Widok

Dobry szampon na łupież

Dziewczyny doradźcie coś, bo już mi ręce opadają!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

z takich drogeryjnych to najbardziej pomagał mi zawsze Clear, ale nie wiem czy jest nadal w sprzedaży

Osobiście używam szamponu z rozmarynem i ziołami, zamawiam w e-sklepie Pachnąca Kraina.. Mega wyg=dajny szampon, na długo starcza, włosy tak po nim nie wypadają, a i właśnie pomaga pozbyć się łupieżu

Olej tamanu- nakładasz na pół godziny przed myciem, mi bardzo pomógł! Bujalam się z różnymi rzeczami ale w końcu jest super nie swędzi i nie ma łupieżu Można tez zastanowić się czy nie jest spowodowany łojotokowym zapaleniem skóry, w tym przypadku pomogą jedynie specjalistyczne kosmetyki: https://seborh.pl/ I od siebie polecam tutaj szczególnie serię kosmetyków Seborh

Myślicie że to w ogóle będzie fajny temat do rozmowy?

no i w kolko reklamy pachnacej krainy...ja dla nastolatki z problemem przetluszczania celuje w ziolowe: pokrzywowe lub inne (do wlosow przetluszczajacych sie), ostatnio kupilam zdaje sie 7 ziol z lidla (zielona butelka),

Fajne szampony z naturalnym skłądem zamawiam sobie w sklepie Pachnąca Kraina , świetny sklep z naturalnymi kosmetykami i produktami

Czy możecie mi powiedzieć jakich szamponów do włosów używają wasze nastolatki . Ciężko nam dobrać dobry szampon po większości swędzi ja skóra głowy ,te dla dzieci mam uczucie że trochę słabo już domywaja bo to już okres dojrzewania ,po umyciu ja drugi dzień wieczorem włosy już średnio wyglądają do tego strasznie się elektryzują i pomysłów niż brak . Używaliśmy tych z Only bio jednak średnio się unas sprawdzają . Wróciliśmy do szamponu Yop.
https://rydzyna24.pl/pl/651_artykuly-sponsorowane/101117_jak-dobrac-odpowiedni-szampon-dla-swoich-wlosow.html
Dodam, ze biorę też pod uwagę szampony droższe, specjalistyczne.

Pozbyłam się łupieżu stosując szampon kamonomoto. Ten ziołowy skład zdecydowanie służy mojej skórze głowy.

Doskonały szampon zamawiam w sklepie Pachnaca Kraina. Szampon przeciwłupieżowy Alkmene z olejkiem z drzewa herbacianego , na prawde skuteczny i przede wszystkim naturalny szampon

Jeśli chodzi o łupież doskonały jest Olejek Hasna. I wzmacnia włosy, odrastaja po nim a i właśnie pomaga na łupież

Jak to widzicie - https://www.sprzet-fryzjerski.pl/tigi-bed-head-dirty-secret-suchy-szampon-do-wlosow-300ml.html ?
Warto? Szybko przyniesie efekt? Jak to wygląda z Waszego doświadczenia?

To jest słuszny kierunek - https://www.sprzet-fryzjerski.pl/tigi-bed-head-dirty-secret-suchy-szampon-do-wlosow-300ml.html
Sami oceńcie, czy to dla Was. Nam to zrobiło kolosalną różnicę.
Ja przy nizoraly straciłam plowe wlosow większości plowa woreczka śniadaniowego a jak po tym?

Lepiej kup sobie naturalny Olejek Hasna, znakomity na włosy. Nie dość, że je mega wzmacnia, odbudowuje t o właśnie zapobiega łupieżowi, przetłuszczaniu się włosów i skóry głowy. Zamawiam go w tym sklepie Pachnąca Kraina

Mogę zaproponować wam https://hermzlabs.pl/products/healpsorin-szampon-500ml . Jak dla mnie jest to jednak najlepszy szampon. Doskonale oczyszcza skórę głowy, odżywia i przede wszystkim łagodzi uczucie podrażnienia i swędzenia także jestem zadowolona z jego działania

Zwykły head&shoulders dziala bardzo dobrze

ale szukasz czegos taniego na mało inwazyjny lupiez czy czegoś porządnego na łzs z prawdziwego zdarzenia?

Bez zastanowienia Ducray Kelual DS. Ma super skład i skuteczność udowodnioną klinicznie.

rozumiem dzieki rzuce okiem

stacjonarnie to nie wiem ale na necie sa w drogeriach, niedano byly na promo na notino

Podsumowanie:

Dyskusja dotyczy skutecznych sposobów na walkę z łupieżem, gdzie użytkownicy dzielą się osobistymi doświadczeniami z różnymi szamponami przeciwłupieżowymi. Wśród najczęściej polecanych produktów znalazły się Nizoral, Ketozen Ziaja, Polytar, Head & Shoulders oraz szampony przepisane przez dermatologów takie jak Selsun Blue i Stieprox. Użytkownicy podkreślają znaczenie konsultacji z dermatologiem, ponieważ łupież może być objawem łojotokowego zapalenia skóry, a także zwracają uwagę na ważność mycia szczotek i grzebieni tym samym szamponem oraz stosowania naturalnych olejów, takich jak olejek rycynowy czy tamanu, jako uzupełnienia leczenia. Wiele osób zauważa, że skuteczność szamponu jest indywidualna i wymaga czasu, a problem często powraca po przerwaniu stosowania, dlatego warto eksperymentować z różnymi produktami i metodami pielęgnacji.

Inne tematy z forum Kobieta

Sprawa karna dobry polecany adwokat Gdańsk (61 odpowiedzi)

Witam pisze z naglącą sprawą... mojego partnera czeka postępowanie karne -sprawa karna do 8 lat...

do góry