Widok

Buty ślubne - gdzie kupujecie?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, szukam od jakiegoś czasu butów do sukni. Patrzyłam w Agnes, Lisie i Madonnie, ale nie były wygodne :// Gdzie jeszcze w Trójmieście można kupić wygodne i ładne buty ślubne ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
patrzyłas w Ryłko ? na batorym jest :-) No ale też sprobój na szadółkach są różnie firmowe ladne buciki , pozdrawiam
chyba jutro podjade do szadółek wtedy, ostatnio byłam ale nie miałam ze sobą skrawka materiału z kolorem mojej sukni, wiec nawet sie nie rozgladalam za butami, a w rylko sa tylko skorzane gladkie a ja bym chciała z jakimś dodatkiem te buciki, żeby nie były zbyt gładkie
I jest też bardzo dobra firma buciki "Menbur" W gdyni na batorym są na parterze :-) I również też sa na allegro :-) Ponoc w madisonie można coś dostać albo galeria centrum :-) Jak dziewczyny pisały ze w gdansku w Gildzie też można coś dostać :-) Pozdrawiam
W Gildzie bardzo duzy wybór, w Ryłkach po kilka butów stoi.
Witam, ja kupiłam na hali w Gdyni za 135 zł i są bardzo wygodne i ładne. Pozdrawiam.
przed swoim weselem tez przemierzyła pół trojmiasta w poszukwianiu butów i wreszcie kupiłan na Hali w Gdyni.
ja kupiłam w Agnes w Gdyni
Ja też kupiłam na Hali w Gdyni. Mają tam duży wybór i wzorów i rozmiarów. Trzeba tylko zejść po schodkach w dół :) i poszukać w sklepikach. Polecam :)
Ja kupowalam w Salonie Tyszkiewicz we Wrzeszczu,maja spory wybor,moga tez jakis model zamowic a wcale nie takie drogie.
Akurat trafilam na przecene i kupilam za 95zł.
ja kupiłam na Gildii kremowe z perełkami, pod suknię, na ładnym obcasiku, 139zł
ja tez na gildii, sliczne biale z koronka za jedyne 129:) bardzo wygodne
a ja kupiłam w ginno rossi, generalnie nie ma tam kolekcji ślubnej a jakoś tak trafiły się białe:)
Polecam butki firmy "Marka" - nigdzie innych takich nie widzialam. Sa skorzane pokryte satyna i maja biala podeszwe (czego np buty od Rylko nie maja).
Zaplacilam za swoje 250 zl, ale nie wiem czy w 3miescie maja jakis sklep.
ziutka a gdzie kupiłaś te buty ? bo ogólnie nie mogę znaleźć butów z białą podeszwą
w Aldo w Galerii Baltyckiej-ale moje nie sa biale.
mam do sprzedania ładne buty ślubne....nowe, rozmiar 39 ze ślubnej kolekcji. Kupiłam je bez sukni i okazało się że zupełnie nie pasuja....sa za białe....a suknia kremowa:)
Jak ktos jest zainteresowany prosze o kontakt
info@nova-solutions.pl
a widziałyście może takie na baaardzo małym obcasiku?
Taki max 3 cm?
Gdzieś w Gdyni bo prawde mówiąć nie uśmiecha mi się jechać specjalnie do Gdańska ;)
Dziewczyny ja swoje buty kupiłam w Daichmanie i to była bardzo dobra decyzja!! Buty kosztowały 59 zł i były naprawdę bardzo, bardzo wygodne!!!!! Białe, obcas 5 cm. Obca gruby, stabilny a nie szpilka. Wytrzymałam w nich do 6 rano :-)) Polecam
Na Batorym- tzn. gdzie?! :/
po lewej albo po prawej stronie jak się wchodzi od parkingu, bo z tego co kojarze to jedyne dwa sklepy z butami na parterze.
No chyba że jeszcze na piętrze obok 'Mepi'
Ja kupowałam w Wawie, nie wiem czy ta firma ma jakiś sklep w 3mieście. Mogę się zapytać.

Biała podeszwa to niby nic ważnego, ale jednak fajnie wygląda taka jasna. Zanim Pan w sklepie mi o tym powiedział o tym szczegole, to ja w ogole o tym nie pomyslalam :P

Piwonia a jaki rozmiar nosisz?
ja również mam do sprzedania butki hiszpańskie rozm. 38,5 ale normalnie noszę 38 :) raz założone rzecz oczywista ;)
hej, ja kupiłam buty w Street (w GB jest taki sklep). zapłaciłam za nie grosze (w promocji 70zł :)), ale były jedynym modelem który mi sie podobał-całe kryte , białe bez zadnych ozdób. Mogę z czystym sumieniem powiedzieć że-noga mi się w nich nie spociła, nie smierdziały i nie obtarły mnie!!!! buty na medal!!!!
do góry