Widok

Brzuch, który nam się podoba

W sąsiednim temacie padło kilka żartów na temat brzucha - między innymi brzucha, ale ta drugą część ciała nie nadaje się do pokazania na fotkach:d

Tak się zastanawiałem, żyjemy w czasach, gdzie modne jest być fit (cokolwiek to znaczy:p), a jednocześnie mówi się wiele, że stajemy się coraz grubsi. Jak zatem wygląda nasz gust odnośnie siebie, własnej płci i płci przeciwnej?
I czy nasz gust względem płci przeciwnej; od wyglądu naszej pierwszej miłości, od ludzi, którymi się otaczamy a może nawet nie jest on nasz własny?

image

Drugi podział jest pod tym linkiem:
https://www.czasnatrenera.pl/czytelnia/poziom-tkanki-tluszczowej.html
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
> Ale pupa niezabezpieczona?

LODU!!! ;]
Hahahaha ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A są takie specjalne gaciorki ale ja aż takich skoków wysokich nie robię i po rampach nie skaczę. Zdrowy rozsądek wskazany ale czasami coś mnie podkusi żeby szybciej, mocniej i potem taki efekt ;)
image
:D :D
>A są takie specjalne gaciorki ale ja aż takich skoków wysokich nie robię i po rampach nie skaczę.

Pewnie dla mężczyzn, że jak się jajka rozbiją, to żeby nie wypłynęły?;d
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Mikronezjo, wybacz zakłócenie spokoju - z tego, co widzę na ulicach, rurki noszą dziewczyny w KAŻDYM rozmiarze, kwestia dobrania reszty plus wdzięk osobisty. I tego się, moja droga, trzymaj. Idę sobie;)
Ostatnimi czasy zwłaszcza w tym większym, prawda? ;))
Ja jednak wolę zakrywać, niż eksponować :)
co zakrywasz?
Ciekawski, jak zawsze ;P
Pogłówkuj trochę :D
>Ostatnimi czasy zwłaszcza w tym większym, prawda? ;))

Przynajmniej jest na co popatrzeć z przyjemnością:))
bo jak zakładają takie, co mają samą skórę i kości, to nie ma w tym nic seksownego. Co najwyżej wzbudza to litość. Czasem wzbudza to chęć, by zaprosić ją do Maka czy w podobne miejsce budujące "masę";)

>Ja jednak wolę zakrywać, niż eksponować :)

Taka błędna myśl w narodzie, że jak się ma coś pięknego, to trzeba to schować przed światem, by uniknąć kradzieży czy zawiści. A pięknem trzeba się dzielić!:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ale dlatego, że kobiece uda powinny być smukłe czy dlatego, że lubisz mężczyzn o grubych udach?

Ja bym stawiał na kobietę, bo lubię - i popatrzeć i podotykać;)

A jak inni uważają?
Oj, Anty, a skąd pewność, że to, co ukryte, jest piękne? ;))
bo on to z męskiego punktu widzenia mówi ;) , widziałaś żeby jakiś facet swoją najpiękniejszą część ciała nosił odkrytą ? :P

P.S.
Kobiety ukrywają niedoskonałości , a faceci na odwrót ;]
Męskie nogi są fajne silne, umięśnione , owłosione , takie inne od kobiecych i nie chciałabym żeby mężczyzna miał uda mniejsze od moich- jak chucherko jakieś niedożywione.
Pytasz o konkretne ukryte "coś", czy tak w sensie filozoficznym?:)
O konkretne.
Bardziej po to by sobie nie obić tylnej części ciała, wszak wiadomo , iż rolkowcy mają jajka z mosiądzu.
To musisz je nazwać - nie ma lekko:p
Co to da, że nazwę? To tylko teoretyzowanie, z którego nic nie wyniknie.

Inne tematy z forum Towarzyskie

ona-feromony (40 odpowiedzi)

feromony jakie i czy dzialaja...

do góry