Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Janina - opinia wątek zamknięty bywam zcęsto w tej kawiarni. ostatnio poprawiła sie sytuacja gzdy podwyższono...
~Janina
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 20 kwietnia 2008

najgorsze kelnerki świata wątek zamknięty niezadowolone z życia, jak wchodzisz, to masz wrażenie, że myślą sobie tylko...
~david
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 21 sierpnia 2012

Niezadowolona wątek zamknięty Jakość kawa zdecydowanie pogorszyła się. Obsługa względna. Ceny wygórowane....
~Rozczarowana
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 14 kwietnia 2011

Niestety... wątek zamknięty Słaba obsługa kelnerska. Długi czas oczekiwania na złożenie i realizację...
~Rozczarowana
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 12 lipca 2010

WESELE:] wątek zamknięty Witam jeśli ktoś szuka miejsca na małe klimatyczne wesele z pięknym widokiem...
~RAFAŁ
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 31 maja 2010

Super wątek zamknięty Byłam tam z moim facetem :) Byliśmy pod wielkim wrazeniem :) cichutko ,...
~Misia A
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 27 listopada 2008

beznadziejna obsługa wątek zamknięty Panie kelnerki w tym lokalu chodzą nie przytomne.Nie pamiętają złożonego...
~sopocianka
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 23 listopada 2008

JAK DLA MNIE REWELACJA wątek zamknięty LOKAL REWELACYJNY,OBSLUGA FACHOWA,MILA I USMIECHNIETA TO CENIE NAJBARDZIEJ
~FAN BURSZTYNOWEJ
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 13 czerwca 2008

:) wątek zamknięty No teraz to już w ogólę sympatycznie, ponieważ można wypić sobie kawę na...
~paweł
-

dodano: 8 maja 2008

Rewelacja wątek zamknięty Przyjechałam do Sopotu na długi weekend z połunia Polski. Nie mogłam odpuścić...
~Karolina
-

dodano: 3 maja 2008

?? wątek zamknięty Ogólnie rzecz biorąc z zewnatrz wydaje sie być bardzo miłym miejscem do...
~Ewa
-

dodano: 28 kwietnia 2008

ekstra miejsce na wypicie kawy ;) wątek zamknięty Bardzo tam jest miło, spokojnie... fajny widok na molo i plaże!Bardzo miła...
~smerfa
-

dodano: 18 kwietnia 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
13

12

wątków

do góry