Widok

Bukiet z owoców

Mam pytanie, czy ktoś wie, która kwiaciarnia w trójmieście robi bukiety z owoców?

dzięki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a jak miałby wyglądac i na kiedy miałby być gotowy?
nie słyszałam ale polecam Ci skontaktować się z którąś z kwiaciarni, powiedzieć o co chodzi i na pewno dostaniesz odpowiedź. Ja polecam kwiaciarnię internetową hanah z gdańska - babeczka jest bardzo elastyczna i mają dużo niższe ceny niż gdzie indziej. Może się podejmie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
widziałam ale tylko z akcentami owocowymi
ooo , zajrzalam do tego watku ponownie i widze, ze wkleilas fajne inspiracje na owocowy bukiet

Hania z Hanah to bardzo kreatywna osoba, prowadzia kurs florystyczny, w którym uczestniczylam, na pewno wysmysli cos pieknego. Na 10 ego nie mogabym sie tego podjac. powodzonka
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
Może komuś się przyda: http://www.fruttoprezent.pl - pierwsza firma w Trójmieście zajmująca się tworzeniem ślicznych owocowych bukietów na każą okazję. :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
To Fruttoprezent na Polanki? Zamówiła dla córeczki bukiet i zaproponowała Pani fontanny czekoladowej za darmo, może następnym razem będziemy już z czekoladą) )
kurczę, chciałabym dostać taki bukiet, to coś nieszablonowego i jak coś to można go zjeść :)
+48794554156

Inne tematy z forum Kobieta

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (23 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...

Gdzie w Gdańsku sklep 1001 drobiazgów? (6 odpowiedzi)

Może ktoś się orientuje gdzie w Gdańsku w okolicach Przymorza, Żabianki, Oliwy znajduje się taki...

Sex po 40 (48 odpowiedzi)

Mam problem od pewnego czasu kochając się z moim mężem zauważyłam że w trakcie mu "opada " nie...

do góry