Widok
zgadzam się ze 3 część WIELE, WIELE LEPSZA NIŻ 1!!!!
cała sala śmieje się od pierwszych 2 min filmu i nie przestaje do konca seansu, dobrze ze film z napisami, bo od salw śmiechu malo co jest slychać, obok mnie jakis facet ! smiał się do łez a z niego okoliczni widzowie :))
Film z wspaniałym, sarkastycznym angielskim humorem, fabuła ciekawa do końca. Sam koniec filmu daje nadzieję na 4 część :) Od lat nie popłakałam się tak ze śmiechu, zarówno ja jak i panowie na sali :) o czymś to świadczy. Iść, Iść koniecznie :))
Film z wspaniałym, sarkastycznym angielskim humorem, fabuła ciekawa do końca. Sam koniec filmu daje nadzieję na 4 część :) Od lat nie popłakałam się tak ze śmiechu, zarówno ja jak i panowie na sali :) o czymś to świadczy. Iść, Iść koniecznie :))
Może byliście na innym filmie ha ha ha ;) Ja uśmiałam się do łez i nie jestem idiotką, która żyje przed ekranem komputera. Dawno w kinie nie było tak fajnej komedii a chodzę dość często. Skoro ten film był nudny to podaj kilka ostatnio granych w kinie dobrych komedii ... Chętnie obejrzę i sprawdzę swój gust.
Lekki ,łatwy, poprawiający humor po ciężkim dniu,taka rozrywka bez zbędnego wysiłku .Choc szczerze mówiąc trochę zawiodłam się oglądając Rene Zelweger w takim wydaniu ,po poprawkach i osobiście mi to przeszkadzało to w odbiorze.
Ogólnie polecam bo w rzeczywistości raczej nie mamy szansy na takie przeżycia ,wiec warto przeżyć to filmowo.
Ogólnie polecam bo w rzeczywistości raczej nie mamy szansy na takie przeżycia ,wiec warto przeżyć to filmowo.
Fantastyczna komedia.
Nie wiem kto klika te gwiazdki u góry zaniżając tak bardzo ocenę filmu?! Fantastyczny film, gromkie salwy śmiechu całej sali, rzadko zdarza się, żeby kolejna część filmu była lepsza od poprzedniej a trzeba przyznać, że trzecia część jest po prostu najlepsza. Film idealny na poprawę humoru, polecam koniecznie trzeba zobaczyć.