Widok
tak, konwalie:) tez je uwielbiam i tez wymarzylam sobie bukiecik slubny wlasnie z nich, ale mam slub pod koniec kwietnia i obawiam sie ze jeszcze nie beda kwitly...ale chyba bede probowala je w domu "wyhodowac"...znalazlam gdzies w gazetach jakis sposb na przyspieszenie kwitniecia....jak chcesz to Ci podesle, chociaz nie wiem czy na "opoznienie" tez to zadziala:)
Większość kwiaciarni napewno da rade sprowadzić dla ciebie konwalie z hodowli. Trzeba się tylko wczesniej umówić.
Moja ciotka np. kiedys zamawiała bez w styczniu, wiec stąd podejrzewam , że to nie będzi eproblem - moga tylko troche więcej kosztować, ale czego sie nei robi na ślub :)
Moja ciotka np. kiedys zamawiała bez w styczniu, wiec stąd podejrzewam , że to nie będzi eproblem - moga tylko troche więcej kosztować, ale czego sie nei robi na ślub :)
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.com

W porzadnej kwiaciarni nietrwale kwiaty nawijaja na specjalne druciki, kazdy z osobna. Wtedy bukiet ma szanse przetrwac przez najwazniejsze godziny.
wiem, bo moja mama wychodzila za maz kilka lat temu i wtedy mila bukiet z konwali. Takim sposobem prezentowal sie pieknie i dlugo.
Trzeba popytac bo przy tym jest duzo roboty i po prostu kwiaciarce musi sie chciec.
Soltera
wiem, bo moja mama wychodzila za maz kilka lat temu i wtedy mila bukiet z konwali. Takim sposobem prezentowal sie pieknie i dlugo.
Trzeba popytac bo przy tym jest duzo roboty i po prostu kwiaciarce musi sie chciec.
Soltera