Widok

Brzdęk trzask

Upss!
Stłukło sie lusterko.
ale to nie moja wina, nie wcale nie
kamyczek sam tam poleciał.
to nie ja
yy to nie ja
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

FLASH MOB

Na chwilke przed wybiciem 16 zbieramy sie w okolicach windy na górze (w Superkinie "Krewetka") Tworzymy (sztuczny) tłum, ale tak aby wyglądał naturalnie. Równo z wybiciem 16:00 odpalamy dzwonki w naszych komorkach!! Aby było nas jak najwięcej !! Po paru minutach spadamy !!

9 stycznia6:00
Superkino "Krewetka"

Zwierz??

Co masz zamiar zrobić z druugim kamykiem??

Kaaz

bardzo fajna strona to trojmiasto.pl i co najważniejsze - uaktualniana!! brawo dla załogi portalu za wysiłek. wszystkiego najjjjj w nowym roku

Pomysł na Flash Mob

Ostatnio przyszedł mi taki pomysł, alew chyba musi poczekać na realizację do przyszłego roku...

A więc: doskonałym pomysłem byłoby pojawić się na przykład przy Neptunie na Długiej o godzinie 11:59:30 dnia 31 grudnia i o odpowiedniej porze zacząć odliczać 10 sekund do...południa, po czym wszyscy poskładali by sobie bardzo wylewnie najlepsze życzenia...

yyyyyyyy.........!!!!!!!!!1

Czy wy wszyscy poszaleliscie?

Zorganizowano jeden flash mob i od tamtego czasu ludzie najchetniej robili by to codziennie!! dajcie na luz ludziska! raz na jakis czas wystarczy, a nie zeby to robic codziennie! Pomyslcie o tym!!

Ja bym chciała

żeby flash moby były częściej. Kolorowy element w szarej rzeczywistości.
Aube, ciekawy pomysł, może w przyszłym roku naprawdę go zrealizujemy?

Otrzymane ggadulcową drogą

"Jestem albanskim wirusem komputerowym
ale z uwagi na slabe zaawansowanie
informatyczne mego kraju nie moge nic Ci zrobic.
Prosze skasuj sobie jakis plik i przeslij mnie dalej."

To mi przypomina dawne czasy, kiedy można było strzelać gadającymi strzałami. Masz taką na łuku, a ona do ciebie na ten przykład tak: "Te, kruczowłosa, nie celujesz mną chyba w tego gościa w zbroi płytowej, co?! Nie no, nie żartuj, wiesz co się ze mną stanie jak uderzę z dużą prędkością w taki twardy metal? Nie! Nieee!!! Tyyy bezduuszna istooot..." (brzdęk)
albo: "Wyżej, mierz wyżej i bardziej na lewo, ślepa jesteś czy co? Niby mierzysz w serce, a ja znów będę oglądać kiszki od środka!"
albo: strzała leci w kierunku celu i woła radośnie: "On jest mój i tylko mój!"
albo: dostałeś właśnie w brzuch strzałą, a ona do ciebie jak gdyby nigdy nic: "E... dzień dobry, zastałam Jolkę?"
albo: dostałeś właśnie strzałą, ale tylko w nogę, niegroźnie. Sterczy sobie taka z twojej nogi i mówi: "Dzień dobry panu, zmierzam do miasta Lantor, czy mógłby mnie pan wystrzelić w kierunku zachodnim?"
albo: "No nieee, znowu w drzewo. To już ósme w tym tygodniu..."
Nie wspominając o tych wszystkich codziennych komentarzach, dobiegających z tyłu, z okolic kołczana.

To były piękne czasy... ;)

Przeczytać!

koniecznie

Nie mam pytań

P********ilo was konkretnie

Rodrigez

A jak tam Święta? Było dużo ludzi, czy było mało ludzi? Było miło, czy nie było miło? Po kolacji oglądaliście film sensacyjny, czy gadaliście o sporcie?
A jak zapowiada się sylwester? Będzie dużo ludzi, czy będzie mało ludzi? Będzie miło, czy będzie niemiło? Będziecie oglądać film sensacyjny, gadać o sporcie czy wyłącznie tylko pić wódkę na przemian z piwem?
A jak życie w ogóle? Dużo pracy, czy mało pracy? Dużo lasek, czy mało lasek? Pamiętaj, po pracy nie ma to jak kufel piwa, panna, dobra sensacja i trochę sportu na całkiem normalne dobranoc.

aaaaaaaaaaaaaaaaa

nowy rok juz!! zycze naj!!!!!!!!!!!!!! wszystkim poza kolega P.Sz. bo jest niedobry! hahaha! nie pije juz wiecej! a Wy tak!!! Hepi niu jer!

Wszystkiego.....

....najlepszego w tym nowym przestępnym roku 2004...i aby było duuuużo lepiej niż w roku minionym......SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!!! ŻYCZY....

śśśśświst .... chlap .....

(tu właśnie potoczyła się główka po stalowej rynnie ociekającej krwawą mazią zmieszaną z resztkami wnętrzności innych skazańców .... )

i .... Stworeczka ni ma ..... :))))))

następny proszę .... powiedział Sędzia wskazując na pana K. i dając tym samym znak ręką katu by czynił dalej swą powinność ...

BOOKCROSSING! BOOKCROSSING! BOOKCROSSING!

Słyszeliście już o tym? Ze szczegółami można zapoznać się na odpowiedniej stronie www:

http://bookcrossing.pl/

Szczerze zachęcam do odwiedzin, zapoznania sie z zasadami BC i wzięcia udziału w tej wspaniałej zabawie. Jedna z gdańskich półek wymiany - czy też raczej UWALNIANIA książek - znajduje się w teatrze "Wybrzeżak" (w budynku tzw. Domu Harcerza).
Przeczytajcie info ze stronki, której adres juz macie :-), zaglądajcie na półeczkę i zostawiajcie tam swoje kisążki. No i do tego teatru też zagladajcie, bo warto!

Każdy ma książki, których już nie będzie czytać, z których wyrasta się po jakimś czasie. Mogą przydać się komuś. Sprzedać nie jest tak prosto, jak się wydaje, wyrzucić szkoda, biblioteki też nie zawsze chętnie chcą je wziąć.
Pozostaje więc BOOKCROSSING!

Agentka

Pozdrowienia od rozpoznanego dawnego hajdparkowicza (zegarek sie podobal i nadal dziala ;-)))

Hm...

A któż to przywłaszcył sobie mój ipik?

pomóż bajce

kto nie wejdzie, ten ... świnia.

http://pomoz-bajce.0-700.pl/

Tssssssss... (i ponura muzyka organowa)

W ciemnej jamie głowa traciła swe kształty, rozpływając się powoli w ciemnopurpurową kałużę. Po chwili wahania kałuża ruszyła w górę pokrytej zakrzepłą krwią rynny. Zostawiała za sobą całkiem suchy ślad.
Gdy przelewała się przez krawędź rynny, na sali ucichły wszelkie rozmowy. Kałuża sunęła z wolna, mijając zastygłą w grozie publiczność oraz Sędziego, zbliżyła się do leżącego nieruchomo korpusu i połączyła się z nim....
Stworek poruszył się i podpierając pazurzastą łapą, wstał. W ponurym półmroku sali sądowej zaświeciły się czerwone oczy, zabłysły białe kły i rozległ się diaboliczny śmiech. Niebo za oknami przybrało barwę krwistej czerwieni. Huknął grom. Zgromadzeni na sali, ogarnięci paraliżującą, lodowatą zgrozą ludzie nie zdążyli wykonać jednego oddechu, kiedy czarny, futrzasty kształt dopadł krzesła Sędziego i wbił kły w jego szyję. Po posadzce potoczył się młoteczek z kasztanowego drewna... odbił się od ściany i pękł na pół.
Po dłuższej chwili suchy zezwłok Sędziego stoczył się pod nogi krzesła, z dźwiękiem jaki wydaje puste naczynie. Ciemnosć zgęstniała. Za oknem błyskawica podpaliła topolę, jedną z rzędu rosnących wzdłuż prowadzącej do Sądu alei. Gdzieś w tle wybrzmiewały dźwięki klawesynu. Niosły się zimnymi korytarzami, odbijały od grubych kamiennych murów gmachu Sądu, rezonowały w klatkach schodowych, owiewały serca chłodem. Na sali nieruchome, ścięte lodem oczy zgromadzonych ludzi, nieruchome ścięte lodem twarze w ciepłym blasku bijącego zza okna, rozprzestrzeniającego się pożaru. Stworek stał na Sędziowskim stole i ocierając usta rozglądał się wokół....

Wer

Dziękując za życzenia Świąteczne, życzę Tobie w Nowym 2004 Roku szczęścia w szczęściu, spełnienia wymarzonych marzeń wraz z przysłowiową gwiazdką z nieba.

ps. Maile? Nie wiem dlaczego :(

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (144 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry