Widok

Budowanie kaloryferów w kuchni

Witam,
dałem rok temu firmie do zabudowania grzejnik w kuchni żeby sie nie rzucał tak w oczy wzięli za to spora kasę a po ostatniej zimie cala folia drewnopodobna zaczęła odchodzić. i tak to jest z tymi firmami na wymiar, bo nie chcą mi tego przyjąć na reklamacji. Tym razem mam zamiar sam to zmontować bo żadnej filozofii w tym nie ma. Tylko bym się chciał się dowiedzieć jak najlepiej umieścić kratki wentylacyjne żeby mi to nie "wybuchło"
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak to jest z foliami PCV często się odklejają . Dlatego nigdy bym sobie nie zamówiła mebli z PCV foliowanych.Taka rada na przyszłość po pewnym czasie folia się odkleja zwłaszcza przy meblach kuchennych.W podobnej cenie można zrobić MDF malowany.Może warto obudować grzejnik w drewnie. Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeśli chciałem mieć grzejnik w kuchni, to po co go zabudowujesz?
Kupuje się ładniejszy model, którego nie trzeba później chować.
Grzejnik nieobudowany lepiej oddaje ciepło do otoczenia, więc może lepiej wymień go na inny i zostaw go tak jak wygląda
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Remont - porady

Jakie schody? - co polecacie (63 odpowiedzi)

Pewnie wielu mieszkańców nowych domów w Baninie miało dylemat i pytanie dotyczące schodów...

Taras z desek kompozytowych - (71 odpowiedzi)

Czy ktoś ma taras z desek kompozytowych? Polecacie jakieś konkretne firmy? Jak deski się...

Remont ścian- PROSZĘ O PORADĘ (3 odpowiedzi)

Witam serdecznie. Jestem studentką i planuję remont pokoju w akademiku. Chciałam Państwa zapytać...

do góry