Widok
wiem ze bryczka do slubu jechali a&r jej mail to agabo@net2.pl napisz do niej to moze ci napisza
do tego co znalazłam:
w redzie jest jeszcze morina
restauracja stadnina koni "Morina" ul. Obwodowa 16, tel. 678-68-15
W Redzie Pieleszewie jest stadnina koni "Pegaz" 678-61-61
do tego co znalazłam:
w redzie jest jeszcze morina
restauracja stadnina koni "Morina" ul. Obwodowa 16, tel. 678-68-15
W Redzie Pieleszewie jest stadnina koni "Pegaz" 678-61-61
Witam,
Ja mam zarezerwowaną bryczkę z Hipodromu w Sopocie Wyścigi. Koszt takiej przyjemności to 600zł za 2 godzin. Można zadzwonić 058 551 17 71 w.35 i się umówić albo iść osobiście. Bardzo przyjemna pani tam pracuje.
My mamy ślub w sierpniu ale już we wrześniu poszliśmy się zapisać, bo ponoć bryczki i karety (bo je też mają) cieszą się dużym zainteresowaniem.
Ja mam zarezerwowaną bryczkę z Hipodromu w Sopocie Wyścigi. Koszt takiej przyjemności to 600zł za 2 godzin. Można zadzwonić 058 551 17 71 w.35 i się umówić albo iść osobiście. Bardzo przyjemna pani tam pracuje.
My mamy ślub w sierpniu ale już we wrześniu poszliśmy się zapisać, bo ponoć bryczki i karety (bo je też mają) cieszą się dużym zainteresowaniem.
to zalezy skąd jestes i gdzie jest slub...przeciez nie przyjadą po ciebie niewiadomo skąd.. chociaz wiem ze z pruszcza chyba podjezdzają takimi przyczepami do przewozenia koni i bryczka na lawecie i "składają" pod domem:) jezeli jestes z okolic sopotu to polecam hipodrom sopot...mają przepiękną karete..mmm..cudo