Widok

Brzuch, który nam się podoba

W sąsiednim temacie padło kilka żartów na temat brzucha - między innymi brzucha, ale ta drugą część ciała nie nadaje się do pokazania na fotkach:d

Tak się zastanawiałem, żyjemy w czasach, gdzie modne jest być fit (cokolwiek to znaczy:p), a jednocześnie mówi się wiele, że stajemy się coraz grubsi. Jak zatem wygląda nasz gust odnośnie siebie, własnej płci i płci przeciwnej?
I czy nasz gust względem płci przeciwnej; od wyglądu naszej pierwszej miłości, od ludzi, którymi się otaczamy a może nawet nie jest on nasz własny?

image

Drugi podział jest pod tym linkiem:
https://www.czasnatrenera.pl/czytelnia/poziom-tkanki-tluszczowej.html
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
>Ja nie mogę sobie znaleźć bielizny z odpowiednią ilością miejsca.

Noo, to się nazywa autoreklama! Kocio, gratulować? ;)))

A tak na marginesie: może czas przestać żałować kasy i zamiast chińskich gatek kupić jakieś firmówki? ;)
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Fakt jest taki, że podobnie jak kobiece piersi tak i penisy mają różne rozmiary. Tylko, że staniki mają rożne obwody i rożne miseczki i nawet jeżeli trudno jest coś dobrać to chociaż wiadomo o co pytać.

Męska bielizna ma tylko obwód w pasie. Bielizna o odpowiednim dla mnie obwodzie nie ma tyle miejsca ile mi potrzeba, a ta która ma odpowiednio dużo miejsca to będą luźne "gacie po tacie". Oczywiście w grę wchodzą tylko bokserki bo o slipach to nie ma nawet co wspominać.

Znasz jakąś firmowa bieliznę, która uwzględnia rozmiar ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ależ oczywiście , że jestem świadkiem przemian ponieważ do grupy dołączają osoby o różnym stopniu umiejętności . I nie są to zajęcia na nudnej siłowni. a dyscyplina nie dość że ładnie kształtuje ciało, o jeszcze daje mnóstwo frajdy.
Moja tolerancja brzusznych atrakcji mieści się między 20 a 35 procent wdlg skali zdjęciowej. Większy brzuszek jest taki fajny do przytulania.
Zarzuć na plecy i noś o rozmiar większą koszulkę ;>
Staram się nosić damską bieliznę, więc Ci nie doradzę ;)

Edit: Ale coś tam dało się wyszperać :)

http://ekskluzywna.pl/envie-boxer-fashion-cotton-bokserki-meskie-61439?utm_source=buily_product_ads&utm_medium=cpc&utm_campaign=buily
Sprawdzałem... w damskiej jest jeszcze trudniej, zatem nieco Michała rozumiem :D
Noszenie slipów zarzuciłem z dekadę temu - nie sprawdzały się w żadnych warunkach. Bokserki za to mają mnóstwo rodzajów, sam korzystam często z trzech rodzajów w ciągu doby:D I nie potrzeba kupować od razu firmowych, wystarczy dobrać odpowiednie do sylwetki i aktywności.
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
>Myślę, że nieporozumienie bierze się stąd, że faceci myślą, że 70G i 120G to jest taka sama pierś. Naprawdę jest tak, że wraz ze wzrostem obwodu rośnie objętość piersi przy tej samej literze tzn. 70G jest mniejsze niż 100G

Naprawdę nie rozumiem, jak można tak nudnie mówić o kobiecych piersiach. Wierz lub nie, ale faceci wcale nie myślą o nich cyferkami, myślą o nich całkiem inaczej:)))
Uczepiliście się mojego określenia "firmowych" - nie miałam na myśli drogich marek typu Triumph, tylko wyroby NIE chińskie.
To co to za zajęcia? Brzmią zachęcająco:)

A jak wygląda Twój pogląd na ciało innych kobiet i na swoje własne?
Kiedyś wdr wkleił obrazek z naszkicowanymi piersiami, porównanymi do owoców: brzoskwinie, morelki, arbuzy ;) itp. Próbowałam to wygrzebać (gdzieś w dziale Kobieta), ale nie znalazłam...
Chińskie nie oznacza złe. Jak są produkowane na rynek euro-amerykański to zwykle spełniają określone normy. A na jaki rynek są produkowane, to łatwo określić po rozmiarówce; jak wygląda jak na dziecko i jest XL, to wiadomo:) Choć i tu można coś dobrać, o ile wybierze się produkt z odpowiednią ilością iksów:d

A te "firmowe" to też zwykle produkowane w chinach, a przepakowywane we Francji (zwykle w jakimś garażu, przez emigrantów:p).
Jak nie zobaczę w oryginale, gołych i w świetle... i nie dotknę, to i tak nie umiem ocenić:p
Wszakże liczy się też sprężystość i inne cechy;)
>nie miałam na myśli drogich marek typu Triumph

Z jakieś ~15-lat temu byłem jeszcze na tyle głupi, że się wykosztowałem i jednej z byłych kupiłem bieliznę z Triumpha"
Na "oko" czyli wynalazłem podobne ciało na ulicy i przywlokłem do sklepu celem okazania* :D
Nie pomogło... niestety :/

Pamiętasz Anty, co pisałem o dbałości o najważniejszy organ? ;)

---
* teraz przynajmniej wiem,że 38 i 75C :D
Moją pasją jest to co na tym filmiku:

https://www.youtube.com/watch?v=mUm7DXZI7k4

czyli freestyle slalom dodatkowo freeride :)

Ciało kobiece jest ładne i lubię patrzeć na inne kobiety, a z akceptacja swojego nie mam problemu choć nad zachowaniem formy muszę pracować ale jak pisałam sprawia mi to frajdę :D
@Anty
Jeżeli to dla Ciebie takie kluczowe to możemy się kiedyś umówić.
Przynajmniej Ty zrozumiesz moje kłopoty z dobraniem bielizny ;p
:D dobre!
Ciekawe, co Anty na tę propozycję... ;))
Jednak wygrzebałam ;> Tylko fotoo.pl nie chce ze mną współpracować :/
Michał jest otwarty.
Zobaczymy, czy Anty będzie równie otwarty :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry