Widok

Buty primigi warto?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Chodzi mi o zimowe
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mu uzywamy tylko tych, niemal na kazda pore roku, a kozaczki mamy zawsze, lekkie, cieple, bardzo wygodne
image image
I podeszwa elastyczna? A gdzie kupujesz buty tej marki? Bo ja narazie na allegro widzialam
tak, elastyczna, zgina sie tam gdzie trzeba, ma wbudowny w piete system anti shock, minimalizujacy mikrowstrzasy,

kupowlam stacjonarnie w Gdyni: na Świetojanskiej, w Batorym w sklepie dzieciecym, Api, ale najtaniej wychodzi na allegro - i tam kupje w wiekszosci
image image
też polecam primigi. są rewelacyjne
Tylko ze u mnie jest ten problem ze corka ma dl stopy 12,5 a widze ze oni polowek nie maja. Bo na allegro widze albo dl 13cm albo 14cm.
ale 0,5 cm zapasu trzeba brac dla lepszej ruchomosci stopy,

ja zawsze dodatkowow prosze sprzedajacego aby zmierzyl osobiście wkładke konkretnego modelu
image image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Primigi widzialam w Madisonie w Cocodrillo... ale nie wiem jakie modele i jakie maja rozmiary...
Zawsze można zmierzyc a zamowic na allegro
image

NIEWARTO.
Mojej małej podeszwa się odkleiła, nie przyjęli reklamacji, napisali, że powinna mieć na zmianę na piaskownicę - oczywiście, że miała - i że kobieta w szpilkach też nie chodzi na plażę !
Moja córka miała kilka par, moim zdanie lepsze niż Ecco, cieplejsze, noga sucha.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

pierwsza randka (15 odpowiedzi)

Witajcie.Umówiłam sie na sobote na pierwsza randke z super facetem, strasznie mi na nim...

czy są tu mamy które nie posyłają swoich dzieci do przedszkola? (245 odpowiedzi)

za moich czasów (jestem z lat 80tych) większość dzieci nie chodziła do przedszkoli.. wiem że...

niepracujaca zona, czy to zle? (142 odpowiedzi)

Na rodzinnym niedzielnym obiadku bylo dzis nawet milo ale pol zartem, pol serio ktos zrobil...

do góry