Widok

Bolszewia wyje w Pucku

W stulecie porażki bolszewia wyje na gościnnych występach w Pucku. Frustracja nadal daje znać o sobie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

W Pucku prawacy wygwizdali lewaka.
Ja nienawidzę was wszystkich - prawaków, lewaków i środkowaków. To wy jesteście winni za to, że mam 850 zł emerytury.
Proszę mnie nie nazywać frustratem. Mam młodego chłopaka i ładne kolana.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jak już napisałem wcześniej, ale moderator usunał, polecam łowcy dziurawiec. Frustracja powinna lagodnie minąć .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

tak, widzielismy zachowanie pani Lichockiej z komisji ds kultury.... jak Pan z kolegami gwizdal na Komorowskiego to bylo ok. Jak Pan donosil na sasiadow do UB tez bylo ok. Tak, ludzie pamietaja.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

A propos Bronisława Komorowskiego.
Zapamiętałem sobie ostrzeżenie Andrzeja Ropsiewicza:

"czy wypada przy dziecku mówić po niemiecku ?"

Więc gdy miałem otrzymać odznaczenie z podpisem Bronisława Komoprowskiego, to wstrzymałem się i poczekałem do zmiany władzy.
Podpis Andrzeja Dydy mnie nie razi. Porządny gość.

A najmici wyją bo im zapłacono judaszowymi srebrnikami.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Jaruzelski nie zdążył cię odznaczyć za osiągnięcia w utrwalanie władzy ludowej ?
Skąd się wziął bałwan na Ujeścisku przy takie zimie bez śniegu ?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Aaa, Ty jesteś lewy Joński z Łodzi, ten co to Powstanie Warszawskie umieścił w r. 1988 ? Co ty robisz na Trójmieście ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Największym wyróżnieniem byłoby otrzymanie nagrody z podpisem towarzysza Józefa.
Podpisy prawaków mnie nie interesują.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

wycie to Polaków narodowa tradycja. Prezydenci Wałęsa, Kwaśniewski, Kaczyński, Komorowski teraz Duda zawsze byli witani przez grupy wyjących. Może teraz nastanie nowa moda bardziej subtelna i kulturalna, dłubania w oku. takie czasy mamy wszystko, brakuje tylko kultury.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Polityka

Karol Nawrocki vel Tadeusz Batyr (12 odpowiedzi)

Niedawno w ogólnopolskich mediach toczyła się i toczy dyskusja dotycząca osoby niejakiego Karola...

Jak uczucia po wynikach wyborów? (10 odpowiedzi)

Moim zdaniem obaj kandydaci dalecy od ideału. Tragedią jest to, że wybór jest pomiędzy złem a...

Czy Donald Tusk to faszysta? (71 odpowiedzi)

Witam szanownych forumowiczów, rozważam kto jest kto na scenie politycznej. Zaczynam się...

do góry