Widok
Powodów libido może być ogólnie masa:
zmęczenie
przepracowanie
no i największy: rutyna w małżeństwie. Jak sie wszystko robi na jeden sposób to nie dziwne,że się nie chce ;)
Tak więc kochana biegiem do laboratorium zrób sobie badania hormonów.Jak wszystko jest ok to proponuję kupic sobie jakiś ziołowy środek na libido ( typu Libido therapy). No i zainwestować w kilka gadżetów erotycznych tak aby podgrzać atmosferę.
zmęczenie
przepracowanie
no i największy: rutyna w małżeństwie. Jak sie wszystko robi na jeden sposób to nie dziwne,że się nie chce ;)
Tak więc kochana biegiem do laboratorium zrób sobie badania hormonów.Jak wszystko jest ok to proponuję kupic sobie jakiś ziołowy środek na libido ( typu Libido therapy). No i zainwestować w kilka gadżetów erotycznych tak aby podgrzać atmosferę.
u kobiety libido siedzi w głowie. Mam tyle lat co ty, kilkanaście lat w zwiazku i bywają górki i doliny. Spróbujcie może jakieś filmy pooglądać;) czasem pomaga. Moja rada nic na siłę ale jak jest źle to trzeba szukać czegoś, co tą potrzebę przywróci. Ważne też co robi w tym kierunku twój facet.Najważniejsze to ty musisz się czuć kobieco i atrakcyjnie, jakieś zabiegi urodowe, wspólny wypad, ciuszki, drobne gesty w ciągu dnia, jakbyście byli dopiero na początku związku, trochę poflirtować, na noc bielizna czy coś tam to też pomaga.
Niskie libido, czyli brak ochoty na stosunek seksualny, to problem, z którym boryka się wiele osób, zarówno mężczyzn, jak i kobiet. Przyczyny tego zjawiska mogą być różnorodne i obejmują zarówno czynniki fizyczne, jak i psychologiczne. Do najczęstszych fizycznych przyczyn niskiego libido należą zaburzenia hormonalne, takie jak niski poziom testosteronu u mężczyzn czy problemy z tarczycą. Stres, zmęczenie, niewłaściwa dieta oraz brak regularnej aktywności fizycznej również mogą negatywnie wpływać na poziom libido. Niektóre leki, zwłaszcza antydepresanty i leki na nadciśnienie, mogą mieć skutki uboczne w postaci obniżonego popędu seksualnego.
Psychologiczne aspekty niskiego libido są równie ważne. Problemy w związku, brak komunikacji, niska samoocena, depresja oraz lęki mogą prowadzić do spadku zainteresowania seksem. W takich przypadkach istotne jest, aby nie ignorować problemu i otwarcie rozmawiać o swoich odczuciach z partnerem. Czasem pomocna może okazać się terapia par lub konsultacja z psychologiem czy seksuologiem. Warto również zadbać o redukcję stresu poprzez techniki relaksacyjne, jak medytacja czy joga, oraz wprowadzenie zdrowego stylu życia, który może korzystnie wpłynąć na samopoczucie i libido.
Rozwiązanie problemu niskiego libido często wymaga podejścia wieloaspektowego, które uwzględnia zarówno aspekty zdrowotne, jak i emocjonalne. Nie ma uniwersalnego rozwiązania, dlatego ważne jest indywidualne podejście do każdego przypadku i współpraca z odpowiednimi specjalistami. Regularne badania lekarskie, zdrowa dieta, aktywność fizyczna oraz dbanie o relacje z partnerem mogą znacząco poprawić jakość życia seksualnego i ogólne samopoczucie.
Psychologiczne aspekty niskiego libido są równie ważne. Problemy w związku, brak komunikacji, niska samoocena, depresja oraz lęki mogą prowadzić do spadku zainteresowania seksem. W takich przypadkach istotne jest, aby nie ignorować problemu i otwarcie rozmawiać o swoich odczuciach z partnerem. Czasem pomocna może okazać się terapia par lub konsultacja z psychologiem czy seksuologiem. Warto również zadbać o redukcję stresu poprzez techniki relaksacyjne, jak medytacja czy joga, oraz wprowadzenie zdrowego stylu życia, który może korzystnie wpłynąć na samopoczucie i libido.
Rozwiązanie problemu niskiego libido często wymaga podejścia wieloaspektowego, które uwzględnia zarówno aspekty zdrowotne, jak i emocjonalne. Nie ma uniwersalnego rozwiązania, dlatego ważne jest indywidualne podejście do każdego przypadku i współpraca z odpowiednimi specjalistami. Regularne badania lekarskie, zdrowa dieta, aktywność fizyczna oraz dbanie o relacje z partnerem mogą znacząco poprawić jakość życia seksualnego i ogólne samopoczucie.
Ja tam ochotę mam i gały mi za Mężem biegają przez cały dzień...i nozdrza ...
Sprawa jest taka, że Dzieci małe i na krok nas nie odstępują, nasłuchują, zwiady robią... Człowiek ubranka w kostkę składa lub tak, żeby na prędce goły tyłek odziać. Wystarczy, że się troszkę przytulimy a już Bąble zazdrosne, pchają się między nas.
Jak nas najdą objętych i przytulonych to zaraz wywiad "a co wy tu wyrabiacie" ...
Jest co wspominać i za czym tęsknić. Kilkanaście lat sami byliśmy. Spało się nago, nie bylo ograniczeń miejsca i czasu... Swoboda!
Teraz sami z siebie śmiejemy się i intensywnie planujemy układ i zabezpieczenia własnej sypialni.
Ps
System komunikacji jaki opracowaliśmy, myki vs efekty końcowe, czasami powalają mnie do łez śmiechu.
Taki etap życia. Nie poddajemy się ;)
Sprawa jest taka, że Dzieci małe i na krok nas nie odstępują, nasłuchują, zwiady robią... Człowiek ubranka w kostkę składa lub tak, żeby na prędce goły tyłek odziać. Wystarczy, że się troszkę przytulimy a już Bąble zazdrosne, pchają się między nas.
Jak nas najdą objętych i przytulonych to zaraz wywiad "a co wy tu wyrabiacie" ...
Jest co wspominać i za czym tęsknić. Kilkanaście lat sami byliśmy. Spało się nago, nie bylo ograniczeń miejsca i czasu... Swoboda!
Teraz sami z siebie śmiejemy się i intensywnie planujemy układ i zabezpieczenia własnej sypialni.
Ps
System komunikacji jaki opracowaliśmy, myki vs efekty końcowe, czasami powalają mnie do łez śmiechu.
Taki etap życia. Nie poddajemy się ;)
Stosuje leki antykoncepcyjne-Yasmin od 17 r.ż(wtedy z powodu tradziku obecnie wiadomo z jakiego powodu),ciągle byłam zirytowana wszystko mnie denerwowalo,a na dodatek odkąd poznałam swojego chłopaka to nie chcialo mi sie upraiwac seksu ponieważ libido bylo na zerowym poziomie. W koncu stobie to libido therapy i widzę dużą poprawę jeśli chodzi o libido... Ale troche cera mi sie pogorszyla. Tak wiec sa i plusy i minusy. Jednak warto jest sprobowac
Yasmin, Yasminelle, Yaz... generalnie wszystkie te piguły anty Bayera - najgorsze g*wno. Wiem, że każdy reaguje inaczej na leki anty i trzeba indywidualnie dopasować terapie, ale znam naprawdę dużo dziewczyn, które brało ten szajs (w tym ja również) i nie mogę wymienić ani jednej, której by po tym, mówiąc brzydko, nie odpier*****. Huśtawka nastrojów, od ekscytacji do czarnej rozpaczy w mniej niż minutę, ciągły płacz, zero ochoty na cokolwiek i kilka kilo do przodu - standard po tych tabletkach. Ale lekarze mają z Bayerem dobre układy, więc przepisują masowo :) odstaw to jak najprędzej i zobaczysz z perspektywy czasu jak Ci to wjeżdżało na psychę... żeby nie było, nie jestem jakąś nawiedzoną przeciwniczką antykoncepcji hormonalnej, sama poprosiłam innego lekarza o zmianę i brałam potem inne, o połowę tańsze tabletki, przy których nie miałam ani jednego efektu ubocznego. Ale tak jest jeżeli lekarz przypisuje Ci leki na podstawie wywiadu i badań, a nie "na twarz". :)
a czy takie http://dopilar.pl/recenzje/feminplus-na-libido/ wynalazki mogą pomóc?
a czy ktoś wie czy takie suple https://www.polskayear.pl/maxatin/ też mogą być skuteczne?
Pamiętaj, ze poprawa libido to nie to samo co poprawienie doznań płynących z seksu. Libido mozesz mieć wysokie ale jeśli druga osoba nie chce się wysilić to takie tableti Ci nie pomogą. Jesli nie jesteście do siebie dopasowani to moze warto jest zastanowić się nad jakimiś urozmaiceniami. Tak aby nie tylko poprawić libido ale sprawić, ze seks będzie po prostu lepszy.Nad female intensity się zastanawiałam bo mają wiele dobrych opinii, ale trochę mnie tutaj odrzuca ich cena. Sa po prostu drogie.
Mąż się stara oraz kiedyś wymyślał różnego rodzaju urozmaicenia, jednak ostatnio jak zobaczył, ze nie mam ochoty to przestał. I mam wrażenie, ze jemu również już się nie chce. Obwiniam przez to siebie bo problem jest we mnie. Mi się nie chce uprawiać seksu,nie tylko z mężem ale po prostu nie mam takiej potrzeby. A wiem jaki seks jest ważny.
Tabletki drogie, ale kochana uwierz mi, ze wcześniej próbowałam wielu innych środków na libido oraz żadne z nich moim zdaniem nie dorównują female intensity. Dobra była viamea, ale te sa znacznie mocniejsze. Swoją drogą to hormony sobie badałaś? Bo może jest to spowodowane poziomem hormonow.? Nawet nie wiesz co hormony potrafią zrobic z kobiecym organizmem.
Mówi się, że z afrodyzjaków dobre efekty przynoszą ostrygi. Nawet próbowałam kilka razy i w sumie muszę powiedzięć, że coś w tym jest.
Z innych soposobów które warto przetestować, to np sex elixir - tak się nazwya środek, suplement diety który również ma bardzo podobne działanie. W sensie, zwiększa ochotę na seks, pożądanie.
Z innych soposobów które warto przetestować, to np sex elixir - tak się nazwya środek, suplement diety który również ma bardzo podobne działanie. W sensie, zwiększa ochotę na seks, pożądanie.
Dziękuję za odpowiedzi. Dzieci są juz spore tak więc opieki nad nimi nie ma duzej. Same sobie radzą. W ostatnim czasei mieliśmy sporo pracy tak wiec może nawał obowiązków sprawił,ze przestaliśmy się sobą interesować. Zamierzam wziąć sobie wolne, wybrać się gdzieś na weekend do innego miasta z żoną. Może właśnie to nam dobrze zrobi. Seks jest jedynie w łóżku ;) Wieczorami głównie ( za dnia nie ma na to czasu oraz czasami człowiek jest totalnie zaganiany tak wiec się o tym nawet nie pomyśli).
ten sex elixir to nie jest aby hiszpańska mucha?
ten sex elixir to nie jest aby hiszpańska mucha?
Sex elixir to jest właśnie hiszpańska mucha. W Polsce ten afrodyzjak jet pod wieloma nazwami ale ze wszystkich jakie probowaliśmy ( a z męzem lubimy testować takie zabawki erotyczne) ten właśnie był najfajniejszy. Jest to przebadany środek, zawiera w sobei rzeczywiście składniki jakie wpływają na podniecenie.
Nie polecam natomiast kupowania tanich afrodyzjaków z allegro. Działanie praktycznie zerowe.
Nie polecam natomiast kupowania tanich afrodyzjaków z allegro. Działanie praktycznie zerowe.
A tutaj https://polskizielarz.pl/pol_m_Ziola-i-Suplementy-Diety_Obszar-dzialania_Regulujace-Hormony-_Libido-295.html już zaglądaliście? Jeśli nie, to uważam, że warto się tam na spokojnie rozejrzeć. Ten sklep ma bowiem w ofercie zioła regulujące hormony. Myślę, że warto przede wszystkim stawiać na jakość i sprawdzone rozwiązania, bo to jest ważne.
Może niekoniecznie niskie libido, bo tutaj u mojego faceta jest ok, ale czy znacie jakieś sposoby/rozwiązania wydłużające stosunek? I oczywiście przyjemność:). Trafiłam na coś takiego: http://pera-terapie.pl/seks/dluzszy-stosunek-u-mezczyzny-co-zrobic-aby-wydluzyc-wspolzycie-seksualne/ Czy ktoś może pomóc, co myśli na temat zawartych tam rozwiązań?
A takie sposoby? https://instytut-urody.net.pl/jak-zwiekszyc-poped-seksualny-u-kobiet/ Ze szczególnym uwzględnieniem zmian w diecie? Chciałabym też przy okazji trochę o wagę zadbać:)
Znaczy masz na myśli Femin? https://zbijamywage.pl/kobieta/femin-plus-czy-to-najlepszy-preparat-na-kobiece-libido/ Czy jakiś inny, bo w zasadzie nazwa podobna
U mnie jest to proces raczej postępujący. Do 30stki miałem dużą ochotę na seks i potrzeby seksualne. Po 30stce zaczęło się to mniejszać. Jestem przed 40 i jest kiepsko. Ochota na seks jest bardzo mała - wynika to pewnie z mojego małego libido a może wynika to przez problemy z erekcją które posiadam. Po prostu zraziłem się do zblizeń i czuję wstyd w stosunku do mojej partnerki. Co począć?
Duże znaczenie mają tutaj moim zdaniem kwestie psychiczne Sam czujesz się źle z tego powodu,ze Ci nie staje. Przez to jeszcze bardziej się stresujesz oraz jak sam zauważyłeś unikasz zbliżeń . Powodów może być tutaj bardzo dużo. Nie tylko wiek. Może być to skutek:
nieodpowiedniego odżywiania się
braku ruchu
czy też stresu w pracy
Czy próbowałeś suplementów? Nie pisze tutaj,ze musisz od razu brać viagrę ale na przykład możesz spróbować ziołowych środków. Na przykład Viamena czy Man powera . Są często polecane przez lekarzy jako środki przed braniem viagry bo są ziołowe oraz nie mają efektów ubocznych a w wielu przypadkach dają dobra działanie
nieodpowiedniego odżywiania się
braku ruchu
czy też stresu w pracy
Czy próbowałeś suplementów? Nie pisze tutaj,ze musisz od razu brać viagrę ale na przykład możesz spróbować ziołowych środków. Na przykład Viamena czy Man powera . Są często polecane przez lekarzy jako środki przed braniem viagry bo są ziołowe oraz nie mają efektów ubocznych a w wielu przypadkach dają dobra działanie
Zgadzam się, chociaż nie dramatyzowałbym. Spadek libido to dosyć naturalna rzecz - jest to pewien cykl. Też czasami mam go za duża, a czasami jest z tym słabo. Zależy do dnia, pory roku, temperatury i innych czynników.
Można próbować stosować różnego rodzaju afrodyzjaki - np ostrygi podobno takimi są. Viamen też ponoć jest ok, aczkolwiek dobrze jest na początku wypróbować naturalnych sposobow.
Można próbować stosować różnego rodzaju afrodyzjaki - np ostrygi podobno takimi są. Viamen też ponoć jest ok, aczkolwiek dobrze jest na początku wypróbować naturalnych sposobow.
Ogólnie jest tak, że sieć daje możliwość zakupu czegoś więcej niż te najbardziej popularne tabletki i znane z tradycyjnej sprzedaży, można w sieci spotkać takie opcje jak Vidalista - https://potencja.net.pl/vidalista-20. Różne dawki są dostępne więc też jest większa szansa na to, że uda się dobrać coś co faktycznie zadziała.
Możesz zacząć od czegoś stymulującego produkcję dopaminy https://potencja.net.pl/lovegra-100mg, a przez to podniecenia. Rozwiązanie uniwersalne dla kobiet i mężczyzn. Niektóre pary biorą, żeby po prostu poprawić komfort w sypialni. Warto czasami eksperymentować z nowościami farmakologicznymi w materii seksualnej.
W sieci dostępne są także takie propozycje, które są przeznaczone dla kobiet jak https://pewnylek.pl/ladygra-100. Rozwiązanie, które ma umożliwić obu stronom uzyskanie seksualnej satysfakcji
przetestowane. Najszybciej działa ten Feminam Libido. Z tego co wyczytałam w tych tabletkach sa jakieś zioła z Ameryki stosowane przez Azteków podczas orgii rytualnych. Można brać codziennie po jednej tabletce wtedy efekt jest po kilku dniach i lekkie pobudzenie utrzymuje się praktycznie non stop to jest dobre dla kobiet które nie tylko chcą mieć większe libido ale i zmienić postrzeganie swojej osoby. Pomagają w zmianie wizerunku na bardziej seksi. Można też przed stosunkiem ale wtedy trzeba więcej sądzę że 3 tabletki w zależności od wagi. Ochota na seks jest duża.
Dziewczyny zbadajcie sobie poziom progesteronu. Niski progesteron w wielu przypadkach może sprawiać, ze ochota na seks spada. Możecie sobie o tym zresztą poczytać w sieci.... Jest wiele artykułów. Druga rzecz to oczywiście rutyna.
U nas był problem z tym, ze trochę przytłoczyły nas obowiązki związane z pracą, poza tym uprawialiśmy seks tak samo.Doszło do tego ,ze seks był raz na dwa tygodnie.Co pomogło?
Wyjazd we dwoje na wakacje
wprowadzenie zabawek erotycznych
no i w moim przypadku tabletki na libido
U nas był problem z tym, ze trochę przytłoczyły nas obowiązki związane z pracą, poza tym uprawialiśmy seks tak samo.Doszło do tego ,ze seks był raz na dwa tygodnie.Co pomogło?
Wyjazd we dwoje na wakacje
wprowadzenie zabawek erotycznych
no i w moim przypadku tabletki na libido
Też się trochę bałam ale postanowiłam spróbować i się już nie zastanawiać czy to działa czy nie :P No i u mnie efekt był i to pozytywny. A i nie brałam żadnego z tych rodzajów tabletek jakie tutaj wymieniłaś ale libido therapy Mają lepszy skład.A asequrelli nie polecam bo brałam i mnie po tym głowa bolała
Polecam kupić sobie na pewno kilka zabawek erotycznych:
wibrator
jakąś opaske na oczy ( jak oczy są zasłonięte to czuje się wszystko o wiele bardziej)
jakieś delikatne wiązania do sado maso
sex elixir - jest to hiszpańska mucha, która zwiększa u niej podniecenie
No i wybierzcie się raz na jakiś czas na jakąs wycieczkę. Na wyjazdach zwykle o wiele bardizej się chce
wibrator
jakąś opaske na oczy ( jak oczy są zasłonięte to czuje się wszystko o wiele bardziej)
jakieś delikatne wiązania do sado maso
sex elixir - jest to hiszpańska mucha, która zwiększa u niej podniecenie
No i wybierzcie się raz na jakiś czas na jakąs wycieczkę. Na wyjazdach zwykle o wiele bardizej się chce
Jeśli będzie w nastroju to tak. Nie licz na to,że hiszpańska mucha zrobi za Ciebie wszystko. Ale ogólnie to tak. U mojej znacznie zwiększa ochotę na seks. Tylko ważne jest aby to była prawdziwa hiszpańska mucha ( taki jest własnie sex elixir) a nie jakaś tania podróbka, która nie będzie robiła różnicy. Warto dopłacić.
Przyczyn moze być wiele
stres
przepracowanie
zbyt intensywne ćwiczenia
hormony - warto jest przebadać sobie na pewno testosteron oraz prolaktynę - na jakim obecnie są poziomie.
Polecam też zioła na libido oraz potencje: https://loremvit.pl/ziola-na-potencje/
Na stronie jest rozpiska działających najlepiej.
stres
przepracowanie
zbyt intensywne ćwiczenia
hormony - warto jest przebadać sobie na pewno testosteron oraz prolaktynę - na jakim obecnie są poziomie.
Polecam też zioła na libido oraz potencje: https://loremvit.pl/ziola-na-potencje/
Na stronie jest rozpiska działających najlepiej.
Hej dziewczyny. Znalazłam coś po czym ochota na seks jest naprawdę wybuchowa. To tabletki o nazwie Feminam Libido z ziołami stosowanymi przez Indian z Ameryki - wypróbowałam je bo sugerowałam się wcześniejszymi wypowiedziami na tym forum . Dla mnie po zastosowaniu szok. Nigdy wcześniej nie miałam takiej ochoty na seks jak po tym wynalazku. Sądzę że chyba nawet przytrafił się orgazm. Panowie jak macie problemy z libido waszych partnerek jak mój mąż ze mną to zdradzę wam że chyba można je rozpuszczać po rozkruszeniu. Dla mnie te tabletki zmieniły prawie wszystko w moim małżeństwie które wpadło w totalną rutynę. Pozdrawiam
Dla kobiet też robią tabletki wpływające pozytywnie na libido, chociażby https://potencja.net.pl/ladygra-100 i spożycie substancji aktywnej relaksuje, bardziej nastawia na sprawy łóżkowe. Jeszcze wiele podobnych preparatów znajduje się w fazie testów, ale już warto sobie powoli sprawdzać, co się dzieje na rynku.
Ja mam dopiero 31 lat a moje libido od dawna kuleje.
Dużo jest w głowie jednak ale mnie wspomaga to https://www.sexylife.pl/Plyn-dla-kobiet-szybkie-podniecenie-mocny-orgazm-p9563
Dużo jest w głowie jednak ale mnie wspomaga to https://www.sexylife.pl/Plyn-dla-kobiet-szybkie-podniecenie-mocny-orgazm-p9563
Niskie libido może być wynikiem wielu czynników, takich jak stres, zmęczenie, problemy emocjonalne czy zdrowotne. Ważne jest zrozumienie przyczyny tego problemu, aby skutecznie sobie z nim poradzić. Warto rozważyć rozmowę z partnerem lub specjalistą ds. zdrowia seksualnego, aby znaleźć odpowiednie rozwiązania, które pomogą poprawić libido i relacje intymne. W niektórych przypadkach zmiana stylu życia, dieta czy terapia mogą pomóc w przywróceniu zdolności seksualnych.
Więcej o mnie na MSSG
Są ludzie, którzy nie mają pociągu seksualnego do innych. Nie jest to choroba, po prostu masz taki temperament.
Druga opcja to tą , którą promuje na przyklad doktor Lew Starowicz. Że nie ma kobiet oziębłych. Sa jedynie kobiety nierozbudzone. i tak może być w Twoim przypadku. Może nie trafiłaś na odpowiedniego mężczyzne, może brak wrażeń seksualnych sprawił,że nie masz ochoty ( im więcej seksu się uprawia tym większą ma się ochotę - jest to potwierdzone naukowo)
Czy w kontaktach z innymi próbowałas może urozmaiceń? Wibratora, ewentualnie sex elixir( hiszpańska mucha)?
Druga opcja to tą , którą promuje na przyklad doktor Lew Starowicz. Że nie ma kobiet oziębłych. Sa jedynie kobiety nierozbudzone. i tak może być w Twoim przypadku. Może nie trafiłaś na odpowiedniego mężczyzne, może brak wrażeń seksualnych sprawił,że nie masz ochoty ( im więcej seksu się uprawia tym większą ma się ochotę - jest to potwierdzone naukowo)
Czy w kontaktach z innymi próbowałas może urozmaiceń? Wibratora, ewentualnie sex elixir( hiszpańska mucha)?
Nie wiem w czym jest problem u Ciebie, ale nie dowiesz się dopóki nie spróbujesz. Nikt Ci nie da gwaramcji na to,ze tabletki na pewno Ci pomogą ale wielu kobietom pomagają i tak było na przylad w m moim przypadku. Również miałam pewnę wątpliwości ale postanowiłam zaufać pani dokto ginekolog, która doradzila mi tabletki libido therapy. I pomogły.
Z afrodyzjaków testowałam jedynie mbir, bazylia, lubczyk, papryczka chilli, małze itp.
Z suplementów diety mogę dodatkowo polecić sex elixir (czyli właśnie hiszpańska mucha). Dostępny jest np na ceneo czy w sklepach internetowych - mozna tam poczytać skład. Wg mnie jego działanie jest takie jak 3x afrodyzjaki. Czyli zwiększa poziom pożądania
Z suplementów diety mogę dodatkowo polecić sex elixir (czyli właśnie hiszpańska mucha). Dostępny jest np na ceneo czy w sklepach internetowych - mozna tam poczytać skład. Wg mnie jego działanie jest takie jak 3x afrodyzjaki. Czyli zwiększa poziom pożądania
podobno u kobiet 'ochota' siedzi w glowie , takze podejdz do tematu od tej strony... a najlepiej to brak stresu (i wszelkich zmartwien), brak zmeczenia i ciezkich obowiazkow domowych, a na wieczor lampka wina w towarzystwie partnera, jak spelnisz wszystkie te warunki to jestem pewna ze wszystko sie uda
No własnie sama ostatnio interesowałam sie nad suplementami które mogą podnieśc libido bo czuję w swoim przypasdku duze obniżeje. Ogólnie chłopak moj się stara, ale mi sie nie chce. I nie chodzi tutaj o ochotę na niego ale ogónlie o ochotę na seks której nie mam. I nie ma tutaj znaczenia czy chodzi o niego czy o innych. Sprawdzałam lubczyk i nie działa. Zastanawiałam sie właśnie nad hiszpańską muchą ale tutaj również jest problem co zamówić bo sporo tych hiszpańskich much z tego co widziałam jest....
Wypróbowaliśmy jakiś czas temu z żoną. Zadziałała na nią, na mnie o dziwo też chociaż byłem wcześniej przekonany, ze coś takiego może działać wyłącznie na kobiety :) Spróbuj, nic Ci nie szkodzi. Aczkolwiek nie kupuj byle jakiej najtańszej ale jak chcesz już jakąś wypróbować to polecam oryginalny sex elixir. Właśnie ten wypróbowaliśmy, kiedyś mieliśmy jakiś epizod z jakąś tanią za 10 złociszy ale nic nie pomogła :P
Dokładnie, wlewa się kilka kropel do napoju, tylko trzeba pilnować się tutaj do jakiego bo nie polecam mieszać z gorącymi napojami. Nie próbowaliśmy ale na sex elixir jest zaznaczone, ze jedynie z zimnymi. No i sam alkohol równiez nie jest wskazany. Nie mieszaj z winem ani z niczym mocniejszym. Jedna lampka wcześniej Ci nie zaszkodzi ale nadmiar alkoholu nie sprzyja w seksie i to bez znaczenia czy chodzi tutaj o użycie hiszpańskiej muchy czy nie....