Widok
Brzuch, który nam się podoba
W sąsiednim temacie padło kilka żartów na temat brzucha - między innymi brzucha, ale ta drugą część ciała nie nadaje się do pokazania na fotkach:d
Tak się zastanawiałem, żyjemy w czasach, gdzie modne jest być fit (cokolwiek to znaczy:p), a jednocześnie mówi się wiele, że stajemy się coraz grubsi. Jak zatem wygląda nasz gust odnośnie siebie, własnej płci i płci przeciwnej?
I czy nasz gust względem płci przeciwnej; od wyglądu naszej pierwszej miłości, od ludzi, którymi się otaczamy a może nawet nie jest on nasz własny?

Drugi podział jest pod tym linkiem:
https://www.czasnatrenera.pl/czytelnia/poziom-tkanki-tluszczowej.html
Tak się zastanawiałem, żyjemy w czasach, gdzie modne jest być fit (cokolwiek to znaczy:p), a jednocześnie mówi się wiele, że stajemy się coraz grubsi. Jak zatem wygląda nasz gust odnośnie siebie, własnej płci i płci przeciwnej?
I czy nasz gust względem płci przeciwnej; od wyglądu naszej pierwszej miłości, od ludzi, którymi się otaczamy a może nawet nie jest on nasz własny?

Drugi podział jest pod tym linkiem:
https://www.czasnatrenera.pl/czytelnia/poziom-tkanki-tluszczowej.html
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Moim też, ale panie bardziej po prawej;)
I jeszcze tak dodam, że wiele kobiet nie dostrzega tych procentów pod zdjęciami i starają się porównywać do tych męskich, niż trzymać się swoich.
Edytowałaś, więc i ja wyedytuję: Panie do 35%!:p
Bo mi te 35 podoba się najbardziej, nawet w przypadku tego linka
I jeszcze tak dodam, że wiele kobiet nie dostrzega tych procentów pod zdjęciami i starają się porównywać do tych męskich, niż trzymać się swoich.
Edytowałaś, więc i ja wyedytuję: Panie do 35%!:p
Bo mi te 35 podoba się najbardziej, nawet w przypadku tego linka
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Mi to się nawet podoba 40%, ale 35 wygląda idealnie:)
I z pewnością wolałbym tą 45% niż ta 10-12.
W przypadku facetów też wolałbym nie być tym z pierwszego zdjęcia:d
Choć w przypadku tych zdjęć, ta 50% wygląda lepiej ze swoim tłuszczykiem niż ta 45%. Wiele też zależy od mięśni pod spodem i naturalnej budowy ciała.
...i oczywiście, od fotografa:d
I z pewnością wolałbym tą 45% niż ta 10-12.
W przypadku facetów też wolałbym nie być tym z pierwszego zdjęcia:d
Choć w przypadku tych zdjęć, ta 50% wygląda lepiej ze swoim tłuszczykiem niż ta 45%. Wiele też zależy od mięśni pod spodem i naturalnej budowy ciała.
...i oczywiście, od fotografa:d
Taki mi wniosek przyszedł do głowy - jeden mi zrobił przytyk, że w rurki nie wejdę (w d*pie to mam, żeby nie było ;P), a teraz czytam, że więcej ciała też się może podobać i otwarcie tu to przyznajesz - więc od razu się człowiekowi raźniej na duszy robi ;)))
W końcu... o gustach się nie dyskutuje, prawda? ;)
W końcu... o gustach się nie dyskutuje, prawda? ;)
Gustu nie powinno się poddawać ocenie wartościującej, ale dlaczego by o nim nie dyskutować? Często bowiem za gustem, coś się kryje - a to bardzo ciekawe:)
Choć nie wiem jak wyglądasz i nie mam całkowitej pewności, to podejrzewam, że rurki to raczej kwestia chęci niż możliwości;)
Ostatnio omyłkowo dostałem zły rozmiar spodni - nogawka obcisła, a w pasie dużo luzu (pewnie tak 100+), więc skoro robią takie spodnie dla tęższych mężczyzn, to dla kobiet muszą istnieć wszelakie rozmiary.
>więcej ciała też się może podobać
Wszystko zależy, ile to "więcej";)
Ale tak, zwłaszcza pupa i nogi, moim zdaniem powinny być u kobiet krąglejsze:) Tylko, że słowa "więcej" używam wyłącznie z powodów kulturowych, bo osobiście uważam to za rozmiar klasyczny, niż ponadprzeciętny:)
Stworzyłem ten wątek między innymi po to, aby poznać zdanie innych... a może nawet, jakoś wspólnymi siłami, spróbować zdefiniować, ile to standard, ile to mało, a ile "więcej".
I nadal nie wiem, ile to fit:D
edycja: I jeszcze nasuwa mi się takie pytanie (tak wiem, sam odchodzę od swojego tematu, ale niezbyt daleko), kto powinien mieć grubsze udo, kobieta czy mężczyzna?
Choć nie wiem jak wyglądasz i nie mam całkowitej pewności, to podejrzewam, że rurki to raczej kwestia chęci niż możliwości;)
Ostatnio omyłkowo dostałem zły rozmiar spodni - nogawka obcisła, a w pasie dużo luzu (pewnie tak 100+), więc skoro robią takie spodnie dla tęższych mężczyzn, to dla kobiet muszą istnieć wszelakie rozmiary.
>więcej ciała też się może podobać
Wszystko zależy, ile to "więcej";)
Ale tak, zwłaszcza pupa i nogi, moim zdaniem powinny być u kobiet krąglejsze:) Tylko, że słowa "więcej" używam wyłącznie z powodów kulturowych, bo osobiście uważam to za rozmiar klasyczny, niż ponadprzeciętny:)
Stworzyłem ten wątek między innymi po to, aby poznać zdanie innych... a może nawet, jakoś wspólnymi siłami, spróbować zdefiniować, ile to standard, ile to mało, a ile "więcej".
I nadal nie wiem, ile to fit:D
edycja: I jeszcze nasuwa mi się takie pytanie (tak wiem, sam odchodzę od swojego tematu, ale niezbyt daleko), kto powinien mieć grubsze udo, kobieta czy mężczyzna?
Nie, przykro mi, piersi w działaniu matematycznym są dla mnie całkowicie nie do wyobrażenia:d Poproszę o kolorowe zdjęcie, w dobrej rozdzielczości i z odpowiednim zbliżeniem:)
Te gwiazdki na pewno są tak wysoko?;p
Te gwiazdki na pewno są tak wysoko?;p