Widok

Brzezno

Brzeźno Temat dostępny też na forum:
do: Plagiat
Możesz mi przyblizyc ciutke te koncerty? Kiedy sa i gdzie i kto gra i co sie dzieje i dlaczego. Czekam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

odp. Tina

Moze sa. Wejdz na strone www.gratka.pl/tina
tam sie dowiesz gdzie mozna kupic bilety

GOKARTY CIAG DALSZY

Sluchajcie to wszytsko fajnie ale w Olivii juz nie ma tego toru,a w Pruszczu tez??!?!?!?!?!? Jak to???

Moze ktos wie czy gdzie za trojmiastem albo w miescie sa gokarty HELP!!!!!!

wakacje

Tak milo jest na dworzu - mamy ladna pogode, jest przyjemny nastroj, ludzie sie usmiechaja, ptaszki spiewaja, oski lataja, kwiatki rozkwitaja, a ja mam przed soba fakture do rozliczenia i zaiwedencjonowania i 7 godzin i 48 minut pracy do końca wtorku....................

Latający Holender

Musze Wam powiedziec, ze w podziemiach LOT'u jest swietna knajpka, do ktorej zapraszam. Nie lubie reklamy, ale ona jest serio fajo. Ma niesamowity nastroj, przezylam tam najwspanialsze chwile tuz przed matura, a takze tam odbywaly sie moje spotkania po 9 latach z ludzmi z podstawowki. Oststnio biorac udzial w konkursie tu w TSI wygralam tam karnet za 50 zl - oj wypilo sie!!! Hihihihi. Polecam........

Karting cd...

Jeszcze apropo kartów. Czy ten tor w Rusocinie jeszcze istnieje?
Jak byłem tam ze dwa miesiące temu to nic prócz wielkiej sterty opon nie znalazłem.
Może na sezon wznowili działanie???

Latający Holender

Mozę i knajpa jest fajna, wystrój także bardzo mi odpowiada, ale:
Knajpka działa tylko do 24:00 - chyba, że coś sie zmieniło
Obsługa parę razy była bardzo niegrzeczna

Ulubione miejsce - głęboki fotel pod balonem i narcystyczne lustro w łazience

Ulubiony patent - wejście do łazienki przy pomocy urządzenia na monety, cudowne!
:)

Latajacy Holender

Moze i jest fajny ale jest maly ledwo sie w nim zmiesci 40 osob.... A na siedzaco? ledwo 20. Ja tam polecam Pub u Hubertusa jak juz nadmienilem do przedtem. Albo .... nie nie ma albo.

Brzezno

Zaponiano nadmienic ze koncerty w Brzeznie zaczynaja sie o godz. 20. a Koncza pozno. Po nich podstawiane sa tramwaje. A jesli komus tramwaj nie pasuje moze sie przejsc do "dworca" SKM na Zaspie. Ew. autobus 460 z Brzezna. Do zobaczenia w sobote.

Brzezno

do: Plagiat
A czy te koncerty sa plate? Moja kolezanka powiedziala, ze chcieli od niej 15 zl za wstep, poza tym jest niemilosiernie drogo! I koncerty zaczynaja sie o 21.00, a czesniej jakis chlam wystepuje.........

FAJNA KNAJPA

Znam knajpę o rockowym klimacie... szefowa puszcza muze którą przyniesiecie byle był to rock a jak jest Karol to jest nieziemska atmosfera... Faktem jest że nie jest to duża knajpa ale bardzo miła. jest to BAR KUBICKI, obok restauracij kubicki,za targiem rybnym wzdłuż Motławy....

Brzeźno

koncerty w BRZEŹNIE nie są płatne... ale nie ma tam nic ciekawego....

bilety na Tine

bilety na koncert sa do kupienia np. w Orbisie w Gdańsku, przy Wielkim Mlynie, tel. 301 44 25. a poza tym wydaje mi sie ze na kazdym kroku sprzedaja bilety, ostatnio widziałam np. na molo na Zaspie

bilety Tinki

Mozesz je kupic nawet za 60 zl na stronie Wirtualnej Polski. To ciekawe.......

pogoda

ale mamy lato tego roku; wakacje nad morzem sa w tym wypadku jak znalazl...

Festiwal w Sopocie

jestem zbulwersowana faktem iz na Trojmiejskich stronach nie ma slowa o Festiwalu w Sopocie (no chyba ze nie widze). pliz, kto wie jest festiwal w tym roku?

Ania

Ja kocham Anię. Jest bardzo miłą osóbką.

kino

A teraz idę do kina

Sfinx

Polecam restauracje Sfinx na koncu Dlugiej. Smaczne jedzenie, tanie ale w gigantycznych ilosciach. Nie zamawiajcie 2 pizz.

...................

mam doła.............

DÓŁ

Do: Margo
To do mnie napisz.

Inne tematy z forum Hydepark

Vibracje (43 odpowiedzi)

Au revoir, Alain Delon... http://www.youtube.com/watch?v=_ifJapuqYiU

Własna firma? (48 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was prowadzi własna firmę i pracuje jako Wirtualna asystentka? Z tego co słyszałam to...

Grajdołki (264 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry