Widok

Borodziej

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam, wiem że temat Borodzieja jako planowanego miejsca wesela przewijal się na forum kilkakrotnie, ale z reguły kończył się na etapie "braliśmy to miejce pod uwagę, ale..." dlatego mam pytanie czy ktoś z Was zorganizował tam wesele? Czy moglibyście podzielić się wrażeniami/zdjęciami? Z góry dziękuję i pozdrawiam:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Borodziej....to ta chata w lesie w granicach Osowy?? JAk dla mnie ok ale ciepłą porą roku i jest to sens gdy będzie naprawdę udana pogoda. Ja byłam tam na sylwestrze i szczerze powiedziawszy zmyliśmy się przed północą bo było tak zimno, że nie dało rady wyrobic.....
planujemy sierpień :D
no to pewnie bedzie ok :)
Warto załatwic gościom transport i przygotowac ich na to że warunki są "leśne" :)
Radzę pojechać na miejsce i zobaczyć ten obiekt na własne oczy... imo nadaje się on ale na poprawiny a nie na wesele... nie ma za dobrego zaplecza gastronomiczno - sanitarnego, nie mówiąc już co będzie w przypadku złej pogody.
Witam! :-) Mieliśmy tam wesele w czerwcu zeszłego roku. Nie ukrywam, że miałam pewne obawy, ale wyszło naprawdę fajnie. Miejsce urokliwe, jedzonko pyszne, obsługa z Metro - bez zarzutu. Mieliśmy jednak szczęście, bo nie padało - przy większym deszczu raczej sobie tego nie wyobrażam. Dwa minusy - wyszło nas sporo drożej niż w dobrym hotelu, a jedzonka, które zostało, nie dostaliśmy do domu (o wódkę, ok. 30 butelek, musieliśmy się upomnieć). Mimo to polecam :-)
rzadko bywam na weselniku, więc w razie pytań, podaję maila - dpiecia@wp.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Wesele

czy to dobry pomysł na prezent? (53 odpowiedzi)

Doradźcie mi proszę czy jednodniowy romantyczny wyjazd z noclegiem kolacją przy świecach i...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

do góry