Widok

Brawo młodzież

Brawo młodzież z UA.
Ci dwaj Panowie po przebudzeniu nie wiedzieli gdzie znajdują się,nie dość że na procentach i w swoim języku jakali się to zrozumieć ich.
I co teraz matka z dzieckiem miała by wózki zrobić jeśli kloszardy nocleg sobie robią w windzie na skm Przymorze lub osoba niepełnosprawna na wózku inw. ?
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo ciekawych czasów dożyliśmy, nie ma co.
Ciekawe, czy będą jeszcze ciekawsze.
Żeby ment jeden z drugim miał większe przywileje niż obywatel płacący podatki.
A na dokładkę tego wszystkiego dzieci w mundurach.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Proponuję takie listwy z gwiździami

Jak przeciw gołębiom. Przy ścianach pasy by normalnie korzystający mogli je omijać, a żule nie będą mogły spać i się opierać. Tylko żeby nie daliby rady tego przygiąć.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Najważniejsze jest piwerko

W Sopocie przed Mc Donald full zurkow. I co ciekawe ludzie dają im kasę, kupują piwo, baaa nawet jedzenie im kupują. Skoro wszystko dostają za darmo to po co mają coś zmieniać w swoim życiu?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

113. Nie ma za co
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Masz rację

Tylko jak widać jest przyzwolenie społeczne...
Nie moja sprawa, niech ktoś coś zrobi, gdzie są służby...
Jak by dostawali 15 telefonów na godzinę to w końcu ruszyli by zady...
Znając życie, niestety jak by przyjechali, to zaraz znajdzie się tłumek obrońców uciśnionych, że zła policja przemocą wyprowadza bezdomnych...
A że rzeczoni bezdomni niszczą windę to już się wytnie...
A że ci sami bezdomni nie pójdą do noclegowni by przespać się w ciepelku i zjeść posiłek bo jest zakaz picia to też ludzie nie pamiętają... I tak tkwimy w tej akceptacji społecznej menelstwa. A jak Kowalski otworzy piwo jedno w parku w upalny dzień, to zaraz pół komendy zwali mu się na głowę...
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jajecznicę sobie robisz? milicjantoklauny są od stawania na głowie przed panienkami, a nie poważnych spraw
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Kur#a, to na ch#j ten monitoring wszędzie?
Tu nie jest problemem dzwonienie czy nie tylko to, że ludziom się pracować nie chce.
Policja, SM, wojsko, Straż Graniczna to nie są rurki z kremem.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2

Milicja ?

Przedwczoraj do śpiącego pod sklepem bezdomnego ruska (potwierdzone u SM) bez nóg czekaliśmy prawie 2h, wykonane 5 telefonów na numer alarmowy
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Iwon

Są noclegownie
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zaskoczę cię ale właśnie na tym polega państwo

I postawa obywatelska.
Sami musimy w pierwszej kolejności dbać o miejsca publiczne, ale dla popleczników jedynej słusznej, polskiej, patriotycznej, katolickiej partii, nazywa się to bycie konfidentem....
Policja nie może być wszędzie. Nie może wiedzieć wszystkiego. A strasznie mediami jest jak najbardziej zasadne: nie bez powodu o mediach mówi się trzecia władza.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3

Raduś ma kontakt ze wschodem dobry. Dzwoń.

Wkręty ma dobre.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

To są ludzie z Ukrainy

Porozmawiaj z nimi a zrozumiesz
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 15

A, przepraszam

Myślałem że to winda a nie MOPS czy inna noclegownia...
Widać nie posiadam takiego obycia że światem meneli jak pan/pani
popieram tę opinię 44 nie zgadzam się z tą opinią 5

Może Rysiek Cz. pomoże?
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 7

człowieku! obok takich typów przyjechały tu setki tysięcy kobiet z dziećmi, ja tam dalej będę je wspierał.

Co im w lidlach wrzucam do koszyka to absolutnie moja sprawa. Ty zaś przeproś za szpiega kgb kaczugina...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10

Macie Polacy swoja pomoc

Dawajcie im więcej w lidlach ! Ja mam ich serdecznie dość. Wszedzie gdzie czlowiek nie pójdzie to panisza się szoszony !
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry