Burger King

Fast food

Gdańsk, al. Grunwaldzka 141

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Michał - opinia wątek zamknięty Witam dnia 18 sierpnia o godzine 17 33 odebrałem zamuwienie .Pani przed...
~Michał
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 19 sierpnia 2021

the best!!! wątek zamknięty najlepszy fast food wiadomo dobre frytki napoje ale kotlet najlepszy i...
~vito
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 23 lutego 2014

g-unit - opinia wątek zamknięty na obsługę nie narzekam, na czystośc i czas realizacji zamówienia też nie -...
~g-unit
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 28 maja 2013

Dużo lepsze nic Mc :) wątek zamknięty Przynajmniej ma się wrażenie, że naprawdę spożywa się mięso. Bardzo sycące...
~Karolciak
-

dodano: 15 lutego 2013

OKROPNOŚĆ wątek zamknięty Byłam z chłopakiem w BURGER KINGU w Galerii Bałtyckiej, z ciekawości wzięłam...
~ANNA L.
6

dodano: 11 sierpnia 2012

Burger King wątek zamknięty Obsługa totalnie niezorganizowana. W kolejce stałam 40 minut z zegarkiem w...
~Ja
5

dodano: 10 października 2011

osluga fatalna, jedzenie ok wątek zamknięty obsługa-koszmar, ruszają się jak muchy w kompocie. Kilkakrotnie sprawdzają...
~Witek
3

dodano: 23 października 2011

Burger King w Bałtyckiej wątek zamknięty Burgery bardzo dobre, bardzo często bywałem w innych miastach. Jeżeli chodzi...
~Wacek
12

dodano: 1 listopada 2011

ciepła cola/pepsi bez gazu wątek zamknięty Whooper smaczny ale frytki i napój to istna tragedia. Frytki jakieś takie...
~Gordongecko
1

dodano: 17 marca 2012

Mało profesjonalnie wątek zamknięty Wczoraj zamawiając polecone przez znajomych z innego miasta ciastko "hot...
~Zatrucie
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 8 stycznia 2012

tragedia wątek zamknięty czas oczekiwania bardzo bardzo bardzo długi mimo że to był poniedziałek tuż...
~Max33
3

dodano: 22 października 2011

OBSŁUGA MASAKRA !!!!!! CZAS OCZEKIWANIA 30 MINUT !!!!!! wątek zamknięty WITAM CZAS OCZEKIWANIA NA HAMBURGERA 30 MINUT Z ZEGARKIEM W RĘKU,BUŁKA I SER...
~KRZYSIEK
4

dodano: 1 listopada 2011

Wieczne pomyłki wątek zamknięty co chwila coś nie tak w zamówieniach jak nie to że miało być na wynos to jak...
~Carl
2

dodano: 11 listopada 2011

Mega tłuste wątek zamknięty Bardzo długo czekaliśmy w kolejce i to jedliśmy przypominało mokrą bułkę z...
~Jacek
-

dodano: 16 października 2011

Po prostu super!! wątek zamknięty Jestem naprawdę szczerze zdziwiony jak profesjonalnie wszystko przebiegało....
~Selfless
-

dodano: 7 października 2011

Kiedy będzie Burger King?!!! wątek zamknięty Bo się głodny zrobiłem od tego czekania.
~Potrójny Wooper
-

dodano: 5 października 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry