Widok

Brzuch, który nam się podoba

W sąsiednim temacie padło kilka żartów na temat brzucha - między innymi brzucha, ale ta drugą część ciała nie nadaje się do pokazania na fotkach:d

Tak się zastanawiałem, żyjemy w czasach, gdzie modne jest być fit (cokolwiek to znaczy:p), a jednocześnie mówi się wiele, że stajemy się coraz grubsi. Jak zatem wygląda nasz gust odnośnie siebie, własnej płci i płci przeciwnej?
I czy nasz gust względem płci przeciwnej; od wyglądu naszej pierwszej miłości, od ludzi, którymi się otaczamy a może nawet nie jest on nasz własny?

image

Drugi podział jest pod tym linkiem:
https://www.czasnatrenera.pl/czytelnia/poziom-tkanki-tluszczowej.html
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pierdzielicie panowie ;] na aliexpress jest tego w ch.... , ze względu że to chińskie to bierzecie o rozmiar dwa większe lub korzystacie z tabelki prawie w każdej ofercie jest załączona

http://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20160625143234&SearchText=men+pouch+underwear
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
> Jeżeli to dla Ciebie takie kluczowe to możemy się kiedyś umówić.

A masz piersi w takim rozmiarze?:)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Zapomnij o pośrednikach, wrzucaj bezpośrednio;)
Fotoo zawiódł, to będzie inny ;)
Imponujące:) Sport wygląda na bardzo kobiecy. Świetnie kształtuje niższe partie ciała, brzuch i pewnie dolną część pleców?

Nie wygląda to na dyscyplinę stworzoną dla mężczyzn, więc zaskakujące, że oglądasz tyle męskich brzuchów. I trudno mi sobie wyobrazić, by próbowali tego faceci z brzuszkiem 30%;)

W moim guście jest bardziej coś takiego:
http://www.youtube.com/watch?v=mvJHw64fxgQ
Tylko nie zamierzam spalać tłuszczu do jego poziomu:d
I na razie jestem na poziomie rozgrzewki:p
Voila :D

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dokładnie te partie ciała doskonale są kształtowane.
Koledzy to bardziej treningi w stronę freeride i skoki na rampach
https://www.youtube.com/watch?v=Z5eMyGnyuKg

To też bardzo mi się podoba i a przejazdy 20 km i więcej ,świetnie relaksują- ciało ćwiczy a umysł i myśli wędrują. Bardzo to lubię

Poziom panowania tego gościa z nad ciałem zaiste imponujący.

Obracam się różnych kręgach, napotykam również panów z brzuszkiem.
>i a przejazdy 20 km i więcej ,świetnie relaksują- ciało ćwiczy a umysł i myśli wędrują.

Tak działa wszystko, co powtarzalne i trwa odpowiednio długo. Sam osiągałem to zwykle na długim spacerze, choć miałem też kiedyś pracę, gdzie mogłem osiągnąć ten sam efekt:) Inni to mają przy jeździe na rowerze czy pływaniu. Medytacja też działa podobnie - i wymaga mniej czasu na wstęp;)

A 20 km na rolkach to chyba można pokonać całkiem szybko?

Różne kręgi - to wiele tłumaczy:)
Gaduła!

Streszczenie:

umysł i myśli wędrują. Tak działa wszystko, co (..) trwa odpowiednio długo ;]

> Medytacja też działa podobnie

Nie próbowałem, choc poki co, z pewnością na medytację się nie przerzucę ;]
Dosyć szybko , zależy po jakiej nawierzchni się poruszasz. Nie ma ścieżek dla rolkarzy , więc albo pozostają ścieżki rowerowe , bądź jak to na streecie- chodniki, jezdnie . Często nawierzchnia jest hardcorowa ale i wrażenia mocniejsze ;)
Do Michał:
Małe sprostowanie ws 70G i 120G.
G to rozmiar miseczki więc "rozmiar" piersi (obwód klatki piersiowej minus obwód pod biustem)
70 i 120 to obwód pod biustem (+/- 5 cm zaokrąglenia)

"70G jest mniejsze niż 100G" (???) Nie mogę się z tym zgodzić... chyba, że miałeś na myśli ilość materiału na obwód stanika ;)
Zgadzam się natomiast, że warto dopasować bieliznę.
W ogóle super mieć piersi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak wczoraj mierzyłem swoje cycki, grzebiąc potem po necie w temacie numeracji, to ogarnęło mnie lekkie przerażenie, zobaczywszy, ze tabele sięgają do rozmiaru "K" ;)

Przedwczoraj pośliznęła mi się noga na drabinie i zjechałem po niej, hacząc lewym sutkiem o stopień. Niezbyt miłe doświadczenie :/
Zatem... podam samczą wersję Twej wypowiedzi: Super, mieć piersi... ale cudze :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
tak, sądzę że skoki na rampach na początek dla sadyla wystarczą ;]

... będziesz miał tareczkę na brzusiu ;D
Już miałem. Z ćwierć wieku temu, jak uczyłem się włazić w słupołazach na drewniane słupy. Przez pierwsze dni cycki nadziane drzazgami były normą :D
Hm...
Koty mają wąsy, dzięki którym oceniają czy jest sens pchać się przed siebie, czy całe cielsko prześlizgnie się...
Kobieta, która zna swoje ciało potrafi "zjechać" po drabinie bez uszczerbku dla piersi i nie tylko...

Ps
Mierzyłeś swoje CO?! Ha ha :) Szaleńcu!
Nic nie chcę wiedzieć, szczególnie jeśli tabela w ogóle zawiera Twój wynik.
Idę. Czuję, że spadł mi poziom cukru. Faceci...

https://youtu.be/b_ld3IJ0sUU
Nie mów, że ćwierć wieku temu taż miałeś cycki w rozmiarze AA ;P
Wszystkie brzydkie. Wolę naturalne, a nie naturalizowane:)
>Streszczenie:
>umysł i myśli wędrują. Tak działa wszystko, co (..) trwa odpowiednio długo ;]

Streszczenie ze stratą, bo potrzebny jest element powtarzalności, który wywoła monotonię, dzięki której umysł może przejść w stan czuwania.
@mu;:

Jak się odkopię z kartonów, to Ci zdjęcia pokażę :D
Nie mówi się "ci" tylko "tobie" ...;]

Inne tematy z forum Towarzyskie

ona-feromony (40 odpowiedzi)

feromony jakie i czy dzialaja...

do góry