Widok

Brawo młodzież

Brawo młodzież z UA.
Ci dwaj Panowie po przebudzeniu nie wiedzieli gdzie znajdują się,nie dość że na procentach i w swoim języku jakali się to zrozumieć ich.
I co teraz matka z dzieckiem miała by wózki zrobić jeśli kloszardy nocleg sobie robią w windzie na skm Przymorze lub osoba niepełnosprawna na wózku inw. ?
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Taka osoba na wózku inwalidzkim lub matka z wózkiem, powinna zadzwonić na SM lub policję. A jak brak reakcji to nagrać i na tv
popieram tę opinię 172 nie zgadzam się z tą opinią 7

Przecież taka osoba może również powiedzieć, że chce skorzystać z windy u panowie ją opuszczą. Jest zimno, pada czy naprawdę żałować musimy ludziom nawet kawałka w miarę cieplej windy ? Trochę empatii życzę
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 209

Miałem kiedyś identyczną sytuację w windach przy Forum. Zgłosiłem na SM, powiedzieli że nie mają wolnych patroli i tyle
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie czekaj na SM , my na Oruni sami zalatwiamy takie sprawy.

Aktyw obywatelski , sprawnie i zdecydowanie załatwia takie sprawy przy zachowaniu "godności ludzkiej".
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

I tak myślisz powinno działać państwo tak?

Obywatele mają kręcić filmy i wysyłać do tv?

Bo płaczek i Donald nic nie robią to my mamy kręcić filmy?
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 23

Macie Polacy swoja pomoc

Dawajcie im więcej w lidlach ! Ja mam ich serdecznie dość. Wszedzie gdzie czlowiek nie pójdzie to panisza się szoszony !
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 4

człowieku! obok takich typów przyjechały tu setki tysięcy kobiet z dziećmi, ja tam dalej będę je wspierał.

Co im w lidlach wrzucam do koszyka to absolutnie moja sprawa. Ty zaś przeproś za szpiega kgb kaczugina...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10

Może Rysiek Cz. pomoże?
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 7

A, przepraszam

Myślałem że to winda a nie MOPS czy inna noclegownia...
Widać nie posiadam takiego obycia że światem meneli jak pan/pani
popieram tę opinię 44 nie zgadzam się z tą opinią 5

To są ludzie z Ukrainy

Porozmawiaj z nimi a zrozumiesz
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 15

Raduś ma kontakt ze wschodem dobry. Dzwoń.

Wkręty ma dobre.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zaskoczę cię ale właśnie na tym polega państwo

I postawa obywatelska.
Sami musimy w pierwszej kolejności dbać o miejsca publiczne, ale dla popleczników jedynej słusznej, polskiej, patriotycznej, katolickiej partii, nazywa się to bycie konfidentem....
Policja nie może być wszędzie. Nie może wiedzieć wszystkiego. A strasznie mediami jest jak najbardziej zasadne: nie bez powodu o mediach mówi się trzecia władza.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3

Iwon

Są noclegownie
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 0

Milicja ?

Przedwczoraj do śpiącego pod sklepem bezdomnego ruska (potwierdzone u SM) bez nóg czekaliśmy prawie 2h, wykonane 5 telefonów na numer alarmowy
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry