Widok
ogólnie spiewali kiedyś nieźle, jednak od pewnego czasu się wycwanili. Dośc drogo kasują odkąd ich piosenka pokazała się na discopolo tv :) dodatkowo wokalistka śpiewa jakby ją przymuszali, robią długie i częste przerwy. Acha i najważniejsze.. podpisując umowę z zespołem drossel zamawiasz też kamerzystę- ot taka transakcja wiązana. Bez wyboru ich kamerzysty nie grają. Zresztą gdzieś kiedyś był wątek w necie, gdzie koleś nieźle im pojechał, gdyż jakoś krótko przed ślubem się dowiedział o tym układzie, nie zgodził się na to, a wtedy oni mu podziękowali... zostawiajac praktycznie na lodzie. Moj kolega miał ich niedawno również na ślubie i poprawinach, z których dośc szybko uciekli, bo mają w domu małe dziecko...
to tyle
ja sobie ich odpuściłam
to tyle
ja sobie ich odpuściłam
śmiać mi się chce jak to czytam.... osoba która wypisuje powyższe bzdury ma bardzo niski iloraz inteligencji.. Jest jest bardzo zazdrosna ze komuś sie tak powodzi i że ktoś moze robić tak rewelacyjnie swoją prace... Byłem już nie raz na imprezie obsługiwanej przez ten zespól, ludzie dwa lata czekaja na termin a tu poprostu ktoś myslał ze jednym komentarzem coś zdziała!!!! Marice zal mi ciebie!!! ty doskonale wiesz ze poziom jaki nadaje drossel cięzko dogonić innym...
Bzdura na bzdurze!!!
a jesli chodzi o foto i video to jezli chłopak ma takie zdolności to tylko pozazdrościc, i chwalic ze ma głowe do interesu!!!Film i cała oprawa,bomba- kamerzysta zabawia gości poprostu robią to z życiem ...
Bawią sie tym co robią!!!
Robią wszystko bardzo dobrze a dzieki temu mają kupe kasy!!!
i o co tu chodzi LUDZKA ZAZDROŚĆ!!!! Marice zacznij roznoscic ulotki bo z twoim ilorazem na nic innego cie nie stac!!!!
Ludzie miec Drossli na weselu to zaszczyt!!!
Bzdura na bzdurze!!!
a jesli chodzi o foto i video to jezli chłopak ma takie zdolności to tylko pozazdrościc, i chwalic ze ma głowe do interesu!!!Film i cała oprawa,bomba- kamerzysta zabawia gości poprostu robią to z życiem ...
Bawią sie tym co robią!!!
Robią wszystko bardzo dobrze a dzieki temu mają kupe kasy!!!
i o co tu chodzi LUDZKA ZAZDROŚĆ!!!! Marice zacznij roznoscic ulotki bo z twoim ilorazem na nic innego cie nie stac!!!!
Ludzie miec Drossli na weselu to zaszczyt!!!
Słyszałam ich w Tczewie w restauracji Piaskowa. Mogę stwierdzić jednoznacznie, że występ na żywo znacznie odbiega od nagrań studyjnych. Grają od jednych lepiej i od innych gorzej. Jedni ich lubią a inni z nich rezygnują. Nie chcę nikogo odwodzić, ale radzę się zastanowić. Uważam, że nie są warci swojej ceny, ale jak kogoś stać...? Jednego można się od nich uczyć: jak sie zareklamować i sprzedać.