Widok

Brzuch, który nam się podoba

W sąsiednim temacie padło kilka żartów na temat brzucha - między innymi brzucha, ale ta drugą część ciała nie nadaje się do pokazania na fotkach:d

Tak się zastanawiałem, żyjemy w czasach, gdzie modne jest być fit (cokolwiek to znaczy:p), a jednocześnie mówi się wiele, że stajemy się coraz grubsi. Jak zatem wygląda nasz gust odnośnie siebie, własnej płci i płci przeciwnej?
I czy nasz gust względem płci przeciwnej; od wyglądu naszej pierwszej miłości, od ludzi, którymi się otaczamy a może nawet nie jest on nasz własny?

image

Drugi podział jest pod tym linkiem:
https://www.czasnatrenera.pl/czytelnia/poziom-tkanki-tluszczowej.html
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zdrowotnie to obie skrajności są równie negatywne - tłuszcz jest ważny dla zdrowego funkcjonowania organizmu.

I podejrzewam, że nawet nie potrzeba dużej skrajności. Sam swojego czasu miałem rosnący brzuch i już na poziomie 30+ zacząłem czuć się kiepsko. Teraz mam 20+ (wg zdjęć, bo rzeczywiście jest to poniżej 20) i wokół pępka jeszcze bym coś spalił. Korzyść prócz kwestii zdrowotnych jest jeszcze jedna - spodnie, które mi się podobają, niemal zawsze pasują:) Jak miałem w pasie 95+ to zwykle pasowały tylko te, które się nie podobały:d Aż miałem podejrzenia, że to jakiś spisek wytwórców:d
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kiedy ja nie umiem nawet tego wyliczyć! może powinienem zmienić granice całkowania, bo mi te równanie z 70G nie równa się tej drugiej stronie... no i nie wiem, czym jest to "g". A równania z jedną niewiadomą nigdy nie były dla mnie problemem:(
Skądże, to tylko w celach naukowych, dla lepszego zrozumienia poglądu rozmówcy:)
No ba!:)
A najgorzej jak się dobierze taka dwójka anorektyków - seks nocą w bloku odpada, bo sąsiedzi wezwą straż miejską, że ktoś meble zbija:p
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Fotki poglądowe ;P

http://kwejk.pl/obrazek/40324/rozmiary-biustonoszy.html
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
"genialne worki na ziemniaki" - i kto komu robi przytyki?:d
Kocio wie, że ja wiem, że takie ma G, jak ja F ;)))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tylko cała reszta znów nie wie nic - pokaż fotki!:p

A wg tego wklejonego linku, to stawiałbym na kolejność D C B E;)

PS: Piękne karne:)))
Wbrew pozorom nie są takie wielkie, wprawdzie w dłoni się nie mieszczą ale widać że są.
Literka kosmiczna bierze się z dużej różnicy obwodu.
Raczej takie D z wyglądu.
Żarty się kończą jak bieliznę trzeba kupić :p
Wtedy to faktycznie worki na ziemniaki trzeba przerabiać
Zaiste
Karne zacne
Tylko paznokcie całe obgryzione
Myślisz że mikro nie znajdzie ? :P
spodnie są tylko cena nie rośnie wykładniczo do zużytego materiału.
O, wdr zawsze we mnie wierzy :D
apropos cycków

image
Hmm... czyli Twoja pasja (i treningi) odbywają się w grupie zamkniętej? Nie oglądasz budującej na duchu przemiany, tylko nudny efekt końcowy?;)

>Natomiast jako kobieta nie mam nic przeciwko brzuchom większym

Temat dotyczy właśnie tego, jaki to większy, jaki to Twoje 0, co Ci się podoba (niekoniecznie, czym się otaczasz)... a może nawet, jaki uznajesz za najbardziej praktyczny.

Charakter to całkiem inna sprawa, ale tym razem wyjątkowo nie o tym:)
DCBE to gaśnice są :]

@Kocio: nie obżeraj pazurów! Czym będziesz drapać faceta po plecach? ;>
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
>Raczej takie D z wyglądu.

Dobra dobra, już sobie nie pomniejszaj:p

>Żarty się kończą jak bieliznę trzeba kupić :p

To pewnie przez za małą różnorodność w wytwarzanych manekinach;)
Takie czasy, że trzeba się dopasowywać do rozmiaru, zamiast rozmiar do siebie;)
Nóżkami :D
Facet to nie pies - na same kości nie poleci ;)

Między 25% a 30% u kobiet nie widzę różnicy i 35% też jest w porządku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
@Anty

Prawdziwe 70G nie ma nic wspólnego ze stereotypowymi wyobrażeniami.
Są pełne, krągłe i dobrze leżą w męskiej dłoni chociaż są odrobinkę większe (niż dłoń)

Myślę, że nieporozumienie bierze się stąd, że faceci myślą, że 70G i 120G to jest taka sama pierś. Naprawdę jest tak, że wraz ze wzrostem obwodu rośnie objętość piersi przy tej samej literze tzn. 70G jest mniejsze niż 100G.

Ponadto wiele kobiet w Polsce ma po prostu źle dobraną bieliznę i myśli, że "normalny" biust to jest maksymalnie D - i noszą za duże obwody z za małymi miseczkami. I kobiety i mężczyźni na tym tracą.

Jakoś ja nie mogę się zebrać na jeszcze jeden wątek -> męskiej bielizny
Ja nie mogę sobie znaleźć bielizny z odpowiednią ilością miejsca. Wszystko szyte w chinach, a jaki oni tam mają wzorzec to wiadomo.

Inne tematy z forum Towarzyskie

ona-feromony (40 odpowiedzi)

feromony jakie i czy dzialaja...

do góry