Widok

Bon Prix-bielizna

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny czy kupowałyście już cos wysyłkowo, no. z Bon Prix? Warto? Jak z jakością, bo na zdjęciach super ale czy w rzeczywistości też?
image
np. ten gorset 69 zł
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no własnie, znam ten ból. sama nosze rozmiar 34 i do tego jestem niska.
w wielu sklepach rozmiarowka zaczyna sie od 36 i koniec.jak szukam czegis to niestety mam wrazenie, ze oferat dla takich osób jak ja jest niewielka.
przy okazji wiec zapytam ciebie: jakie firmy maja rozmiarowke od 34. wiem, ze na pewno orsay, reserved....podrzuc mi kilka jesli zansz.
dzieki!!!
pozdrawiam!!!
Ma chyba ze dwie bluzki, tunike, dresy i sukienkę i jestem zadowolona bardzo, tylko mam problem z rozmiarówka bo nigdy tam nie ma dla mnie rozm bo mam 34 a tam często zaczyna się od 36 czyli jakby naszego 38 i w tym jest problem :))
Ale ogólnie niektóre rzeczy sa naprawde super !!!
Dzięki za podpowiedź!!!:)))))))))
Ja też kupuję ale kilka razy rzeczy odsyłałam bo mi się nie podobały jakosciowo, ale z tym nie ma problemu bo kase od razy zwracają. Dobre rzeczy co mają to np. trafiłam fajny niedrogi koc i narzutę na łóźko, szlafroczek, bluzki raczej się mi nie sprawdzały a bielizny bym nie ryzykowała, taką rzecz najlpiej zobaczyć, dotknąć a teki gorsety w sklepach dostaniesz bo ja podobny już sobie wypatrzyłam.
Dzieki nacia za błyskawiczny wpis! A jeśli chodzi o materiał, wykonanie, zawsze byłaś zadowolona? Mozna kupować?A co najczęściej tam kupujesz, znaczy jakie części garderoby, które masz sprawdzone?
Ja kupuje z Bon Prix i byłam zadowolona ale jak cos to zawsze mozesz zwrócić, ale spr najpierw dokładnie wszytskie wymiary :))
jeszcze z tyłu :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
image
do góry