Widok

Brawo młodzież

Brawo młodzież z UA.
Ci dwaj Panowie po przebudzeniu nie wiedzieli gdzie znajdują się,nie dość że na procentach i w swoim języku jakali się to zrozumieć ich.
I co teraz matka z dzieckiem miała by wózki zrobić jeśli kloszardy nocleg sobie robią w windzie na skm Przymorze lub osoba niepełnosprawna na wózku inw. ?
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A co kogo to interesuje co oni robią tam ? Jeden skarpet nawet nie ma jak zbliżyłem foto :v.
Wyglądają na ciepłych ge.juchow z UA w takim razie.
Nie masz obowiązek dzielnic na służby w miejscach które są "monitorowane" ,jak by coś wydarzyło się faktycznie ,to winnym by został dyżurny który kamer pilnuje i jak to codziennie na nocnej zmianie zapewne śpi i ma wszytko gdzieś.
Jak się nie potrafi pić to sie nie pije ,proste

No kur Debiil

Dzban
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Potwierdzam, byłem tym pociągiem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Myślę, że problemem tych panów nie są warunki atmosferyczne, a alkohol. Jeśli oni sami postawili się w takiej sytuacji, to czemu ja mam się wobec nich wykazywać empatią?

Zadzwonić na pały

a żeby się ruszyli, to jeszcze trzeba powiedzieć, że sztajmesy mają oczy czerwone, jakby srogo się zjarali.

Głupiś ty do bólu.
Jest to inny rodzaj cwaniactwa i tyle, a historię z menelami ma każdy, ja mam taką:
Do mnie jak kiedyś podbił menel z informacją " Jestem bezdomny..." to mu wypaliłem, że wiele w życiu osiągnał i żeby nie przestawał w gonieniu marzeń, zwłaszcza za pracą". I wiesz co? To jemu opadła kopara.
Może to ty?

Wracaj do windy tam gdzie już zepsułeś powietrzę swoją obecnością i nie wcinaj się jak normalni ludzie rozmawiają o waszej utylizacji.

gdyby byli ukraińcami to olunia dałaby im chatę

ale są tylko bezdomnymi Polakami więc ma ich w zadzie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

O, jaki znalazł się pogromca kloszardów.

W 4 literach mam twój pomysł mądralo. A może w zamian z tobie podobnymi zaczniecie demonstracje z postulatem przywrócenia właściwej pracy policji jaką są patrole piesze?

Gdyby takie były jak w Holandii, to facet w tej windzie już by w niej przestał w noce zamieszkiwać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

A dlaczego mają coś zmieniać w życiu mądralo?

Np. każdy ma akceptować to, że za posiadanie mieszkania trzeba płacić podatki? Może tego nie akceptują i godzą się na zamieszkiwanie na przysłowiowej ulicy.

I co, że dostają piwo i jedzenie? To twoja sprawa, że wścibiasz nos między nich a tych co ich karmią? Rozumiałbym twoje oburzenie gdyby im ludzie oprócz tych podstawowych datków fundowali im ubrania i zagraniczne wycieczki.

Uważasz żurków za cwaniaków? Cwaniaków to masz w polityce i wielkim biznesie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie ośmieszaj się swoją "mądrością" na ich

temat "zacny" obywateli. Nie masz pojęcia jacy ludzie zostają bezdomnymi, i jak widać nie wiesz też co robią za dnia. Wg ciebie kto np. oczyszcza miasta z wszelkich śmieci? Śmieciami gospodarują tylko firmy do ich wywozu?

Koleś, jeśli wg ciebie ci ludzie są cwaniakami to w najlepszym razie siedzieli by w polityce pięknie ubrani i pachnący a nie zbierali złom.

Nie medrkuj tu z Kowalskim, bo wielu z nich

też miało etap picia na ławce mądralo.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie pouczaj mnie w tych sprawach i do kogo

mam mieć empatią. I wypad gościu z atakami na migrantów.

W 4 literach to ja ciebie mądralo. Nie pouczaj

innych kogo mają darzyć empatią.

Dawno w pociągu do przedziału, w którym siedziałem wraz z innymi osobami zajrzał bezdomny i poprosił o kasę i jeden ze współpasażerów natychmiast go wyprosił nie pytając się innych czy może chcą mu dać jakieś drobne. Gdy bezdomny odszedł, to ten co go wyprosił syknął: "gonić cwaniaka". To wtedy odpaliłem mu: "gdyby był cwaniakiem to by siedział w sejmie, a nie chodził po pociągach". Pogromcy kloszardów natychmiast opadła szczena i kiedy inne osoby skierowały na niego wzrok gość zaczerwienił się na gębie. Wycedził tylko do mnie: "ma pan rację".

Jedynie zgoda co do tego że nie powinien zajmować tego pomieszczenia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ale ma transport

I to różnorodny. ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Odpowiedź będzie

Co z tego że zadzwoni na Straż Miejską czy policję dyżurny stwierdzi że to teren pkp/skm i ich to nie interesuje. To jest działka SOK a oni z Gdyni nie przyjadą.

Ty widzisz tego browara pod ręką, ma kasę na chlanie to ma kasę na inne rzeczy.

ale się zgiął,

niejeden jogin/joginka tak by nie potrafili

Kiedy to było?

Ps kto dzwoni na SM i po co?
Przecież to służby bez jakiejkolwiek władzy
do góry