Widok
7sk
rzeczywiscie wtedy ciezko z toba bylo
jesli nie rozumiesz powinienem napisac
"swiete" slowa.
teraz rozumiesz?
a w kwadracie bylo zoo i kongo razem wziete
czyli afrykanska sawanna
w sumie stalismy tyle czasu po bilety i bylismy swiadkami regularnych starc oczekujacych z oczekujacymi ktorzy jednak stali po jednej stronie barykady, co jest niesamowite
jesli nie rozumiesz powinienem napisac
"swiete" slowa.
teraz rozumiesz?
a w kwadracie bylo zoo i kongo razem wziete
czyli afrykanska sawanna
w sumie stalismy tyle czasu po bilety i bylismy swiadkami regularnych starc oczekujacych z oczekujacymi ktorzy jednak stali po jednej stronie barykady, co jest niesamowite
Alchemik
nie wiem czy doczytales sie bo te ogloszenia znikaja dosc szybko i cos sie dzieje z siecia, wiec jeszcze raz: dziekuje, dziekuje, dziekuje za przepyszna przesylke, ja tez mam dla ciebie pewien drobiazg, daj znac kiedy moge napisac i kiedy skrytka bedzie OK. bo nie chcialabym aby zaginelo. Pozdrawiam owocowo,
Esclarmonde
Nie jestem pewien czy wiesz do czego dazysz .
, , Doskonalymi , , byli ludzie w bardzo bardzo podeszlym wieku a consolamentum udzielano jedynie umierajacym (!!!!!!) .. We Francji sa tez koscioly neokatarskie . W 1890 bibliotekarz Jules Doinel zalozyl taki w Carkassonne . Zapuszczasz sie w mroczne i niepewne rewiry ..... . To niebezpieczne dla dziewczyny
, , Doskonalymi , , byli ludzie w bardzo bardzo podeszlym wieku a consolamentum udzielano jedynie umierajacym (!!!!!!) .. We Francji sa tez koscioly neokatarskie . W 1890 bibliotekarz Jules Doinel zalozyl taki w Carkassonne . Zapuszczasz sie w mroczne i niepewne rewiry ..... . To niebezpieczne dla dziewczyny
ESCLARMONDE
JA NIE MAM ANI LEPSZYCH ANI GORSZYCH STRON, JESTEM JAKI JESTEM I ALBO MNIE SIE TAKIEGO AKCEPTUJE ALBO NIE.TO JUZ SPRAWA GRANIC, OGRANICZEN I KONFORNIZMU DANEJ OSOBY.CZY TO MOJA WINA ZE BOISZ SIE SLOW? DAWNO NAUCZYLEM SIE ZE NIE WARTO BYC TAKIM JAKIM LUDZIE CHCIELIBY MNIE WIDZIEC, BO PREDZEJ CZY POZNIEJ I TAK WSZYSTKO SIE KONCZY I CZLOWIEK ZOSTAJE SAM ZE SOBA...A OD SIEBIE TRUDNO UCIEC.KONKLUDUJAC, MOZESZ MNIE LUBIC TAKIEGO JAKIM JESTEM/ RAZEM Z MOIMI SLOWAMI/ , A JESLI NIE TO c*** CI W DUPE , MOJ SWIAT SIE BEZ CIEBIE NIE SKONCZY. PRZEMYSL TO.
Cathar Light
Mala Syrenko, nie placz juz...
Bo wyschna oceany
A delfiny nie moga bez nich zyc...
Blekitny Duszku, nie boj sie...
Bo ptaki przestana spiewac
A bez spiewu ich smutek zaleje swiat
Swietlisty Aniele, nie badz smutna...
Bo slonce chowa sie wsrod chmur
I placze deszczem...
Malenka Ksiezniczko...
Spojrz w moje oczy...