Widok

Brawa za pomoc pasażerce autobusu

Brawa!! dla chłopaka i kobiety, którzy zareagowali i podjęli działania w autobusie linii 162 w związku z zasłabnięciem młodej dziewczyny. Finalnie dziewczyna została wyprowadzona z autobusu na przystanek "Jaśkowa Dolina". Niestety inni ludzie w pobliżu dziewczyny nie wpadli nawet na pomysł żeby ustąpić jej siedzenie. Dopiero gdy kobieta krzyknęła, aby ludzie wstali i zrobili miejsce to tak się ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Brawa! Niechay zdrowie jej dopisuje. Sierhiej
popieram tę opinię 127 nie zgadzam się z tą opinią 26

Nie podszywaj się pod Svencjusza !!!
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 3

Usiadłam kiedyś w tramwaju, bo właśnie źle się poczułam to stare baby patrzyły na mnie spod byka, brak jakiegokolwiek zrozumienia ze mlodsza osoba tez moze zle sie poczuc...
popieram tę opinię 286 nie zgadzam się z tą opinią 17

A co Ty zrobiłaś?
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 7

Polacy to tylko w gębie są narodem wybranym ale do czego do nienawiści . Brawo dla dwójki wspaniałych ludzi reszta niech nigdy nie spotka w potrzebie takich jak oni
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 9

Nie siedziałam, by móc ustąpić miejsce ...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie pisz stare baby to brzydko. W ogóle kobieta o kobiecie w takim stylu. Stara baba ale młodsza osoba. Kiedyś będziesz należała do tej grupy nr 1 ucz się od teraz nie być stara baba.
popieram tę opinię 41 nie zgadzam się z tą opinią 54

Zawsze można zmienić kraj i przestać być Polakiem - można zostać Niemcem/ Wlochem itp po co się meczyc.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

W komunikacji można spotkać 'starą babę' albo 'starszą osobę', więc nie mogłam napisać że należały do tej drugiej grupy
popieram tę opinię 58 nie zgadzam się z tą opinią 5

Jest takie powiedzenie "młodość nie wieczność" ...

Za parę lat też będziesz "starą babą". Wcześniej niż się spodziewasz!
Więc zmień język na początek.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 33

Skoro ta dwójka zareagowała prawidłowo to co miała robić resztą pasażerów? Wszyscy mieli wysiąść na jaśkowej czy co?
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 13

Skoro usiadłaś to było wolne miejsce

Jestem mężczyzną. Mam 60 lat. Jak jest wolne miejsce to oczywiście siadam. Nie mam problemu z ustąpieniem miejsca kobiecie w ciąży , osobie niepełnosprawnej czy starszej odemnie.
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pierwszymi do zajmowania miejsc siedzących jest młodzież

Starsze osoby mają prawo zająć miejsce nie pytając młodych o pozwolenie. Ty zaś sama jesteś starą psychiczne babą.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 38

Patrzyłam i byłam pewna podziwu dla chłopaka i kobiety, którzy zareagowali i podjęli działania w autobusie linii 162 w związku z zasłabnięciem młodej dziewczyny
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Komunikacja dramat

Kiedyś jechałam tramwajem do szpitala z koleżanką, która skręciła kostkę. Miała spuchniętą nogę i ledwo stała. Poprosiłam 2 młode osoby, aby ustąpiły jej miejsca i pozwoliły usiąść bo zaznaczyłam że jedziemy do szpitala. Wyśmiali nas a miejsca ustąpił starszy pan.
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 1

"nie pisz stare baby bo brzydko"XDD No straszne.
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 7

skoro zareagowało dwoje ludzi to jaki byłby sens aby cały autobus miał pomagać?? gdzie ta znieczulica?? znieczulica by była gdyby dziewczyna zemdlała i nikt by nie zareagował, na marginesie - a ty co zrobiłaś?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 15
do góry