Widok

Bracia drossel

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy ktoś bawił sie na weselu przy tym zespole ? proszę o opinie:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ogólnie spiewali kiedyś nieźle, jednak od pewnego czasu się wycwanili. Dośc drogo kasują odkąd ich piosenka pokazała się na discopolo tv :) dodatkowo wokalistka śpiewa jakby ją przymuszali, robią długie i częste przerwy. Acha i najważniejsze.. podpisując umowę z zespołem drossel zamawiasz też kamerzystę- ot taka transakcja wiązana. Bez wyboru ich kamerzysty nie grają. Zresztą gdzieś kiedyś był wątek w necie, gdzie koleś nieźle im pojechał, gdyż jakoś krótko przed ślubem się dowiedział o tym układzie, nie zgodził się na to, a wtedy oni mu podziękowali... zostawiajac praktycznie na lodzie. Moj kolega miał ich niedawno również na ślubie i poprawinach, z których dośc szybko uciekli, bo mają w domu małe dziecko...

to tyle

ja sobie ich odpuściłam
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4
u mnie beda na weselu ale bez kamerzysty...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
gaga a kiedy masz wesele? bo powiem Ci ze mi tez się podoba jak śpiewają:) ja chce ich na sierpień 2010
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
20.6.2009 ;) mi sie tez podobaja
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
to z niecierpliwością będę czeka na relacje jak się spisali;)
bardzo duzo dobrych opini o nich slyszalam. podobno jak sa bracia drossel na weselu to jest udana impreza ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
a ile ci bracia drossel biora?
mi przez tel. powiedzieli wstępnie 3500zł, tylko boje się bo oni są popularni i grają na koncertach, ze w ostatniej chwili odwołają mi wesele bo np jaką trase koncertową będą miec:/ i się zastanawiam ...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
hej ja miałam ich na weselu w 2007 r. i grali rewelacyjnie małe przerwy między występami. Kamerzysty nie musiałam brać. Zaśpiewali wszystko co chciałam, fajne zabawy i konkursy podczas całego wesela. Polecam !!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
Miałem okazję pracować z zespołem Drossel 18 lipca 2009r. i wszystkim gorąco ich polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
śmiać mi się chce jak to czytam.... osoba która wypisuje powyższe bzdury ma bardzo niski iloraz inteligencji.. Jest jest bardzo zazdrosna ze komuś sie tak powodzi i że ktoś moze robić tak rewelacyjnie swoją prace... Byłem już nie raz na imprezie obsługiwanej przez ten zespól, ludzie dwa lata czekaja na termin a tu poprostu ktoś myslał ze jednym komentarzem coś zdziała!!!! Marice zal mi ciebie!!! ty doskonale wiesz ze poziom jaki nadaje drossel cięzko dogonić innym...
Bzdura na bzdurze!!!
a jesli chodzi o foto i video to jezli chłopak ma takie zdolności to tylko pozazdrościc, i chwalic ze ma głowe do interesu!!!Film i cała oprawa,bomba- kamerzysta zabawia gości poprostu robią to z życiem ...
Bawią sie tym co robią!!!
Robią wszystko bardzo dobrze a dzieki temu mają kupe kasy!!!
i o co tu chodzi LUDZKA ZAZDROŚĆ!!!! Marice zacznij roznoscic ulotki bo z twoim ilorazem na nic innego cie nie stac!!!!
Ludzie miec Drossli na weselu to zaszczyt!!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8
podzielam

bardzo fajna zabawa z tym zespołem
z reszta posłychajcie ich nagrań - jest dużo na necie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
właśnie posłuchałam demo .. wokal porażka .
Disco polo w całej rozciągłości
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 4
sa super
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
Słyszałam ich w Tczewie w restauracji Piaskowa. Mogę stwierdzić jednoznacznie, że występ na żywo znacznie odbiega od nagrań studyjnych. Grają od jednych lepiej i od innych gorzej. Jedni ich lubią a inni z nich rezygnują. Nie chcę nikogo odwodzić, ale radzę się zastanowić. Uważam, że nie są warci swojej ceny, ale jak kogoś stać...? Jednego można się od nich uczyć: jak sie zareklamować i sprzedać.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 7
czy można prosić o kontakt do Drossel ???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
proszę o Kontakt do Drossel ? ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
www.braciadrossel.pl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
sa super swietnie na weselu graja swietnie cale wesele prowadza i jeszcze maja super kamerzyste i super fotografa a koncowy film z wesela rewelacja bardzo polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
do góry