną drętwienia kończyn jest ucisk na kręgosłup. Ja miałam podobny problem z rękami, znalazłam dobrego masażystę, poszłam na serię masaży kręgosłupa i jest dużo lepiej.
miałam podobnie u mnie jeszcze dochodziło drętwienie nóg do tego stopnia że budziłam się w nocy w expresie znalazałam artykuł o chiropraktyku z Sopotu który opisywał że leczy między innymi też takie dolegliwości umówiłam się okazało się że problem był w kręgosłupie, 3 wizyty i ból i drętwienie mineły, jestem bardzo zadowolona i w końcu moge spać całą noc bez budzenia się

Inne tematy z forum Zdrowie

Love Desire opinie (3 odpowiedzi)

Używa ktoś może LoveDesire ale w wersji premium? Pytam się tutaj o te w czarnej buteleczce....

Czy rozmiar członka ma znaczenie (26 odpowiedzi)

czy to jaką wielkość ma penis jest istotne ? czy byście zakończyły związek tylko dlatego, że...

Poprawa libido (5 odpowiedzi)

Czy macie może jakieś pomysły na poprawę swojego libido? Biorę tabletki antykoncepcyjne i mam...

do góry