Widok

Butik Citychic

Witam. Czy ktoś kupował online w sklepie citychic.pl? Jakie opinie o sklepie?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie odpowiadają na telefony, obiecują wysyłkę towaru i nie ma. Oszukańcy
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie podobaly mi się tam buty
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zamawiałam i polecam. Towar dobrej jakości, jestem zadowlona
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

mam od nich sporo rzeczy. jak na tak niską cenę jakość jest super więc polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie polecam, zamawiasz towar i możesz sobie czekać. Dobrze, że zamówiłam za pobraniem bo kasy pewnie bym nie odzyskała..
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Najgorsze co może być to zdecydować się na zakup w tym sklepie. Miesiąc czeka się na paczkę, pod warunkiem, że się cały czas człowiek o nią upomina. Żenada.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Problem ze zwrotem pieniędzy Masakra jakaś
Nie polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie odbierają telefonów, nie odpisują na maile, pomyłki w wysyłkach , niestety straciłam pieniądze nikt nie zwraca niczego , nie polecam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zamówienie złożone 17 kwietnia i tego samego dnia opłacono zamówienie i do tej pory cisza a w regulaminie wyraźnie pisze ze wysyłka w ciągu 10 dni roboczych. Nie polecam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Potwierdzam poniższe opinie. Sprzedają towar, którego nie mają na stanie. Kontakt ze sklepem - zerowy. Wysłali pobrudzony komplet, który zwróciłam. Obiecali zwrócić za przesyłkę i nigdy tego nie zrobili. Naglasniajcie sprawe gdzie tylko się da. Uczciwej konkurencji, sprzedającej podobne badziewia z Chin (kłamia, że czekają na materiały, stąd takie opiznoeniana :) na rynku nie brakuje. Tania firma, zerująca na uczciwych ludziach.
Ja zamówiłam 22 kwietnia i też jeszcze nic nie dostałam masakra. Na maile też nie dostałam odpowiedzi.
Jestem zadowolona z zakupu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja kupiłam i nie wygląda to jak towar z Chin. Czekałam 3 dni. Jestem zadowolona .

Ja tez polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja zamawiam często i może raz czekałam dłużej niż 3 dni- towar taki jak na zdjęciach-nie z Chin.
Ja kupuję systematyczni, zdarza się czekać tydzień, ale za taką cenę nic innego nie oczekuję.
Ja kupowałam od nich dresik, bardzo fajny i wygodny . Polecam

Ja kupowalam kilka razy. Bardzo mi sie podobaja ciuchy, bo nigdzie indziej nie ma takich, oni sami je szyją a nie ciagna z chin. Paczki dochodza w kilka dni.
Ja kupowałam, szystko było ok.

Inne tematy z forum Moda i uroda

botox, gdzie polecacie? (26 odpowiedzi)

witam, chciałabym wybrac sie na botox (chce pozbyc się zmarszczek nad brwiami i minicznych przy...

Męskie stringi na plaży i na codzień co sądzicie? (5 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Chciałabym poruszyć dość nietypowy temat, który ostatnio zaprząta mi głowę. Mój...

do góry