Widok

Brzdęk trzask

Upss!
Stłukło sie lusterko.
ale to nie moja wina, nie wcale nie
kamyczek sam tam poleciał.
to nie ja
yy to nie ja
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Latanie mój!

jak się domowo zrobiło :) własnie tłumacze Marcie ze u nas nie ma poczty ani znaczków a wogóle to musze zaraz iśc :(

Latan:-)

Roztwory?A co Ty masz wspólnego z chemią?Jej jej, bo zmienię o Tobie zdanie;P
Ja też zapypiam, choć właściwie to spałam, ale fate-łobuz brutalnie mnie zbudziła...:)

Fate

przeciez wiesz ze ja chowac sie nie musze i tak jestem prawie nie widoczna maly chodzący punkt na ziemi;)

hmmm...

czy mamut jest odpowiednikiem kangurka w twojej rodzince? a to napewno było o Maćku !
zaraz bede powazna tylko sie uspokoje :)

Nataliś?

Bazunowy i pielgrzymowy nataliś czy Was tam więcej??;)

fate łobuzie;)))

pozdrawiam i ściskam Martusie tez!!!bo jej dawno nie widziałam...zasypiam troszke, a jeszcze rostwory zostały...

Fate

Nic mi nie mów ja dzisiaj krzyczałam na radio, a mój mamut tak wchodzi popatrzyła na mnie i bez słowa wyszła.Ona sobie zawsze mamrocze"zawsze chciałam mieć normalne dzieci"ale to pewnie o Maćku...:)

Nataliś??????

jesteś i sie chowasz? :*

Strusiu :)

list juz napisałam a na dachu zadomowił sie gołab, wiec teraz musze juz tylko go złapac, oswoic, wytrenowc i liścik jest juz u Ciebie :)

Martuś!!!

wrrrrr...jestem nastawiona bojowo więc mnie nie draznij bo jeszcze kogos pobije albo ugryze w łokieć :P

FATE

Słyszałaś dzioucho co panowie z Ligi Polskich Rodzin wymyślili ostatnio?Jako młodzież wszechpolska jesteśmy za??:)

Kto idzie ?

ale na razie tylko popatrzeć ;)
no to wpisywać się na zbiórę !

oczywiscie, ze sie nie czujesz winna

tak wlasnie dziala racjonalizacja. Bo przeciez to co sie robi, robi sie s p r a w i e d l i w i e, prawda? Nawet jesli robi sie kupe.

SKM SPRINTER

KOCHAM całą obsługę sprintera! daaawno się tak przyjemnie nie jechało o koszmarnej godzinie 7 rano :)

Aby się usprawiedliwiać

trzeba być winnym(albo też niewinnym) ;) i mysleć trzeba również, ale ja winną się nie czuję, wiec przemilczę i tę drugą kwestie stworku ;) papapa

z tego co zaobserwowałam

kryterium wyboru celu na kupę nie istnieje, zastępuje je przypadek, aktualny humor i widzimisię. Kawki jednak to mistrzynie racjonalizacji i przed samymi sobą potrafią usprawiedliwić prawie wszystko. (hihi)

?!

Z tego co wiem, a wiem dobrze bom sama kawka-robimy "kupki" na przechodniów za bardzo zapatrzonych w siebie.A niekiedy i na parkietach domostw, z ktorych balkonow korzystamy.To tez taki suplement odnośnie kawek stworku :)

M.

... jednak nadmiar kolorytu bywa rowniez niewskazany, bo jeb... eee... razi w oczy ;)

kawki - suplement

...nie mowiac juz o tym, ze robia kupy na przechodniow. Mysle, ze to u nich normalne.

Stworku

paskudna sprawa z tym paskudzeniem bez paskudnej mozliwosci interpretacji paskudnosci ;-)

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (220 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry