Widok

Bukiet z kuponów lotto

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Wybieram się na wesele i zamiast kwiatów chciałabym obdarować Młodych bukietem z kuponów lotto. Ale nie mam zielonego pojęcia jak się do tego zabrać. Macie może jakieś przykładowe foto? Szukałam w googlach ale nic nie znalazłam. Macie jakiś pomysł?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
http://forum.trojmiasto.pl/kupon-toto-lotka-t170316,1,11.html?hl=bukiet z kuponów lotka#hl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
image
image

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
My zamiast kwiatów prosiliśmy gości o kupony totka. Ci co przyniesli w bukiecikach mieli je przyklejoneco czegos zeby sie trzymalo,a nam potem nie przyjowali kuponow w maszynach bo byly zniszczone ( zostawal na nich klej) ale efekt takiego bukietu- rewelacyjny :)
Ile kupić kuponów lotka aby wyszedł z nich ładny bukiet?

"A gdyby tak świat leżał u Twych stóp...?"

''Nie odkładać marzeń, bo nie zmieszczą się na półce"
Madzia86, jak byłam ostatnio na weselu to zrobiłam na każdym osobnym kuponie jeden zakład, a miałam ich 10, zaniosłam do kwiaciarni i babeczka mi tam zawinęła te kupony w taki fajny kolorowy papier, zrobiła bukiecik i te kupony wyglądały jak lizaki w tym bukieciku, świetnie to wyglądało, także jak coś polecam... Przynajmniej nic się nie klei i Młodzi spokojnie mogą sobie potem sprawdzić totka :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
mozesz sama zrobić tak
Kupic rożek ozdobny z p[ianka sucha w kwiaciarki, przyozdobić go dowolie - zywymi zielonościami lub suchymi dekoracjami typu trawa morska, piórka itp.
w to wbijasz patyczki długie od szaszłyków które wczesniej na ok. 2cm nożem przecinasz na połowę ( z góry do dołu) i w nie wkładasz kupony lotto złozone np. w trójkąty pojedyncze lub podwójne
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
My jak ostatnio bylismy na weselu to byl maly bukiet z bladorozowych kwiatkow, a na rozowych sznureczkach dookola zwisaly zwiniete w ruloniki kupony.
buraki wsiowe :-))))) to tylko marnowanie pieniedzy gosci od razu widac ze pochodzicie z nizin spolecznych....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Wesele

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

do góry