Widok
Bracia Drossel grają wszystko w rytmach Disco Polo. Z tego co wiem na co dzień grają na koncertach i festiwalach Disco Pololowych.
Przy okazji, jeśli nie masz jeszcze fotografa to zapraszam.
http://www.avedon.pl
Przy okazji, jeśli nie masz jeszcze fotografa to zapraszam.
http://www.avedon.pl
ODRADZAM WAM USLUGI OD TYCH LUDZI!!!!!!!!!!!!!!!
FILM TRAGEDIA O ZDJECIACH NAWET NIE CHCE WSPOMINAC!!!!!!!!!!
NIE MAM TERAZ ZADNEJ PAMIATKI Z WESELA BO TO CO ONI NAGRALI I SFOTOGRAFOWLAI NIE DA SIE OGLADAC !!!!!!!! WSTYD MI WOBEC GOSCI KTORZY CHCA OGLADAC NASZE WESELE!!!!!!!!!!
PAN KTORY KRECIL ZABAWE WYDAWAL SIE BYC W TYM WSZYTSKIM OBEZNANY JEDNAKZE OKAZALO SIE ZE FILM JEST STRASZNIE ZMONTOWANY. PIOSENKI W POLOWIE SA OBCIETE !!!!!!!!
FILM TRAGEDIA O ZDJECIACH NAWET NIE CHCE WSPOMINAC!!!!!!!!!!
NIE MAM TERAZ ZADNEJ PAMIATKI Z WESELA BO TO CO ONI NAGRALI I SFOTOGRAFOWLAI NIE DA SIE OGLADAC !!!!!!!! WSTYD MI WOBEC GOSCI KTORZY CHCA OGLADAC NASZE WESELE!!!!!!!!!!
PAN KTORY KRECIL ZABAWE WYDAWAL SIE BYC W TYM WSZYTSKIM OBEZNANY JEDNAKZE OKAZALO SIE ZE FILM JEST STRASZNIE ZMONTOWANY. PIOSENKI W POLOWIE SA OBCIETE !!!!!!!!
Nie mam pojęcia Pani Aniu o co ma Pani tyle żalu, ja z żoną mieliśmy braci na weselu i wszyscy goście byli bardzo zadowoleni. To samo w kwestii filmu, ładnie obrobiony i wszystkie ważne momenty były z resztą kamerzysta każdy szczegół z nami obmawiał. Zdjęć nie braliśmy bo kuzyn nam robił ale widziałem zdjęcia w ich wykonaniu u znajomego i było ok.
Osobiście polecam.
Osobiście polecam.
Ja miałam na swoim weselu braci Drossel, ich kamerzystę i fotografa. Na co dzień grają disco polo, ale na weselu grają to co lubią goście. Jeśli widzą, że ludzie bawią się przy disco to grają disco, jeśli bawią się przy kawałkach rock and roll to grają rock and roll. Potrafią się dopasować. Krótkie przerwy i zachęcają gości do wspólnej zabawy. Dodatkowo NIE PIJĄ, więc nie ma obaw że zrobią obciach. Oprócz swojego wesela byłam na dwóch innych gdzie grali i nie słyszałam złych opinii. Kamera całkiem fajnie. Od dnia kiedy dostałam film to stał się moim najlepszym filmem:) zawsze poprawia mi humor. Video Tomek super ujął najważniejsze momenty. Zdjęcia - zaskoczyły mnie swoją jakością. Mega! Ja osobiście ich polecam Jednak jeśli ktoś ma wątpliwości to videotomek ma nową stronę internetową.
Byłam w sierpniu na weselu u przyjaciółki gdzie grał Drossel -goście bawili się od pierwszego tańca, bo właśnie-dopasowywali muzykę do wieku i gustów ludzi bawiących się. Przyjaciółka wzięła też film i zdjęcia. Film-śmieszny i naprawdę sympatycznie oglądało się go, natomiast zdjęcia-niestety bez rewelacji (z całą sympatią do Pani, która je robiła:) )
Podsumowując, zdjęcia i kamerzystę mogę polecić z czystym sumieniem
Podsumowując, zdjęcia i kamerzystę mogę polecić z czystym sumieniem