Widok

Borodziej

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam, wiem że temat Borodzieja jako planowanego miejsca wesela przewijal się na forum kilkakrotnie, ale z reguły kończył się na etapie "braliśmy to miejce pod uwagę, ale..." dlatego mam pytanie czy ktoś z Was zorganizował tam wesele? Czy moglibyście podzielić się wrażeniami/zdjęciami? Z góry dziękuję i pozdrawiam:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Borodziej....to ta chata w lesie w granicach Osowy?? JAk dla mnie ok ale ciepłą porą roku i jest to sens gdy będzie naprawdę udana pogoda. Ja byłam tam na sylwestrze i szczerze powiedziawszy zmyliśmy się przed północą bo było tak zimno, że nie dało rady wyrobic.....
planujemy sierpień :D
no to pewnie bedzie ok :)
Warto załatwic gościom transport i przygotowac ich na to że warunki są "leśne" :)
Radzę pojechać na miejsce i zobaczyć ten obiekt na własne oczy... imo nadaje się on ale na poprawiny a nie na wesele... nie ma za dobrego zaplecza gastronomiczno - sanitarnego, nie mówiąc już co będzie w przypadku złej pogody.
Witam! :-) Mieliśmy tam wesele w czerwcu zeszłego roku. Nie ukrywam, że miałam pewne obawy, ale wyszło naprawdę fajnie. Miejsce urokliwe, jedzonko pyszne, obsługa z Metro - bez zarzutu. Mieliśmy jednak szczęście, bo nie padało - przy większym deszczu raczej sobie tego nie wyobrażam. Dwa minusy - wyszło nas sporo drożej niż w dobrym hotelu, a jedzonka, które zostało, nie dostaliśmy do domu (o wódkę, ok. 30 butelek, musieliśmy się upomnieć). Mimo to polecam :-)
rzadko bywam na weselniku, więc w razie pytań, podaję maila - dpiecia@wp.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Wesele

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

do góry