Widok

Brak wody

Czy wszyscy się już pogodzili na ciagle braki wody ?

http://www.skzukowo.pl/155-zakaz-podlewania
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Gratulacje dla wszystkich bezmózgich użytkowników wodociągu projektowanego dla wsi o kilkuset zabudowaniach, którą najechały elity o niskiej zdolności kredytowej!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 27

Wiem, tam się urodziłem i wychowałem.Mam tam całą rodzinę. Nic im nie powiem tylko się solidaryzuję :-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Biedni mieszkańcy Żukowa, nie mieli wody cały JEDEN dzień! A to że w Baninie 8 tys mieszkańców nie ma wody od miesiąca to jakoś nikogo w gminie nie obchodzi... Ciekawe czy beczkowozy podstawili wielkiemu państwu z miasta Żukowa...
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nikt nikogo nie zmuszał by tu zamieszkać
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 11

I przez obecny brak wody wszyscy zarobią: hydraulicy, serwisy pralek zmywarek, szkółki drzew bo krzewy uschną i będą do usunięcia ,a kto zapłaci za to wszystko i jeszcze rachunek za wodę w terminie -My ze swojej kieszeni
I tak można pracować i płacić do us....j śmierci
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Też nie mam zamiaru tego zakazu przestrzegać...skoro gmina poprzez swych adwokatów potrafi łamać przepisy(podpisana umowe) mając zwykłych ludzi gdzieś...to ja też będę miał ich tam...gdzie oni mają mnie..
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2

Skoro gmina daje pozwolenia na budowy itp.powinna zabezpieczyć wszystko tak żeby działało bez zarzutu...poza tym wolę być o niskiej zdolności kredytowej niż tak żałosna i wyrafinowana osoba jak Pani...to świadczy o byciu bezmozgowcem który zawdzięcza wszystko tylko i wyłącznie rodzicom...
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wodociąg projektowały organy samorządu, które zezwoliły na ten (jak sama piszesz) najazd.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

juz zaczeliscie prace w Gminie ?:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Popieram. Mam gdzieś te zakazy, skoro woda "już się pojawia, jest" to korzystam na maksa, czyli ogródek jest podlany, pranie, sprzątanie itd. Szczerze? Place i wymagam.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja też płacę i wymagam, a przez wasze chamstwo i bezmyślność nie mogę się wykąpać po dializie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6
Przecież popadało w nocy
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Wczoraj cały dzień woda leciała w ogrodzie jak nie Brdzie parać to jutro tak samo.
Na pochybel władzy
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dopóki jesteś zdrowy to sobie rób ten pohybel. Zobaczymy później jak będziesz prosił mieszkańców by nie zabierali całego ciśnienia, bo jesteś po dializie, spod skóry wychodzi sól i inne trucizny organizmu, które strasznie szczypią...cierpisz, ale nie możesz się umyć bo sąsiedzi na złość leją wodę na darmo i do oporu, by okazać frustrację Urzędowi, który i tak ma to gdzieś.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
Dodam jeszcze, że wszystko rozumiem i jestem po waszej stronie. Winę ponoszą władze. Jednak proszę o troszkę empatii. Wszyscy jesteśmy poszkodowani więc nie róbmy jeszcze sobie na złość :-) Co to za podejście "płacę to wymagam,mam wodę więc leje do oporu "kij z resztą...?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6

I tak oto władza samorządowa chcąc ukryć swoje wieloletnie zaniedbania jeszcze głębiej dzieli mieszkańców, zrzucając winę na "podlewających ogródki". Ludzie obudźcie się, płacimy za tę wodę - niezależnie od celu jej używania. Rozumiem, że w sytuacji kryzysowej trzeba znać priorytety, ale pierwotną przyczyną tego, że w ogóle trzeba te ograniczenia wprowadzać jest niewydolność istniejącej sieci!
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szczerze? Skoro mam wodę to z niej korzystam. Żadna empatia nie ma tu nic do rzeczy. Skoro widzę sąsiada za rogiem podlewajacego ogródek i mającego wszystko w d*pie, to ja mam się martwić? Też korzystam :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ktoś bronił rolnika podlewającego pole (oczywiście słusznie), że to nie kwestia ogródka, tylko żywność, ze to ma wpływ na cenę chleba potem itd. No i fajnie. Ale mój ogródek to też żywność. To moje pieniądze (sadzonki!) i moja kieszeń (ekologiczne warzywa, na których nie będę wydawać fortuny w sklepie). Więc sorry, ale będę podlewać, bo to nie moje widzimisię...
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie ma powodu by bronić,bo mają swoje ujęcia i nie biorą wody z wodociągów
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

I o tym właśnie napisałem. Empatia ma dużo do rzeczy. Życzę zdrowia
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

Kto ma internet z firmy WAVE Banino (168 odpowiedzi)

Chce zmienić internet na tego dostawce,jak się sprawuje internet ???

do góry