Widok
Inwestycja tzw spichlerza podciagnietego pod zabytek kosztuje gmine w rzeczywistosci 5,5mln wlasnych srodkow, czyli wiecej niz wydano na inwestycje wodociagowe w ciagu 4lat. Kolejne centrum tego i owego. Kolejny budynek do utrzymania..a ludzie bez wody w kranach. Teraz w planie biblioteka, kolejny gmach w Zukowie.
I na jakiej podstawie pracownik SK wejdzie na Twoją posesję? Nie mają służebności na nieruchomościach odbiorców. Nawet na spisywanie liczników powinni mieć służebności na naszych księgach. Wszystko na dziko, wodociąg położony 25 lat temu i dziwne, że teraz niedomaga. No zaskoczenie :-) I wszystkie yumbostady do rozwalenia bo nowe nitki wodociągu trzeba by położyć. Myślenie perspektywiczne żadnej władzy się nie udało.
Spokojnie, w komunikacie jest "zakaz podlewania ogródków działkowych, trawników, upraw polowych oraz napełniania basenów". Nie mam ani ogródka działkowego (mam przydomowy), nie mam trawnika, ani basenu, więc po rabatach leje się cały czas.
Nawet ze sformułowaniem odpowiedniego komunikatu mają problem. Szczególnie ubawiły mnie te "uprawy polowe". Jakiś rolnik podlewa pole wodą z wodociągu? Buhaha :D
Swoją drogą jakie są hipotetyczne konsekwencje złamania takiego zakazu? Podejrzewam, że żadne.
Nawet ze sformułowaniem odpowiedniego komunikatu mają problem. Szczególnie ubawiły mnie te "uprawy polowe". Jakiś rolnik podlewa pole wodą z wodociągu? Buhaha :D
Swoją drogą jakie są hipotetyczne konsekwencje złamania takiego zakazu? Podejrzewam, że żadne.