Widok

Brzuch, który nam się podoba

W sąsiednim temacie padło kilka żartów na temat brzucha - między innymi brzucha, ale ta drugą część ciała nie nadaje się do pokazania na fotkach:d

Tak się zastanawiałem, żyjemy w czasach, gdzie modne jest być fit (cokolwiek to znaczy:p), a jednocześnie mówi się wiele, że stajemy się coraz grubsi. Jak zatem wygląda nasz gust odnośnie siebie, własnej płci i płci przeciwnej?
I czy nasz gust względem płci przeciwnej; od wyglądu naszej pierwszej miłości, od ludzi, którymi się otaczamy a może nawet nie jest on nasz własny?

image

Drugi podział jest pod tym linkiem:
https://www.czasnatrenera.pl/czytelnia/poziom-tkanki-tluszczowej.html
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
@wdr:

Nie tobie tylko μ ;]
>Poziom panowania tego gościa z nad ciałem zaiste imponujący.

A to taki sport dla każdego, bo ćwiczą też dzieci, kobiety, niepełnosprawni, dziadki czy osoby z większą masą;) Tylko trzeba dobrze ćwiczenia dobrać. No i ważne jest to, że zyskuje się realną siłę, bez łapania masy, która później utrudnia zakup ciuchów i wymaga większych posiłków;)

http://www.youtube.com/watch?v=x5rRKsJiiC4
http://www.youtube.com/watch?v=RtiBrg1WUyQ
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
> Jak się odkopię z kartonów...

Poddaję w wątpliwość to "jak" ;P
Mój faworyt
image

@wdr - niecodzienny sposób na comming out :D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Kochani, co za różnica jaki facet/babka ma brzuch.
Bardziej istotne jest do kogo brzuch jest przyczepiony.
Ładny brzuch i pustka miedzy uszami nigdy nie zwiastują niczego dobrego.

Poza tym
gruby zawsze może schudnąć
chudy może przytyć
a mi to bez różnicy - ja zaakceptuję fajnego właściciela takim jaki jest :) bez warunków
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tutaj od razu widać Chiny:p
I jestem ciekaw, jak taka bielizna zachowuje się, kiedy ktoś bardzo musi do toalety, że tak to ujmę:)
Każdy tutejszy wątek sprowadza się do wnętrza lub zachowania.
Jakaś odmiana musi być!:)
I z tego co widzę (choć wiele osób wcale nie odpowiedziało na postawione pytania), obie płcie za atrakcyjne uznają środkowy rządek. To bardzo ciekawe, bo nasza kultura jako ideał promuje ten górny.
Dla wielu to pewnie podbudowujące, a innym daje do zrozumienia, że nie brakuje im tak wiele, jakby się mogło zdawać.

A ja wciąż nie wiem, co to ten fit?:p Ani która płeć powinna mieć grubsze uda?;)
Świetne filmy, ta lekkość ruchów- wiem- okupiona tysiącami żmudnych powtórzeń, ale jaki efekt, jaka satysfakcja.

Im większy wysiłek, tym więcej endorfin- mimo czasami męczenia tysiąc razy jednego elementu, mimo, że poziom średnio zaawansowany to ta frajda z tego co się robi,rekompensuje wszystko :D
Mężczyźni powinni mieć grubsze łydki- ładne umięśnione łydki są mniam
Za słownikiem: fit, czyli być dobrego rozmiaru. I taka definicja bardzo mi się podoba, bo dla każdego ten "dobry" rozmiar będzie taki, jaki mu odpowiada :D
@Anty! Nie prowokuj mnie.
Dzisiejsza popkultura promuje również :
Niebieskie awatary, karykaturalne przerosty Kim Kardamon, oraz wyjce typu Justin Bóbr, a zobacz jakikolwiek pokaz mody męskiej gdzie modeli bardzo trudno odróżnić od modelek.
Ja dziękuję za taki wzorzec.
Lubię popatrzeć, pośmiać się i z zadowoleniem wrócic do nieidealnego rzeczywistego świata różnorodności.

Jakby wszyscy byli wysocy, chudzi i dobrze zbudowano to było nudne.
Jak klony.
>Niebieskie awatary, karykaturalne przerosty Kim Kardamon, oraz wyjce typu Justin Bóbr,

Nadal mówisz po naszemu?:p

>a zobacz jakikolwiek pokaz mody męskiej gdzie modeli bardzo trudno odróżnić od modelek.

To istotnie pewna tajemnica, czy tną koszty wyrobu, by więcej płacić pracownikom, by głodzą pracowników, by mieć niższe koszty produkcji?:)
Frajda musi być, by zrekompensować "wszystko" - zwłaszcza, gdy pod tym słowem kryje się dużo więcej niż tylko zmęczenie i wysiłek.

Mnie w ten weekend nosi, bo bym sobie poćwiczył, a mam kontuzję. Pocieszam się tylko tym, że mój sport nie łamie mi kości;) Dzięki czemu moje kontuzje kończą się w dniach, a nie w miesiącach.
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
To kobieta czy mężczyzna? ;)
Buzia kobiety, bardzo ładnej.
Szyja chyba sugeruje jabłko Adama.
Klata budzi wątpliwości.
Ciuchy męskie - przynajmniej zapinają się tak, by łatwo było szpadę wyciągnąć:d
Jak włożę rękę w majtki, to będę pewny, ale stawiam na faceta - przez wzgląd na ciuchy;)

Edycja: choć w tych czasach nawet ręka w majtka może nie wyjaśnić sytuacji:d
Zdecydowanie największe wątpliwości budzi klata :)
Bo słabo ją widać.
Obrzydliwe, pedalskie gawno... Zaraz rzygnę...

Inne tematy z forum Towarzyskie

ona-feromony (40 odpowiedzi)

feromony jakie i czy dzialaja...

do góry